liittyminen

Tujoma -kasvattajakerho on siirtynyt Bonuscardiin!

Rekisteröidy heti ja pääset hyödyntämään alennuksia ja etuja.

Rekisteröidy tästä

Rekisteröitymisen jälkeen tulee hakea Tujoma kasvattajakerhon jäseneksi, jotta kasvattajakerhon jäsenedut saa käyttöön.

Liittyminen kasvattajakerhoon tapahtuu rekisteröitymisen jälkeen kohdasta Profiili -> Jäsenyys, mistä pääset hakemaan esimerkiksi hakusanalla Arion Kasvattajakerho. Liittymällä Arion Kasvattajakerhoon saat näkyviin kaikkien Tujoma -kasvattajakerhon brändien edut.

Pentupaketin tilaaminen tehdään myös Bonuscardin kautta ja tilauksen tekeminen edellyttää tuoteostoja viimeisen 4 kuukauden ajalta. 

Tujoma-kasvattajakerhon säännöt:

 1. Tujoma-kasvattajakerhoon valittavan kasvattajan täytyy olla Suomessa asuva, aktiivinen ja hyvämaineinen koiran- tai kissankasvattaja.
 2. Suomessa Kennelliittoon tai Kissaliiton alaiseen yhdistykseen rekisteröity kasvattajanimi.
 3. Aktiivikasvattajaksi luetaan ne, joilla on ollut vähintään yksi rekisteröity pentue viimeisen neljän vuoden aikana.
 4. Kasvattaja sitoutuu suosittelemaan Tujoman ruokia ja kissanhiekkoja (Arion, Almo Nature, Applaws, Nature’s Protection, Ziwipeak, Lifecat, Vadigran, Odourbuster, Intersand) koirien tai kissojen omistajille ja muille tuotteista kiinnostuneille, sekä suosittelemaan lähintä Tujoma-jälleenmyyjää. Kasvattajan tulee itse käyttää jotain edellä mainituista tuotteista.
 5. Jäsenedut ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi muuttaa rahaksi
 6. Tarvittaessa kasvattajan tulee todistaa henkilöllisyytensä
 7. Kasvattaja-alennuksia ei voi yhdistää tai lisätä muihin tarjouksiin.
 8. Tujoman ilmaisjakelutuotteita tai etuja ei saa jälleenmyydä.
 9. Hyväksymällä nämä ehdot kasvattaja antaa Tujomalle oikeuden tallentaa tiedot rekisteriin ja käyttää niitä markkinointi, sekä viestintätarkoituksiin. Saat lisätietoa tutustumalla tietosuojakäytäntöömme
 10. Mikäli ostoja ei rekisteröidä 6kk aikana, jäsenyys mitätöityy ja tiedot poistetaan rekisteristä (GDPR-asetus)
 11. Mikäli jäsenetuja käytetään väärin tai vastoin kasvattajakerhon sääntöjä, jäsenyys peruutetaan ja edut mitätöidään
 12. Etuja voidaan lisätä tai peruuttaa ilmoittamalla tai ilmoittamatta asiasta etukäteen
 13. Pentupakettien tilaaminen edellyttää ostoja viimeisten 4kk aikana. Bonuscard jälleenmyyjien kotimaisista verkkokaupoista tehdyistä ostoista vaadimme kuittikopion. Huomioimme kuitenkin tilausta käsiteltäessä ostojen määrän, koirien koon ja koirien lukumäärän. Pentupaketit tilataan bonuscard.com ja toimitetaan kasvattajaa lähimpänä olevalle jälleenmyyjälle.
 14. Meillä on oikeus kieltäytyä lähettämästä pentupakettia kasvattajalle, mikäli ostettujen ruokien määrä ei ole linjassa koirien/kissojen koon ja koirien/kissojen lukumäärän kanssa ja katsomme, että kasvattaja ei ole noudattanut sääntöä numero 4.