Versele-Laga

 

Versele-Laga on jo 1930-luvulla perustettu lemmikkiruokien tuottaja. Valikoima on laaja, koko tuotevalikoima käsittää yli 2100 eri tuotetta.

Lisätietoa tuotteista löydät Versele-Lagan sivuilta: www.versele-laga.com sekä tuotekatalogeista (englanniksi):

Tässä joitakin Versele-Lagan tuotteita:

Nature-täysrehusarja takaa kaikki ravinteet joita tarvitaan terveelliseen ja laadukkaaseen elämään.


Nature-sarjan täysrehuja on saatavilla kaneile, kaninpoikasille, marsuille, hamstereille, gerbiileille, rotille, chinchilloille, hiirille, kääpiöhamstereille, deguille ja freteille.

Image is not available

Complete-sarja on 100% puristettu yksikomponenttinen, laadukas täysrehu. Luonnolliseen hammashoitoon ja suoliston parhaaseen mahdolliseen tasapainoon.


Complete-sarjan tuotteita on saatavana kaneille, kaninpoikasille, marsuille, gerbiileille, hamstereille, chinchilloille ja deguille.

Image is not available

Country's Best -sarja


Cuni Fit plus on tasapainoinen ja runsas kuituinen standardi ruoka kaneille. Pelletti on valmistettu 100% luonnollisista raaka-aineista ja siihen on lisätty Florastimul (FOS), joka stimuloi terveellistä sisäistä flooraa. Se sisältää myös kokkidiostaattia, joka suojaa eläintä kokkidioosilta. Cuni Fit plus sopiva vieroittuville kaneille. Se on myös ihanteellinen pienille tai keskisuurille aikuisille kaneille.


Cuni Fit Pure on tasapainoinen ja runsas kuituinen standardi ruoka kaneille. Pelletti on valmistettu 100% luonnollisista raaka-aineista ja siihen on lisätty Florastimul (FOS), joka stimuloi terveellistä sisäistä flooraa. Tuote ei sisällä kokkidiostaattia, eikä muita lisäaineita, joten se on sopiva luonnolliseen ruokintaan. Cuni Fit Pure sopii normaalienergisille kaneille, jotka eivät ole jalostuskäytössä.

Image is not available

Prestige -sarja sisältää tarkoin valikoituja siemeniä täydennettynä vitamiineilla, rasvahapoilla ja mineraaleilla. Sisältää ruuansulatusta edistäviä VAM-pellettejä. Puhdistetut simpukankuoret edesauttavat hyvää lihasmahan toimintaa ja takaavat ravinnon oikean kalsium-fosfori -suhteen.


Loro Parque -sarja on lajitelma laadukkaita siemeniä, jotka on valittu kunkin eksoottisen lintulajin luonnollisen ravinnon mukaan. Täysravintoseos.

Image is not available
Image is not available

NutriBird-sarja sisältää kaiken mitä lintu tarvitsee. Sisältää valittuja viljoja, hedelmiä ja pähkinöitä. Tukee suolistoflooraa ja ruuansulatusjärjestelmää. Tieteellisesti tasapainoitettu sisältö. Ei ruokajätettä, lintu syö kaiken ruuan eikä jää pois heitettävää. Eläinlääkärien suosittelema, käytetään maailmanlaajuisesti lintupuistoissa ja kasvattajien suosima. Saatavana papukaijoille, parakiiteille ja undulaateille.

Image is not available

Täydennysrehutangot jyrsijöille. Paljon erilaisia tankoja eri jyrsijöille, raaka-aineina hedelmät, juurekset, pähkinät, siemenet, viljat yms.

Loistavaa pikkupurtavaa!

Image is not available
previous arrow
next arrow
Slider