Almo Nature parantaa koirien elämän laatua  

Liha ja kala ovat koiran ruoan perusta ja niiden korkea laatu on välttämätöntä terveellisen ravinnon kannalta. Almo Nature parantaa koirien elämänlaatua ja 100% voitoista lahjoitetaan luonnon hyväksi.

Eläinlääkärit, teknikot ja ravitsemusterapeutit työskentelevät päivittäin varmistaakseen, että tuotemerkin elintarvikkeet ovat yhdenmukaisia ilmaistujen arvojen ja laadunvarmistuksen kanssa.

Valitsemalla lemmikillesi laadukkaat Almo Nature ruoat valitset samalla ekologisimman vaihtoehdon markkinoilla.

HFC koiran märkäruoka, kuivaruoka ja herkut

HFC-tuotteet on valmistettu 100% ensiluokkaisesta lihasta ja kalasta. Alun perin ihmisravinnoksi soveltuvat raaka-aineet varmistavat parhaan mahdollisen laadun.

  • Almo Naturen ylivoimaisen laadun osoitus HFC
  • Valikoima: märkäruoka, kuivaruoka, herkut
  • Luonnollista huippuluokan laatua
  • HFC laatu – ihmisravinnoksi soveltuvat raaka-aineet

HFC-resepteissä käytetään ainoastaan alun perin ihmisravinnoksi soveltuvaa lihaa tai kalaa. Tämä on takuu sekä sinulle että koirallesi: voit olla varma ainesosien laadusta ja alkuperästä.

Kaikki HFC-reseptit on valmistettu vain muutamasta, tarkoin valikoidusta ainesosasta ja kypsytetty sekä säilötty hellävaraisesti omassa keitinliemessään luonnollisuuden takaamiseksi. Reseptit eivät sisällä keinotekoisia lisäaineita kuten maku-, väri- tai säilöntäaineita.

HFC takaa sinulle ainesosien laadun ja selkeän alkuperän, kun taas koirasi saa parhaan luonnollisen eläinproteiinin tasapainoisen ravitsemuksen ja fyysisen hyvinvoinnin kannalta.