lifedog - luonnollista, laadukasta, herkullista

LifeDog on erityisesti laatuun panostava, italialainen koiranruokasarja. Ensi katsomalta kaikki purkkiruoat näyttävät samalta, mutta tarkempi katsaus paljastaa suuria eroja loppukuluttajan, eli koiran kannalta. LifeCat käyttää vain parhaita ihmisravinnoksi kelpaavia raaka-aineita.

Tuotteissa käytettyä kalaa ei ole kasvatettu, vaan se pyydetään läheltä rannikkoa, jolloin se saadaan heti tuotantoon ilman pakastamista. Kana tulee valikoiduilta tiloilta, joka takaa että hormooneja eikä antibiootteja ole käytetty.

  • Ei lisä-, säilöntä- tai keinotekoisia aineita
  • Ei sokeria tai makeutusaineita
  • Vain lihan oma maku, luontaiset ravintoarvot ja riisi

 


LifePetin tuotteet on sertifioitu delfiiniturvallisiksi.


LifePetin tuotteita ei ole testattu eläimillä.

  • Vain yksi proteiinin lähde
  • Viljaton ja gluteeniton
  • Ei väri- eikä lisäaineita

Tuote on tarkoitettu käytettäväksi kuivamuonan tai täysrehupurkin ohessa muodostaen noin 75% päivän energiatarpeesta. Suositeltu annos on aikuiselle hyväkuntoiselle koiralle joka harrastaa säännöllistä liikuntaa. Eläinlääkärisi voi suositella juuri sinun koirallesi yksilöllisen annostuksen.

LifeDog Monoprotein Kalkkuna 400 g

Vaikka kana on usein käytetty raaka-aine koiraruuassa, on kalkkuna harvinaisempi koska sen tuotanto ei ole niin suurta. Sen vuoksi se on erinomainen tuote koirien yliherkkyyksiä testattaessa. Kalkkunassa on korkeat ravintoarvot, sillä on korkea proteiiniarvo mutta vähän rasvoja. Kalkkuna on peräisin espanjalaiselta tilalta ja se käytetään tuoreena. Täydennysrehu.

Sisältää: Liha ja eläinperäiset tuotteet (käytetty liha 100% kalkkunaa) 60%, keitinliemi 40%. Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 10%, raakakuitu 0,3%, raakarasva 5%, hehkutusjäännös 2,5%, kosteus 81%.

LifeDog Monoprotein Lohi 400 g

Lohi on täynnä korkealaatuisia proteiineja ja rasvahappoja (omega 3:6) joilla korkea ravintoarvo. Se on täydellinen perusta allergisen tai intoleranssista kärsivän koiran ruualle. LifeDog-tuotteissa käytetään ainoastaan korkealaatuista lohta. Täydennysrehu.

Sisältää: Lohi (käytetty kala 100% lohta) 60%, keitinliemi 40%. Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 11%, kuitu 0,3%, öljyt ja rasvat 9%, hehkutusjäännös 1%, kosteus 81%.

LifeDog Monoprotein Vasikka 400 g

Vasikan lihassa on matala proteiini ja rasva-arvo. Se on maukas, helppo sulattaa. Vasikka sopii hyvin koirille joilla ruoansulatusjärjestelmän ongelmia. Kaikki vasikanliha tulee Pohjois-Italialaiselta tilalta. Täydennysrehu.

Sisältää: Liha ja eläinperäiset tuotteet (käytetty liha 100% vasikkaa), kivennäiset, kasvikuitua. Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 6%, raakakuitu 0,5%, raakarasva 3,5%, hehkutusjäännös 1,5%, kosteus 81%. Teknologiset lisäaineet: Teknologiset ja ravitsemukselliset lisäaineet per kg:Vitamiini A 1570 KY, vitamiini D3 195 KY,vitamiini E 15 mg kuparisulfaattipentahydraatti 7,6 mg (Cu 1,9 mg).

LifeDog Monoprotein Hevonen 400 g

Hevosen lihassa on paljon proteiinia, se on maukasta ja erittäin suvalaa. Sisältää luontaisesti rautaa. Täydennysrehu.

Sisältää: Liha ja eläinperäiset tuotteet (käytetty liha 100% hevosta) 60%, keitinliemi 40%. Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 11%, raakakuitu 0,3%, öljyt ja rasvat 4%, hehkutusjäännös 1,5%, kosteus 80%.

LifeDog Monoprotein Lammas 400 g

100% lammasta, lammas on vähäkalorista ja erittäin sulavaa.

Koostumus: Liha ja eläinperäiset tuotteet (käytetty liha 100% lammasta) 60%, keitinliemi 40%. Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 9%, raakakuitu 0,3%, öljyt ja rasvat 8%, hehkutusjäännös 1,5%, kosteus 78%.

LifeDog Monoprotein Ankka 400 g

Sisältää 100% ankkaa. Ankan lihalla on korkea biologinen arvo, se on kevyttä ja maukasta. Koostumus: Liha ja eläinperäiset tuotteet (käytetty liha 100% ankkaa), keitinliemi, kasvikuitu.

Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 6%, raakakuitu 0,5%, öljyt ja rasvat 5,5%, hehkutusjäännös 2%, kosteus 81%. Ravitsemukselliset lisäaineet per kg: Vitamiini A 1570 KY, vitamiini D3 195 KY,vitamiini E 15 mg kuparisulfaattipentahydraatti 7,6 mg (Cu 1,9 mg). Teknologiset lisäaineet per kg: Kasiakumi 3300mg.