Applaws maistuu ja näyttää paremmalta  

Applaws ei vain maistu paremmalta - se myös näyttää paremmalta.

Luonnollista hyvää makua ravuista, ankasta, lampaasta ja lohesta sekä mehevyyttä kanan- ja tonnikalanfileestä - Applaws märkäruuat näyttävät yhtä hyviltä kun maistuvat! Luonnollisesti vaadimme vain parasta laatua ja ihmiravinnoksi luokiteltuja raaka-aineita. Niihin ei lisätä mitään keinotekoista; Ei väri- tai makuaineita eikä vitamiineja.

Applaws on jo kymmenen vuotta valmistanut luonnollisesti ravitsevaa kissanruokaa

Valitsemme huolella lihaosat jota käytämme tuotteissamme, jotta kissat saisivat ruuastaan mahdollisimman parhaat luonnollisesta lähteestä peräisin olevat välttämättömät aminohapot. Nämä aminohapot ylläpitävät kissan hyvää terveyttä, tauriinia ja arginiinia. Näitä aineksia löytyy suurina määrinä lihan lihaksikkaista osista.

Käytämmme kaikissa täydennysrehuissamme kananrintaa- ja tonnikalanfileitä. Valikoimassa on yli 30 eri makua saatavilla, joko herkullisessa liemessä tai luonnollisessa hyytelössä. Jopa kaikista hienostunein kissa löytää suosikkimakunsa. Valikoimaan kuuluu myös ruokia eri elämänvaiheisiin kuten kissanpennuille ja vanhemmille kissoille. Yli kymmenen vuoden ajan Applaws on säilyttänyt korkean laadun. Joka kerta kun avaat Applaws purkin, näet heti mikä erottaa sen muista ruoista.

Luonnollinen valinta iloisille ja terveille koirille

Applaws-ruoissa on kaikki mitä koirasi tarvitsee - kätevästi pakattuna yhteen pussiin. Monissa koiran kuivamuonissa on viljoja ensisijaisena proteiinin lähteenä. 

Ruoat, jotka käyttävät suuria määriä viljoja, voivat olla koirille vaikea sulattaa ja se vaikeuttaa aineenvaihduntaa. Tämä aiheuttaa paineita maksalle ja munuaiselle, ja voi johtaa herkkyyden tai allergioiden kehittymiseen. Tämän vuoksi Applaws on viljaton.

  • Ei halpoja ja turhia lisäaineita kuivaruoan täytteenä
  • Vain parhaita rintaleikkeitä tai kalafileitä
  • Kuivaruoissamme on käytetty vain laadukkainta eläinproteiinia
  • Ei piilotettuja ainesosia - ruokamme sisältävät vain ainesosaluettelosta löytyvät ainesosat