Canny Collar – innovatiivinen vedonestopanta

Canny Collar on yksinkertainen panta, joka on suunniteltu estämään koiraa vetämästä ja täten tekemään yhteisistä kävelyhetkistä entistäkin miellyttävämpiä.

Miellyttävä, mukava, turvallinen ja toimiva

Pannan suunnittelu tekee siitä erityisen helposti sopivan ja käytettävän. Canny Collarin avulla pahimmistakin vetäjistä tulee lenkeillä iloisia ja hyvin käyttäytyviä lemmikkejä. Niskan takaa kiinnitettävä panta ei nouse ylös koiran silmille tai vedä sen päätä toiselle puolelle. Koiralla on hyvin tilaa hengittää vapaasti, avata suunsa ja nauttia yhteisistä kävelyhetkistänne. Jos etsit helppoa ratkaisua koirasi vetämisongelmiin - valitse Canny Collar. Yli puoli miljoonaa koiranomistajaa on todennut Canny Collarin toimivaksi ratkaisuksi.

Canny Collar toimii?

Canny Collar toimii yksinkertaisella "paine ja vapautus" -menetelmällä. Koirasi vetäessä hihnaa, hellä paine kohdistuu koirasi kuonon varteen ja suuhun. Heti kun koira lopettaa vetämisen, paine katoaa, tarjoten positiivisen kannusteen ja palkinnon koiran hyvästä käytöksestä. Se tajuaa nopeasti, että kävelemällä vierelläsi ja lopettamalla vetämisen, te voitte molemmat nauttia kävelystänne ilman että kummankaan tarvitsee kuristua tai huohottaa.

Miten Canny Collar eroaa muista pääpannoista?

Canny Collar vedonestopanta leuan alapuolen sijaan koiran pään takana. Tämän ansiosta panta ei nouse koiran silmille tai vedä sen päätä toiselle puolelle. Canny Collar on koulutusväline, EI rankaisuväline!