Luonnollinen valinta iloisille ja terveille koirille

Applaws on luonnollinen valinta iloisille ja terveille koirille. Applaws-ruoissa on kaikki mitä koirasi tarvitsee - kätevästi pakattuna yhteen pussiin. Monissa koiran kuivamuonissa on viljoja ensisijaisena proteiinin lähteenä. 

Ruoat, jotka käyttävät suuria määriä viljoja, voivat olla koirille vaikea sulattaa ja se vaikeuttaa aineenvaihduntaa. Tämä aiheuttaa paineita maksalle ja munuaiselle, ja voi johtaa herkkyyden tai allergioiden kehittymiseen. Tämän vuoksi Applaws on viljaton.

Koirat tarvitsevat ruokavalion jossa on runsaasti eläinproteiinia, koska siitä ne saavat polttoainetta tarvitsemaansa energiaan. Sen vuoksi Applaws-kuivamuonissa on vähintään 75% eläinproteiiniä kanasta tai kanasta & lampaasta. Applaws-ruuissa on kaikki mitä koirasi tarvitsee - kätevästi pakattuna yhteen pussiin. Monissa koiran kuivamuonissa on viljoja ensisijaisena proteiinin lähteenä.

Ruoat, jotka käyttävät suuria määriä viljoja, voivat olla koirille vaikea sulattaa ja se vaikeuttaa aineenvaihduntaa. Tämä aiheuttaa paineita maksalle ja munuaiselle, ja voi johtaa herkkyyden tai allergioiden kehittymiseen. Tämän vuoksi Applaws on viljaton. Viljat kuten vehnä, ohra, riisi ja maissi ovat myös merkittävä hiilihydraattien lähde. Mitä korkeampi viljapitoisuus, sitä korkeampi hiilihydraattien taso, jolloin koirien on vaikeampi säilyttää tervettä painoa ja kehon rasvatasoa.

Eläinproteiini ei sisällä hiilihydraatteja - se edistää lihasmassan kudoksen kehitystä ja tämän vuoksi se on ainoa käytetty proteiinin lähde Applaws-kuivamuonassa.

Monet allergiset koirat ovat löytäneet sopivan ruokavalion viljattomasta Applaws-kuivamuonasta. Applaws sisältää myös luonnon prebioottia ja aktiivista probioottia oluthiivasta, joka tukee hyviä bakteereja suolistossa ja edistää tervettä immuunijärjestelmää. Applaws-täysrehu koirille sisältää myös erilaisia hedelmiä, vihanneksia ja yrttejä. Se on suunniteltu stimuloimaan luonnollista ruokavaliota, mutta kuivassa muodossa. Jokainen ainesosa on sisällytetty Applaws-reseptiin vain koska se tarjoaa todellista hyötyä lemmikillesi.

Applaws-kuivaruokia on saatavilla koirille 2kg, 7kg ja 15kg pusseissa:

 • Kana Small & Medium
 • Kana Large Breed
 • Lammas Small & Medium
 • Kana Senior
 • Kana Large Breed Puppy
 • Kana Small & Medium Puppy
 • Kana Light

Hyödyt parhaiden raaka-aineiden käyttöön kuivamuonissamme

 • Aktiivinen probiootti - Vahvistaa hyviä ja suojaavia bakteereita suolistossa.
 • Beta-Glukaani - Puhdistettu Beetaglukaani on kehitetty hiivasta parantamaan immuunijärjestelmää.
 • Oluthiiva - Yksi parhaista b-vitamiinien lähteistä, välttämättömiä hiilihydraattien , rasvan ja proteiinien aineenvaihduntaan.
 • Sitrushedelmätiiviste - Applaws käyttää luonnollista ja erittäin kallista sitrushedelmätiivistettä, joka auttaa säilyttämään ruuan tuoreuden. Tämä ainutlaatuinen sekoitus sisältää hedelmäpohjaisia tokoferoleja jotka ovat luonnostaan E-vitamiinirikkaita.
 • Karpalotiiviste - Auttaa torjumaan solujen vanhenemista, ylläpitää tervettä ihoa, edistää kiiltävää turkkia ja tukee immuunijärjestelmää. Karpaloiden on myös osoitettu edistävän virtsateiden terveyttä.
 • Glukosamiini & kondroitiini - Auttaa vanhempia koiria aktiivisempaa liikkumiseen.
 • MCT - Erityinen ravinnerasva, jotka auttavat vanhempia koiria vanhenemisprosessissa pitämällä niitä mieleltään aktiivisena pidempään, erityisen tärkeä aineosa Applaws Senior -kuivaruuassa koirille.
 • Luonnollinen EPA pennun reseptissä - EPA toimii eritavalla kun DHA ja on välttämätön ravintoaine, jota pidetään yhtenä kaikkein tärkeimpänä ravinteena aivojen ja hermoston ylläpitoon ja kehittymiseen.
 • Luonnollinen DHA pennun reseptissä - Tärkeä rooli signaalien välittämisessä aivoissa, muodostaen noin 8 % aivojen painosta. Nuoremmat eläimet tarvitsevat enemmän DHA:ta, tukemaan myös silmien ja näön kehittymistä.
 • Rosmariiniöljy - Rosmariini sisältää useita aktiivisia yhdisteitä, jotka auttavat ylläpitämään immuunijärjestelmää suojaamalla kehon vapailta radikaaleilta (vaurioittaa soluja). Se toimii myös rasvaliukoisena antioksidanttina, joka auttaa pitämään ruoan tuoreempana pidempään.
 • Lohiöljy - Erinomainen Omega 3 & 6 -rasvahappojen lähde, tärkeää terveelle iholle ja turkille.
 • Tauriini - Applawsissa on luonnostaan runsaasti tauriinia. Aminohappo, joka on välttämätön sydämen toimintaan ja silmien terveydelle. Tauriinia löytyy laadukkaista lihaperäisestä proteiinista mutta ei viljan proteiinista.
 • Vitamiini E - Tärkeä antioksidantti, välttämätön lisääntymiseen, suojaa soluja ja edistää lihasten toimintaa.

Purkit keitinliemessä

Applaws-purkki, lihaa keitinliemessä, on kehitetty pääraaka-aineena hienonnettu kana, kala tai uutena makuna naudanliha. Resepti sisältää 75% pääraaka-aineena olevaa lihaa vahvistettuna maukkailla aineksilla kuten tonnikala, naudanmaksa, kinkku, makrilli, sardiini tai lohi. Jokainen 156 g purkki tarjoaa runsaasti laadukkaita ravinteita, omega-3 ja 6 -rasvahappoja, tauriinia ja arginiinia. 156 g purkit keitinliemessä saatavina yksittäin. Kana- ja nautapohjaiset purkit saatavana myös lajitelmana.

Purkit hyytelössä

Applaws-purkki, lihaa hyytelössä, sisältää samat laadukkaat raaka-aineet kun muutkin Applaws-tuotteet mutta keitettynä pehmeässä luonnollisessa hyytelössä joka on tehty karrageenistä (uutetusta merilevästä). Valikoima sisältää kananrintaa ja ankkaa, kananrintaa ja tonnikalaa sekä kananrintaa ja lammasta. 156 g purkit on saatavilla  yksittäin sekä lajitelmana. Kasvisperäinen hyytelö on peräisin ihmisravinnoksi kelpaavista raaka-aineista. Näin voimme taata tuotteiden korkean laadun ja pienemmän tason hiilihydraatteja, joka on koirille hyväksi.

Annospussit keitinliemessä

Applaws annospussit ovat helpoin tapa tarjota koirallesi laadukasta eläinperäistä proteiinia. Luonnollisessa keitinliemessä deli-vaikutteisia reseptejä, pussi on helppo avata ja säilyttää. Kukin annospussi on täytetty 150 g korkealaatuisilla, 100 % luonnollisilla ainesosilla kuten; kananrinta, nauta ja lohi. Olemme niin ylpeitä tuotteiden laadusta, että kehitimme annospussiin ikkunan, josta tuotteen laadun voi nähdä itse ennen ostopäätöstä.

Annospussit hyytelössä

Applaws-annospussit hyytelössä on saatavilla kätevissä lajitelmissa. Jokainen lajitelma sisältää 5 x 100 g annospussia erilaisine vaihtoehtoisine makuineen. Sisältää 55% hienonnettua kananrintaa jossa mukana ravitsevia aineksia, kuten kinkku, tonnikala ja lohi. Jokaisessa lajitelmassa on eri makuja. Tuotetta voi käyttää sellaisenaan tai kuivamuonan kanssa.

Paté

Applaws Pâté -ruoat on tehty luonnollisista korkealaatuisista raaka-aineista kuten tuore maksa ja munuainen. Applaws pâté on täysrehu joten sitä voidaan syöttää sellaisenaan tai osana tasapainoista ruokavaliota. Applaws pâté naudalla, kanalla, lampaalla tai lohella on saatavilla 150g yksittäispakkauksissa tai lajitelmana. Lajitelma sisältää 5 x 150g pâtéa makuvaihtoehtoina kalkkuna, nauta ja merikala.

Puppy koiranpennuille

Applaws puppy sisältää suuria määriä aitoa kanaa keitettynä luonnollisessa hyytelössä tehden siitä helpon pienimmillekin pennuille syödä ja sulattaa. Applaws penturuoka tekee  vieroituksen helpoksi ja enemmän nautittavaksi sinulle ja pennuille. Applaws puppy on täydennysrehu ja se on tarkoitettu syötettäväksi täysrehun ohessa, jotta pennuille taataan tasapainoinen ravinto.