Meistä

Pekan Akvaario Oy / TUJOMA on alkanut pienestä 20 neliömetrin akvaariotuotteita myyvästä erikoismyymälästä. Yrityksen on perustanut sen nykyinen omistaja Pekka Untamo vuonna 1979.

Valikoima on vuosien kuluessa kasvanut kattamaan mm. koirien, kissojen ja muiden pienempien eläinten ruoat ja tarvikkeet. Myymälöiden koko kasvoi valikoiman laajentumisen yhteydessä ja Pekan akvaariosta tuli hyvin tuttu hämeenlinnalaisten keskuudessa.

Vuonna 1991 Pekka osti varastotilat Hämeenlinnan Ratasniityn teollisuusalueelta, jotta yritys pystyisi ostamaan suurempia määriä tuotteita ja saamaan ne näin edullisemmin. Tarkoituksena oli ostaa tavarat oman myymälän tarpeisiin, mutta nopeasti myös muut alalla olevat kauppiaat ryhtyivät ostamaan tavaroita varastolta.

 

Näin sai alkunsa Pekan tukkumyynti eli TUJOMA, jonka nimi tulee Pekan poikien nimistä Tuomas, Johannes ja Matias. Nykypäivänä yrityksen ainoa toiminta on maahantuonti ja tukkumyynti, myymälän sulkiessa ovensa vuoden 2015 maaliskuussa 36 vuoden taipaleen jälkeen.

Pekan Akvaario Oy/TUJOMA sijaitsee vieläkin Hämeenlinnassa, Ratasniityllä ja työllistää tällä hetkellä 9 henkilöä, joista 4 on omasta perheestä. Yrityksen asiakkaina ovat laadukkaita lemmikkieläinten tuotteita myyvät tahot ympäri Suomen. Palvelemme tällä hetkellä noin 300 aktiivista yritysasiakasta.

Miksi valita meidät?

  • Tuotteet kaikille lemmikeille
  • Laajat valikoimat heti varastosta
  • Kotimainen perheyritys
  • Nopeat toimitukset

 

Liity jälleenmyyjäksi