10 syytä käyttää canny collaria

1. Elinikäinen takuu

Canny Collar on luotu kestämään - kuinka monelle muulle tuotteelle saat elinikäisen takuun? On epätodennäköistä, että tuote rikkoutuu valmistusvirheen vuoksi, mutta jos näin pääsee käymään, korvaamme tuotteen ostajalle tietysti ilman kuluja.

2. Helppo pukea, helppo käyttää

Canny Collar on yhtä helppo pukea päälle kuin mitkä tahansa koiran valjaat. Ei monimutkaisia ohjeita - pue päälle ja käytä!

3. Kouluttamista - ei rankaisemista

Canny Collarin avulla koulutat koirasi kävelemään ilman vetämistä. Liikuttelemalla koiran kuonolla olevaa hihnaa voit vähitellen opettaa koirasi olemaan vetämättä, vaikka se ei tuntisikaan mitään kuonossaan.

4. Koirasi tottuu nopeammin

Koska koirasi kuonolla on vain yksi hihna, se voi avata suutaan, hengittää ja juoda vapaasti. Tämän ansiosta koira tottuu Canny Collariin nopeasti.

5. Voit jättää pannan koiran päälle

Canny Collaria ei tarvitse ottaa pois siksi aikaa kun annat koirasi juosta vapaana!

6. Mukavuutta koirallesi

Canny Collaria on suunnittelunsa ansiosta erittäin mukava käyttää - koiran kuonolla on vain yksi hihna, joka ei rajoita koiran suun liikkumista käytön aikana.

7. Tunnettujen organisaatioiden käyttämä

Canny Collar on useiden koiran kouluttajien ja koulutusorganisaatioiden suosittelema. Se sopii myös opaskoirien kouluttamiseen.

8. Ostoksesi tukee koirien elämää

Canny Collar lahjoittaa vuosittain varoja koiria tukeville organisaatiolle ja yhdistyksille.

9. Puoli miljoonaa koiranomistajaa ei voi olla väärässä

Koiranomistajat, jotka eivät ennen hallinneet koiraansa, voivat nauttia Canny Collarin avulla yhteisistä kävelyistä.

10. Paras vedonestopanta!

Canny Collar äänestettiin parhaaksi uudeksi lemmikkieläintuotteeksi Iso-Britanniassa heti julkaisunsa jälkeen. Se on mukava, turvallinen ja toimiva - kaikkea mitä koiran koulutusvälineen pitää olla!