lifedog - luonnollista, laadukasta, herkullista

LifeDog on erityisesti laatuun panostava, italialainen koiranruokasarja. Ensi katsomalta kaikki purkkiruoat näyttävät samalta, mutta tarkempi katsaus paljastaa suuria eroja loppukuluttajan, eli koiran kannalta. LifeCat käyttää vain parhaita ihmisravinnoksi kelpaavia raaka-aineita.

Tuotteissa käytettyä kalaa ei ole kasvatettu, vaan se pyydetään läheltä rannikkoa, jolloin se saadaan heti tuotantoon ilman pakastamista. Kana tulee valikoiduilta tiloilta, joka takaa että hormooneja eikä antibiootteja ole käytetty.

  • Ei lisä-, säilöntä- tai keinotekoisia aineita
  • Ei sokeria tai makeutusaineita
  • Vain lihan oma maku, luontaiset ravintoarvot ja riisi

 


LifePetin tuotteet on sertifioitu delfiiniturvallisiksi.


LifePetin tuotteita ei ole testattu eläimillä.

  • Parasta lihaa pilkottuna isoiksi paloiksi tai hienonnettuna
  • Täysrehua päivittäiseen käyttöön
  • Ravinteikasta: arvokkaita proteiineja tasapainoitettuna rasvoilla ja hiilihydraateilla
  • Sopii mainiosti keskikokoisille tai suurille koirille
  • Sisältää mineraaleja ja vitamiineja
  • Ei väriaineita tai keinotekoisia lisäaineita

LifeDog Lammas ja riisi 400g

Sisältää: Kana (46%), lammas (14%), riisi (4%), porkkana (2,3%), herne (1,5%), kuivattuja vihanneksia (1%). Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 12%, rasva 6%, raakakuitu 1%, hehkutusjäännös 2,5%, kosteus 77%.

Lampaanlihassa on vähän kaloreita ja se on helposti sulavaa. Riisistä ja vihanneksista saadaan hiilihydraatteja, kuituja ja vitamiineja.

LifeDog Kana ja nauta 400g

Sisältää: Kana 46%, Nauta 14%, Porkkana 2,3%, Herne 1,5%, Riisi 1,5%, kuivattuja vihanneksia. Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 11%, rasva 6%, raakakuitu 1%, hehkutusjäännös 2,5%, kosteus 77%.

Naudanlihassa ja kanassa on runsaasti proteiineja, vähän rasvaa ja hiilihydraatteja. Niissä on myös runsaasti mineraaleja ja vitamiineja.

LifeDog Kana ja kalkkuna 400g

Sisältää: Kana 50%, Kalkkuna 10%, kuivattuja kasviksia 1%. Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 12%, rasva 7%, raakakuitu 1%, hehkutusjäännös 3,5%, kosteus 77%.

Kanan ja kalkkunan lihassa on runsaasti proteiineja, vähän rasvaa ja ne on helposti sulavia. Vihanneksissa on kuituja ja vitamiineja.

LifeDog Kana ja kani 400g

Sisältää: Kana (46%), kani (14%) porkkan (2,5%), papuja (1,5%), Kuivattuja vihanneksia 1%. Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 12%, rasva 6%, raakakuitu 1%, hehkutusjäännös 3%, kosteus 77%.

Kaninlihassa on erityisen ravinteikas ja sopii hyvin yhteen kananlihan kanssa. Sopii erityisesti herkille ja allergisille koirille.

LifeDog Naudanpaloja kastikkeessa 400g

Sisältää: Nauta 72%, Riisi 3%, Purjo 1%. Lisäaineet: Vitamiini E 15mg/kg, EU:n hyväksymää kasvisperäistä sakeuttamisainetta. Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 9,5%, rasva 6%, raakakuitu 0,15%, hehkutusjäännös 1,5%, kosteus 81%.

Naudanlihassa on runsaasti proteiineja ja vähän rasvaa ja hiilihydraatteja. Siinä on myös paljon mineraaleja ja vitamiineja.