lifedog - luonnollista, laadukasta, herkullista

LifeDog on erityisesti laatuun panostava, italialainen koiranruokasarja. Ensi katsomalta kaikki purkkiruoat näyttävät samalta, mutta tarkempi katsaus paljastaa suuria eroja loppukuluttajan, eli koiran kannalta. LifeCat käyttää vain parhaita ihmisravinnoksi kelpaavia raaka-aineita.

Tuotteissa käytettyä kalaa ei ole kasvatettu, vaan se pyydetään läheltä rannikkoa, jolloin se saadaan heti tuotantoon ilman pakastamista. Kana tulee valikoiduilta tiloilta, joka takaa että hormooneja eikä antibiootteja ole käytetty.

  • Ei lisä-, säilöntä- tai keinotekoisia aineita
  • Ei sokeria tai makeutusaineita
  • Vain lihan oma maku, luontaiset ravintoarvot ja riisi

 


LifePetin tuotteet on sertifioitu delfiiniturvallisiksi.


LifePetin tuotteita ei ole testattu eläimillä.

  • Korkealaatuisesta kalasta ja lihasta, pilkottuina pieniksi paloiksi tai fileiksi
  • Viljaton
  • Säilötty maistuvassa kastikkeessa, joka on valmistettu vain luonnollisista ainesosista
  • Paljon proteiineja, vähän rasvaa ja hiilihydraatteja
  • Ei väri-, säilöntä- ja keinotekoisia lisäaineita
  • Parhaimmillaan, kun tarjoillaan kuivamuonan kera
  • Pienille koirille sekä koirille, joilla esiintyy ruokahaluttomuutta

LifeDog Kananrintafileet 90g

Sisältää: Kana (60%) Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 13,4%, rasva 4,7%, raakakuitu 0,1%, hehkutusjäännös 0,8%, kosteus 79%. 1020 kcal/kg.

Kananlihassa on paljon proteiineja, vähän rasvaa ja se on helposti sulavaa. Siinä on tyydyttymättömiä rasvahappoja, vitamiineja ja mineraaleja.

LifeDog Kananmaksaa kastikkeessa 90g

Sisältää: Kananmaksa (60%) Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 12%, rasva 3,6%, raakakuitu 0,1%, hehkutusjäännös 0,9%, kosteus 81%. 890 kcal/kg.

Kananmaksassa on runsaasti tärkeitä proteiineja ja rasvoja, se on helposti sulava ja todella maukas.

LifeDog Kananrintafile ja juusto 90g

Sisältää: Kana (65%), juusto (7%). Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 16%, rasva 2,3%, raakakuitu 0,1%, hehkutusjäännös 1,1%, kosteus 80%. 870 kcal/kg.

Kanassa on paljon proteiineja, vähän rasvaa ja se on helposti sulavaa. Juustossa on rasvoja ja arvokkaita mineraaleja kuten kalsiumia.

LifeDog Naudanpaloja ja vihanneksia kastikkeessa 90g

Sisältää: Nauta (40%), porkkana (9%), herne (6%). Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 14%, rasva 0,4%, raakakuitu 0,1%, hehkutusjäännös 0,7%, kosteus 82%. 700 kcal/kg.

Naudanlihassa on paljon proteiineja ja vähän rasvaa ja hiilihydraatteja. Siinä on paljon mineraaleja ja vitamiineja. Porkkana lisää immunitetttiä ja herneissä on paljon proteiineja ja vitamiineja.

LifeDog Kanan ja naudanfileet kastikkeessa 90g

Sisältää: Kana (36%), nauta (19%), EU:n hyväksymää kasvisperäistä sakeuttamisainetta. Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 11%, rasva 0,4%, raakakuitu 0,1%, hehkutusjäännös 0,5%, kosteus 85%. 610 kcal/kg.

Naudanlihassa ja kananlihassa on paljon proteiineja, vähän rasvaa ja ne on helposti sulavia. Niissä on runsaasti mineraaleja ja vitamiineja.

LifeDog Boniitti-tonnikalanfileet kastikkeessa 90g

Sisältää: Boniitti-tonnikala (50%), tapiokatärkkelystä. Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 15%, rasva 0,3%, raakakuitu 0,1%, hehkutusjäännös 0,7%, kosteus 82%. 720 kcal/kg.

Tonnikalassa on paljon tärkeitä proteiineja ja se on erinomainen lähde välttämättömille omega-3-rasvahapoille, kuten myös mineraaleille ja vitamiineille.

LifeDog Puppy kastikkeessa 90g

Sisältää: Boniitti-tonnikala (50%), tapiokatärkkelystä. Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 15%, rasva 0,3%, raakakuitu 0,1%, hehkutusjäännös 0,7%, kosteus 82%. 720 kcal/kg.

Tonnikalassa on paljon tärkeitä proteiineja ja se on erinomainen lähde välttämättömille omega-3-rasvahapoille, kuten myös mineraaleille ja vitamiineille.