luonnollisesti ravitsevaa kissanruokaa  

Applaws on jo kymmenen vuotta valmistanut luonnollisesti ravitsevaa kissanruokaa. Valitsemme huolella lihaosat jota käytämme tuotteissamme, jotta kissat saisivat ruuastaan mahdollisimman parhaat luonnollisesta lähteestä peräisin olevat välttämättömät aminohapot. Nämä aminohapot ylläpitävät kissan hyvää terveyttä, tauriinia ja arginiinia. Näitä aineksia löytyy suurina määrinä lihan lihaksikkaista osista.

Käytämmme kaikissa täydennysrehuissamme kananrintaa- ja tonnikalanfileitä. Valikoimassa on yli 30 eri makua saatavilla, joko herkullisessa liemessä tai luonnollisessa hyytelössä. Jopa kaikista hienostunein kissa löytää suosikkimakunsa. Valikoimaan kuuluu myös ruokia eri elämänvaiheisiin kuten kissanpennuille ja vanhemmille kissoille. Yli kymmenen vuoden ajan Applaws on säilyttänyt korkean laadun. Joka kerta kun avaat Applaws purkin, näet heti mikä erottaa sen muista ruoista.

Kissat, jotka ovat lihansyöjiä, tarvitsevat ruokavalion joka on proteiinirikas. Kissa tarvitsee proteiinia muodostaakseen energiaa. Sen vuoksi Applaws-kanavariantit ovat tehty vähintään 80% lihasta. Kanan lisäksi niissä on ankkaa, lammasta tai lohta. Monissa kissan kuivamuonissa on viljoja tai jyviä ensisijaisena proteiinin lähteenä. Ruoat, jotka käyttävät suuria määriä viljoja tai jyviä (vehnä, maissi, ohra, riisi tai durra), voivat olla kissoille vaikea sulattaa ja se vaikeuttaa aineenvaihduntaa.

Tämä aiheuttaa paineita maksalle ja munuaiselle, ja voi johtaa herkkyyden tai allergioiden kehittymiseen. Viljat ovat myös merkittävä hiilihydraattien lähde. Mitä korkeampi viljapitoisuus, sitä korkeampi hiilihydraattien taso. Korkea hiilihydraatti taso voi tuottaa liian suuren määrän verensokeria - joka näkyy kissan hyperaktiivisuutena ja voi myös johtaa niiden ylipainoon.

Tämän vuoksi Applaws on viljaton! Lisäksi ilmiselvistä hyödyistä lihan syöttämisen puolesta (toisin kuin viljan), huomaat että kissa syö vähemmän määrällisesti Applaws-kuivamuonaa kun muita kuivamuonia. Silti kissa on täynnä ja tyytyväinen. Applaws kuivamuonan hinta per annos tulee kohtuulliseksi ja seantaa kissalle kaiken tarvitseman kaikissa elämänvaiheissa.

Applaws-kuivaruokia on saatavilla kissoille 400g, 2kg ja 7,5kg pusseissa:

 • Kitten - pennuille
 • Adult - kana
 • Adult - kana & lammas
 • Adult - kana & lohi
 • Adult - kana & ankka
 • Adult - merikala & lohi
 • Senior - kana

Hyödyt parhaiden raaka-aineiden käyttöön kuivamuonissamme

 • Luonnollinen EPA- kissanpennun reseptissä - EPA toimii eritavalla kun DHA ja on välttämätön ravintoaine, jota pidetään yhtenä kaikkein tärkeimpänä ravinteena aivojen ja hermoston ylläpitoon ja kehittymiseen.
 • Luonnollinen DHA- kissanpennun reseptissä - Tärkeä rooli signaalien välittämisessä aivoissa, muodostaen noin 8% aivojen painosta. Nuoremmat eläimet tarvitsevat enemmän DHA:ta, tukee myös silmien ja näön kehittymistä.
 • Rosmariiniöljy - Rosmariini sisältää useita aktiivisia yhdisteitä, jotka auttavat ylläpitämään immuunijärjestelmää suojaamalla kehoa vapailta radikaaleilta (vaurioittaa soluja). Se toimii myös rasvaliukoisena antioksidanttina, joka auttaa pitämään ruoan tuoreempana pidempään.
 • Lohiöljy - On erinomainen Omega 3 ja 6 -rasvahappojen lähde ihon sekä turkin hyvinvointiin.
 • Tauriini - Applawsissa on luonnostaan runsaasti tauriinia. Aminohappo, joka on välttämätön sydämen toimintaan ja silmien terveydelle. Tauriinia löytyy laadukkaista lihaperäisestä proteiinista mutta ei viljan proteiinista. Kissat tarvitsevat erityisen korkeaa tauriinitasoa kehon toimintaan, ja heidän tulee saada se ruuastaan.
 • Vitamiini E - Tärkeä antioksidantti, välttämätön lisääntymiseen, suojaa soluja ja edistää lihasten toimintaa.
 • Aktiivinen probiootti - Vahvistaa hyviä ja suojaavia bakteereita suolistossa.
 • Oluthiiva - Yksi parhaista b-vitamiinien lähteistä, välttämättömiä hiilihydraattien, rasvan ja proteiinien aineenvaihduntaan.
 • Sitrushedelmätiiviste - Applaws käyttää luonnollista ja erittäin kallista sitrushedelmätiivistettä, joka auttaa säilyttämään ruuan tuoreuden. Tämä ainutlaatuinen sekoitus sisältää hedelmäpohjaisia tokoferoleja jotka ovat luonnostaan E-vitamiinirikkaita.
 • Karpalotiiviste - Auttaa torjumaan solujen vanhenemista, ylläpitää tervettä ihoa, edistää kiiltävää turkkia ja tukee immuunijärjestelmää. Karpaloiden on myös osoitettu edistävän virtsateiden terveyttä.
 • MCT - Erityinen ravinnerasva, jotka auttavat vanhempi kissoja vanhenemisprosessissa pitämällä niitä mieleltään aktiivisena pidempään, erityisen tärkeä aineosa Applaws Senior -kuivaruuassa kissoille. Keskipitkäketjuisia triglyseridi(MCT)rasvoja kookosöljystä on myös Applaws Merikala & Lohi -kuivamuonassa, koska se myös tehokkaasti muuntaa energian välittömään käyttöön sen sijaan että se varastoidaan rasvana.

Annospussit keitinliemessä

Raaka-aineiden laatu Applaws-tuotteissa on niin suuri, että kehitimme maailman ensimmäisen annospussin, jossa on ikkuna. Tuotteen laadun ja sisällön näkee ikkunasta ennen ostopäätöstä. Annospussi sisältää 75% lihaa herkullisessa keitinliemessä. Tuotetta saa kuudessa erilaisessa maussa; kananrinta & kurpitsa, kananrinta & parsa, tonnikala & ahven, tonnikala & anjovis, kananrinta & villiriisi, tonnikala & katkarapu. Nyt myös lajitelmapakkauksena, joka sisältää kaikkia makuja kaksi pussia, yhteensä siis 12 annospussia.

Annospussit hyytelössä

Jelly-annospusseissa kasvisperäinen hyytelö muodostaa pehmeän tyynyn herkulliselle kananrinnalle tai tonnikalafileelle. Niiden lisäksi annoksessa on ravinteikkaita raaka-aineita kuten lammas, makrilli ja lohi. Saatavana yksittäispakkauksissa tai lajitelmana. Applaws -annospussit hyytelössä ovat saatavilla myös kätevissä lajitelmapakkauksissa, josta on helppo antaa vaihtelevaa ruokaa päivittäin. Jokainen lajitelmapakkaus sisältää 5 x 50g pusseja ja 3 eri varianttia; Kana, kala tai sekapakkaus. Sisältää 55% viipaloitua kanaa tai kalafilettä, lisäksi ravitsevia raakaaineita täytteenä. Lajitelmapakkaukset tarjoavat kissan omistajalle helpon tavan saada vaihtelua ruokavalioon, syötettäväksi kuivaruuan rinnalla.

Purkkiruoat keitinliemessä

Kissat rakastavat uusimpia tuotteitamme, runsaasti lihaa herkullisessa keitinliemessä. Kananrinta & ankka, tonnikalafile & rapu sekä ravitseva makrilli & sardiini (jotka molemmat ovat erinomaisia luonnollisia Omega-rasvahappojen lähteitä). Makrilli on myös välttämättömien amino- ja rasvahappojen lähde, kuten omega-3 ja omega-6. 70 g ja 156 g purkit keitinliemessä saatavina yksittäin. 70 g purkit saatavana myös lajitelmana.

Purkkiruoat hyytelössä

Applaws -lihaa hyytelössä 70g purkit nyt saatavilla! Tuotteet on tehty 60% lihasta, pääraaka-aineena tonnikala, makrilli tai kananfile, lisäksi täytteenä ahven tai merilevä, kaikki yhdessä herkullisessa hyytelössä. Kasvisperäinen hyytelö on peräisin ihmisravinnoksi kelpaavista raaka-aineista. Näin voimme taata tuotteiden korkean laadun ja pienemmän tason hiilihydraatteja, joka on kissoille hyväksi. Tonnikala & merilevä, makrilli & ahven, kanafile & makrilli, sardiini & katkarapu. Kaikki Applawsin kalapohjaiset raaka-aineet on pyydystetty delfiiniystävällisellä kalastusmenetelmällä. 70 g hyytelöpurkit ovat saatavilla yksittäin sekä lajitelmassa.

Kerrosvuoka - hyvää hyvän päällä

Applaws-kerrosvuoka yhdistää kaksi luonnollista ainesosaa yhdeksi hyvänmakuiseksi annokseksi. Pohjakerroksessa on mehevää kananrintaa tai tonnikalafileitä ja päällä jännittävä lisuke  esimerkiksi katkarapua, lammasta tai anjovista. Kerrokset on päällystetty pehmeällä kasvishyytelöllä, kerrokset näkyvät kauniisti kun ruoka tarjoillaan lautasella. Kasvisperäinen hyytelö on peräisin ihmisravinnoksi kelpaavista raaka-aineista. Näin voimme taata tuotteiden korkean laadun ja pienemmän tason hiilihydraatteja, joka on kissoille hyväksi. Saatavana yksittäispakkauksissa tai uudessa lajitelmapakkauksessa, 6 x 70g.

Kissan vuoat

100% luonnollinen ja saatavana 6 eri jännittävänä makuna. Vuoassa on pääraaka-aineena mehevää kananrintaa tai maistuvaa tonnikalaa, lisukkeena mm. tonnikalanmätiä, ankkaa ja rapua. Jokainen 60g annosvuoka on helppo käyttää ja sen lisäksi et tarvitse muita astioita, avaat vain kannen ja tarjoilet. Yksittäinpakatuissa tuotteissa on makuina kananrinta & ankka, tonnikalafile & katkarapu, tonnikala & rapu, kananrinta & riisi, sardiini & makrilli sekä kananrinta & tonnikalanmäti. Lajitelmissa on myös saatavilla kana- sekä kalavariantteja.

Kissan paté

Täyteläinen pâté on tehty luonnollisista raaka-aineista, mukaanlukien munuainen ja maksa. Täysrehuna Applaws-pâtéesta kissa saa kaiken tarvitsemansa. Sitä voidaan syöttää sellaisenaan tai sitten osana tasapainoista ruokavaliota. Applaws pâté kana, lammas ja lohi on saatavana 100g yksittäispakkauksissa tai lajitelmissa. Lajitelmassa 7 x 100g on myös saatavilla makuja kuten, kalkkuna, nauta tai merikala.

Senior-ruoat

Applaws Senior on valikoima märkäruokia, keitettynä kevyessä luonnollisessa hyytelössä vahvistettuna merilevällä, joka lisää sulavuutta. Terveellisiä reseptejä vanhemmille kissoille, tonnikala & lohi, tonnikala & sardiini ja kananfile. Saatavana yksittäispakkauksissa tai uudessa lajitelmapakkauksessa.

Penturuoat

Applaws pennun ruuat sisältävät korkeita määriä aitoa kanaa tai sardiinia & tonnikalaa. Ne keitetään pehmeässä luonnollisessa hyytelössä, jotta jopa kaikkein pienimmän kissan olisi helppo syödä ja sulattaa ruoka. Penturuoka tekee vieroituksen helpoksi ja enemmän nautittavaksi, sinulle ja pennuille. Applaws Kitten -pennunruoka on täydennysrehu ja sen lisäksi tulee syöttää täysrehua, kuten Applaws kissanpennun kuivamuonaa, jotta taataan tasapainoinen ravitsemus.

Tonnikala- ja makrillifilee

Applaws kokonaiset tonnikalan ja makrillin fileet ovat maistuva ylellinen herkku yksittäinpakattuna, täynnä väharasvaista proteniiniä. Ei keinotekoisia maku- tai säilöntäaineita.  Käyttämällä 100% luonnollisia aineosia ja hienompia käsin leikattuja fileitä, olemme luoneet terveellisen herkun jota kissat eivät voi vastustaa. Terveellisen herkun voi tarjota kokonaisena tai murrettuna palasiksi. Siinä on luonnollisesta lähteestä runsaasti Omega-3-rasvahappoja joten jokainen 30 g pala on kissallesi kevyt, korkeaproteiininen herkku.

Applaws Toppers keitot ovat loistava tapa lisätä vaihtelua kissasi päivittäiseen ruokintaan.

Maukkaita lohifileitä, kananfileitä tai ahvenen fileitä on keitetty kevyessä liemessä, joka voidaan kaataa kuivamuona nappuloiden päälle.