lifedog - luonnollista, laadukasta, herkullista

LifeDog on erityisesti laatuun panostava, italialainen koiranruokasarja. Ensi katsomalta kaikki purkkiruoat näyttävät samalta, mutta tarkempi katsaus paljastaa suuria eroja loppukuluttajan, eli koiran kannalta. LifeCat käyttää vain parhaita ihmisravinnoksi kelpaavia raaka-aineita.

Tuotteissa käytettyä kalaa ei ole kasvatettu, vaan se pyydetään läheltä rannikkoa, jolloin se saadaan heti tuotantoon ilman pakastamista. Kana tulee valikoiduilta tiloilta, joka takaa että hormooneja eikä antibiootteja ole käytetty.

 • Ei lisä-, säilöntä- tai keinotekoisia aineita
 • Ei sokeria tai makeutusaineita
 • Vain lihan oma maku, luontaiset ravintoarvot ja riisi

 


LifePetin tuotteet on sertifioitu delfiiniturvallisiksi.


LifePetin tuotteita ei ole testattu eläimillä.

 • Parasta lihaa pilkottuna isoiksi paloiksi tai hienonnettuna
 • Täysrehua päivittäiseen käyttöön
 • Ravinteikasta: arvokkaita proteiineja tasapainoitettuna rasvoilla ja hiilihydraateilla
 • Sopii mainiosti keskikokoisille tai suurille koirille
 • Sisältää mineraaleja ja vitamiineja
 • Ei väriaineita tai keinotekoisia lisäaineita

LifeDog Lammas ja riisi 400g

Sisältää: Kana (46%), lammas (14%), riisi (4%), porkkana (2,3%), herne (1,5%), kuivattuja vihanneksia (1%). Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 12%, rasva 6%, raakakuitu 1%, hehkutusjäännös 2,5%, kosteus 77%.

Lampaanlihassa on vähän kaloreita ja se on helposti sulavaa. Riisistä ja vihanneksista saadaan hiilihydraatteja, kuituja ja vitamiineja.

LifeDog Kana ja nauta 400g

Sisältää: Kana 46%, Nauta 14%, Porkkana 2,3%, Herne 1,5%, Riisi 1,5%, kuivattuja vihanneksia. Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 11%, rasva 6%, raakakuitu 1%, hehkutusjäännös 2,5%, kosteus 77%.

Naudanlihassa ja kanassa on runsaasti proteiineja, vähän rasvaa ja hiilihydraatteja. Niissä on myös runsaasti mineraaleja ja vitamiineja.

LifeDog Kana ja kalkkuna 400g

Sisältää: Kana 50%, Kalkkuna 10%, kuivattuja kasviksia 1%. Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 12%, rasva 7%, raakakuitu 1%, hehkutusjäännös 3,5%, kosteus 77%.

Kanan ja kalkkunan lihassa on runsaasti proteiineja, vähän rasvaa ja ne on helposti sulavia. Vihanneksissa on kuituja ja vitamiineja.

LifeDog Kana ja kani 400g

Sisältää: Kana (46%), kani (14%) porkkan (2,5%), papuja (1,5%), Kuivattuja vihanneksia 1%. Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 12%, rasva 6%, raakakuitu 1%, hehkutusjäännös 3%, kosteus 77%.

Kaninlihassa on erityisen ravinteikas ja sopii hyvin yhteen kananlihan kanssa. Sopii erityisesti herkille ja allergisille koirille.

LifeDog Naudanpaloja kastikkeessa 400g

Sisältää: Nauta 72%, Riisi 3%, Purjo 1%. Lisäaineet: Vitamiini E 15mg/kg, EU:n hyväksymää kasvisperäistä sakeuttamisainetta. Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 9,5%, rasva 6%, raakakuitu 0,15%, hehkutusjäännös 1,5%, kosteus 81%.

Naudanlihassa on runsaasti proteiineja ja vähän rasvaa ja hiilihydraatteja. Siinä on myös paljon mineraaleja ja vitamiineja.

 

 • Korkealaatuisesta kalasta ja lihasta, pilkottuina pieniksi paloiksi tai fileiksi
 • Viljaton
 • Säilötty maistuvassa kastikkeessa, joka on valmistettu vain luonnollisista ainesosista
 • Paljon proteiineja, vähän rasvaa ja hiilihydraatteja
 • Ei väri-, säilöntä- ja keinotekoisia lisäaineita
 • Parhaimmillaan, kun tarjoillaan kuivamuonan kera
 • Pienille koirille sekä koirille, joilla esiintyy ruokahaluttomuutta

LifeDog Kananrintafileet 90g

Sisältää: Kana (60%) Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 13,4%, rasva 4,7%, raakakuitu 0,1%, hehkutusjäännös 0,8%, kosteus 79%. 1020 kcal/kg.

Kananlihassa on paljon proteiineja, vähän rasvaa ja se on helposti sulavaa. Siinä on tyydyttymättömiä rasvahappoja, vitamiineja ja mineraaleja.

LifeDog Kananmaksaa kastikkeessa 90g

Sisältää: Kananmaksa (60%) Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 12%, rasva 3,6%, raakakuitu 0,1%, hehkutusjäännös 0,9%, kosteus 81%. 890 kcal/kg.

Kananmaksassa on runsaasti tärkeitä proteiineja ja rasvoja, se on helposti sulava ja todella maukas.

LifeDog Kananrintafile ja juusto 90g

Sisältää: Kana (65%), juusto (7%). Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 16%, rasva 2,3%, raakakuitu 0,1%, hehkutusjäännös 1,1%, kosteus 80%. 870 kcal/kg.

Kanassa on paljon proteiineja, vähän rasvaa ja se on helposti sulavaa. Juustossa on rasvoja ja arvokkaita mineraaleja kuten kalsiumia.

LifeDog Naudanpaloja ja vihanneksia kastikkeessa 90g

Sisältää: Nauta (40%), porkkana (9%), herne (6%). Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 14%, rasva 0,4%, raakakuitu 0,1%, hehkutusjäännös 0,7%, kosteus 82%. 700 kcal/kg.

Naudanlihassa on paljon proteiineja ja vähän rasvaa ja hiilihydraatteja. Siinä on paljon mineraaleja ja vitamiineja. Porkkana lisää immunitetttiä ja herneissä on paljon proteiineja ja vitamiineja.

LifeDog Kanan ja naudanfileet kastikkeessa 90g

Sisältää: Kana (36%), nauta (19%), EU:n hyväksymää kasvisperäistä sakeuttamisainetta. Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 11%, rasva 0,4%, raakakuitu 0,1%, hehkutusjäännös 0,5%, kosteus 85%. 610 kcal/kg.

Naudanlihassa ja kananlihassa on paljon proteiineja, vähän rasvaa ja ne on helposti sulavia. Niissä on runsaasti mineraaleja ja vitamiineja.

LifeDog Boniitti-tonnikalanfileet kastikkeessa 90g

Sisältää: Boniitti-tonnikala (50%), tapiokatärkkelystä. Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 15%, rasva 0,3%, raakakuitu 0,1%, hehkutusjäännös 0,7%, kosteus 82%. 720 kcal/kg.

Tonnikalassa on paljon tärkeitä proteiineja ja se on erinomainen lähde välttämättömille omega-3-rasvahapoille, kuten myös mineraaleille ja vitamiineille.

LifeDog Puppy kastikkeessa 90g

Sisältää: Boniitti-tonnikala (50%), tapiokatärkkelystä. Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 15%, rasva 0,3%, raakakuitu 0,1%, hehkutusjäännös 0,7%, kosteus 82%. 720 kcal/kg.

Tonnikalassa on paljon tärkeitä proteiineja ja se on erinomainen lähde välttämättömille omega-3-rasvahapoille, kuten myös mineraaleille ja vitamiineille.

 

 • Vain yksi proteiinin lähde
 • Viljaton ja gluteeniton
 • Ei väri- eikä lisäaineita

Tuote on tarkoitettu käytettäväksi kuivamuonan tai täysrehupurkin ohessa muodostaen noin 75% päivän energiatarpeesta. Suositeltu annos on aikuiselle hyväkuntoiselle koiralle joka harrastaa säännöllistä liikuntaa. Eläinlääkärisi voi suositella juuri sinun koirallesi yksilöllisen annostuksen.

LifeDog Monoprotein Kalkkuna 400 g

Vaikka kana on usein käytetty raaka-aine koiraruuassa, on kalkkuna harvinaisempi koska sen tuotanto ei ole niin suurta. Sen vuoksi se on erinomainen tuote koirien yliherkkyyksiä testattaessa. Kalkkunassa on korkeat ravintoarvot, sillä on korkea proteiiniarvo mutta vähän rasvoja. Kalkkuna on peräisin espanjalaiselta tilalta ja se käytetään tuoreena. Täydennysrehu.

Sisältää: Liha ja eläinperäiset tuotteet (käytetty liha 100% kalkkunaa) 60%, keitinliemi 40%. Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 10%, raakakuitu 0,3%, raakarasva 5%, hehkutusjäännös 2,5%, kosteus 81%.

LifeDog Monoprotein Lohi 400 g

Lohi on täynnä korkealaatuisia proteiineja ja rasvahappoja (omega 3:6) joilla korkea ravintoarvo. Se on täydellinen perusta allergisen tai intoleranssista kärsivän koiran ruualle. LifeDog-tuotteissa käytetään ainoastaan korkealaatuista lohta. Täydennysrehu.

Sisältää: Lohi (käytetty kala 100% lohta) 60%, keitinliemi 40%. Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 11%, kuitu 0,3%, öljyt ja rasvat 9%, hehkutusjäännös 1%, kosteus 81%.

LifeDog Monoprotein Vasikka 400 g

Vasikan lihassa on matala proteiini ja rasva-arvo. Se on maukas, helppo sulattaa. Vasikka sopii hyvin koirille joilla ruoansulatusjärjestelmän ongelmia. Kaikki vasikanliha tulee Pohjois-Italialaiselta tilalta. Täydennysrehu.

Sisältää: Liha ja eläinperäiset tuotteet (käytetty liha 100% vasikkaa), kivennäiset, kasvikuitua. Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 6%, raakakuitu 0,5%, raakarasva 3,5%, hehkutusjäännös 1,5%, kosteus 81%. Teknologiset lisäaineet: Teknologiset ja ravitsemukselliset lisäaineet per kg:Vitamiini A 1570 KY, vitamiini D3 195 KY,vitamiini E 15 mg kuparisulfaattipentahydraatti 7,6 mg (Cu 1,9 mg).

LifeDog Monoprotein Hevonen 400 g

Hevosen lihassa on paljon proteiinia, se on maukasta ja erittäin suvalaa. Sisältää luontaisesti rautaa. Täydennysrehu.

Sisältää: Liha ja eläinperäiset tuotteet (käytetty liha 100% hevosta) 60%, keitinliemi 40%. Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 11%, raakakuitu 0,3%, öljyt ja rasvat 4%, hehkutusjäännös 1,5%, kosteus 80%.

LifeDog Monoprotein Lammas 400 g

100% lammasta, lammas on vähäkalorista ja erittäin sulavaa.

Koostumus: Liha ja eläinperäiset tuotteet (käytetty liha 100% lammasta) 60%, keitinliemi 40%. Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 9%, raakakuitu 0,3%, öljyt ja rasvat 8%, hehkutusjäännös 1,5%, kosteus 78%.

LifeDog Monoprotein Ankka 400 g

Sisältää 100% ankkaa. Ankan lihalla on korkea biologinen arvo, se on kevyttä ja maukasta. Koostumus: Liha ja eläinperäiset tuotteet (käytetty liha 100% ankkaa), keitinliemi, kasvikuitu.

Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 6%, raakakuitu 0,5%, öljyt ja rasvat 5,5%, hehkutusjäännös 2%, kosteus 81%. Ravitsemukselliset lisäaineet per kg: Vitamiini A 1570 KY, vitamiini D3 195 KY,vitamiini E 15 mg kuparisulfaattipentahydraatti 7,6 mg (Cu 1,9 mg). Teknologiset lisäaineet per kg: Kasiakumi 3300mg.

 

Täydennysrehu koirille, herkutteluun, välipalaksi ja koulutukseen. Pehmeä ja lihaisa (95% lihaa ja lihan sivutuotteita). Viljaton, ei väriaineita.

 • Todella maistuva
 • Pehmeä ja lihaisa
 • Viljaton
 • Ei väriaineita
 • Kaksi eri makua

LifeDog DeliSnack Kana 11 g

Sisältää: Liha ja eläinperäiset tuotteet (kana 6%), kivennäiset.

Ravintoainekoostumus: Valkuainen 33,5%, rasva 20%, raakakuitu 2%, hehkutusjäännös 10%, kosteus 28%.

Teknologiset lisäaineet: Hapettumisen estoaineet ja säilöntäaineet.

LifeDog DeliSnack Nauta 11 g

Sisältää: Liha ja eläinperäiset tuotteet (nauta 6%), kivennäiset.

Ravintoainekoostumus: Valkuainen 33,5%, rasva 20%, raakakuitu 2%, hehkutusjäännös 10%, kosteus 28%.

Teknologiset lisäaineet: Hapettumisen estoaineet ja säilöntäaineet.