Versele-Laga - terveeseen ja laadukkaaseen elämään

Versele-Laga on jo 1930-luvulla perustettu lemmikkiruokien tuottaja. Valikoima on laaja, koko tuotevalikoima käsittää yli 2100 eri tuotetta.

Lisätietoa tuotteista löydät Versele-Lagan sivuilta: www.versele-laga.com sekä tuotekatalogeista (englanniksi):

  • Prestige-linnunruokasarja
  • Complete-jyrsijäruokasarja
  • Loro Parque -eksoottisten lintujen ruokasarja

Tässä joitakin Versele-Lagan tuotteita:

Nature-täysrehusarja takaa kaikki ravinteet joita tarvitaan terveelliseen ja laadukkaaseen elämään.

Nature-sarjan täysrehuja on saatavilla kaneille, kaninpoikasille, marsuille, hamstereille, gerbiileille, rotille, chinchilloille, hiirille, kääpiöhamstereille, deguille ja freteille.

Complete-sarja on 100% puristettu yksikomponenttinen laadukas täysrehu. Luonnolliseen hammashoitoon ja suoliston parhaaseen mahdolliseen tasapainoon.

Complete-sarjan tuotteita on saatavana kaneille, kaninpoikasille, marsuille, gerbiileille, hamstereille, chinchilloille ja deguille.

Cuni Fit Plus on tasapainoinen ja runsaskuituinen standardiruoka kaneille. Pelletti on valmistettu 100% luonnollisista raaka-aineista ja siihen on lisätty Florastimul (FOS), joka stimuloi terveellistä sisäistä flooraa. Se sisältää myös kokkidioostaattia, joka suojaa eläintä kokkidioosilta. Cuni Fit plus on sopiva vieroittuville kaneille. Se on myös ihanteellinen pienille tai keskisuurille aikuisille kaneille.

Cuni Fit Pure on tasapainoinen ja runsaskuituinen standardiruoka kaneille. Pelletti on valmistettu 100% luonnollisista raaka-aineista ja siihen on lisätty Florastimul (FOS), joka stimuloi terveellistä flooraa. Tuote ei sisällä kokkidiostaattia eikä muita lisäaineita, joten se on sopiva luonnolliseen ruokintaan. Cuni Fit Pure sopii normaalienergisille kaneille, jotka eivät ole jalostuskäytössä.

Prestige-sarja sisältää tarkoin valikoituja siemeniä täydennetynä vitamiineilla, rasvahalpoilla ja mineraaleilla. Sisältää ruuansulatusta edistäviä VAM-pellettejä. Puhdistetut simpukankuoret edesauttavat hyvää lihasmahan toimintaa ja takaavat ravinnon oikean kalsium-fosfori -suhteen.

Loro Parque -sarja on lajitelma laadukkaita siemenitä, jotka on valittu kunkin eksoottisen lintulajin luonnollisen ravinnon mukaan. Täysravintoseos.

NutriBird-sarja sisältää kaiken mitä lintu tarvitsee. Sisältää valittuja viljoja, hedelmiä ja pähkinöitä. Tukee suolistoflooraa ja ruuansulatusjärjestelmää. Tieteellisesti tasapainotettu sisältö. Ei ruokajätettä, lintu syö kaiken ruuan eikä jää pois heitettävää. Eläinlääkärien suosittelema, käytetään maailmanlaajuisesti lintupuistoissa ja kasvattajien suosima. Saatavana papukaijoille, parakiiteille ja undulaateille.

Täydennysrehutangot jyrsijöille. Paljon erilaisia tankoja eri jyrsijöille, raaka-aineina hedelmät, juurekset, pähkinät, siemenet, viljat yms. Loistavaa pikkupurtavaa!