Vadigran-kissanhiekat

Valitse itsellesi ja kissallesi paras hiekka. Vadigranin mikrohiekat takaavat parhaan lopputuloksen kissojen WC-toimituksille. Valitse teidän talouteenne paras vaihtoehto.

Voit valita seuraavista tuotteista:

Luonnollinen tuoksu, allergiaton, puhtaat tassut!

Vadi paakkuuntuva kissanhiekka Nature on tehty 100% bentoniittisavesta. Se on tarkoituksella tehty tuoksuttomaksi hajuherkkiä kissoja ja kotia varten. Kova paakkuuntuminen sitoo hajuja ja helpottaa kissanhiekkalaatikon siivousta. Vadi paakkuuntuva Nature -kissanhiekka on seulottu neljä kertaa vähentääkseen pölyä, saavuttaakseen pölyttömän ympäristön mikä on täydellistä siistille ja terveelliselle kodille.

Voit käyttää yhdessä Vadi OdorLit WC -raikastajan kanssa (tuoksut: mänty tai eukalyptus)

Miksi ostaa Vadi paakkuuntuvaa Nature -kissanhiekkaa?

 • Erinomainen herkille kissoille ja omistajille
 • 100% luonnollinen koostumus

Pakkauskoko 15 kg

Vadi paakkuuntuva kissanhiekka Baby Powder on tehty 100% bentoniittisavesta. Siihen on sekoitettu talkkia, joka ei tartu tassuihin ja sitoo hajuja ja kosteutta helpotaakseen hiekkalaatikon siivoamista. Paakkuuntuva Baby Powder on myös käyvä monelle kissalle, kiitos sen miellyttävän tuoksun.

Toisin kuin monilla muilla hiekoilla, Vadi hiekassa on jopa 350% kosteudensidontakyky! Tämä tekee siitä myös riittoisan.

Miksi ostaa Vadi paakkuuntuvaa Baby Powder -kissanhiekkaa?

 • Antaa kissallesi pehmeät ja puhtaat tassut
 • Antaa kukkaistuoksun taloosi
Pakkauskoot 7 kg ja 15 kg

Karkeampi, paakkuuntuvampi, tuoksuvampi!

Extreme Strong -hiekka on karkea, paakkuuntuva kissanhiekka silica-rakeilla ja talkilla. Karkea rakenne takaa kovat, tiheät paakut. Tämä tarkoittaa, että kissan tassuihin ei tartu hiekkaa eikä sotkua ja koti pysyy siistimpänä. Paakut eivät rikkoudu kun poistat niitä ja hiekkalaatikon pohjalle ei jää jäämiä niistä.

Miten Vadi Extreme Strong on erilaista kuin muut kissanhiekat?

Ainutlaatuinen karkea bentoniittirae, silica-rakeet ja talkki yhdessä tekevät Vadigran Extreme Strong -hiekasta vahvimman ja luotettavimman hiekan markkinoilla.

Käyttöohjeet:

 • Täytä kissanvessan noin 8 cm kerroksella Extreme Strong –hiekkaa
 • Siivoa kiinteät jätökset ja paakut päivittäin ja heitä ne roskiin. Älä koskaan vedän vessasta alas!
 • Jäljelle jäänyt hiekka säilyy raikkaana ja ilman ylimääräisiä hajuja. Täytä laatikko kuitenkin takaisin 8 cm korkeuteen asti Extreme Strong -hiekkaa.
 • Sirottele hiekkaan VadiGran OdorLit eukalyptuksen tai männyn tuoksuisia WC-raikastajia, taataksesi entistä miellyttävämmän kissanvessan tuoksun.
Miksi ostaa Vadi paakkuuntuvaa Extreme -kissanhiekkaa?
 • Pysyy kuivana vaikka käyttäisi uudelleen ja uudelleen.
 • Ainutlaatuinen koostumus hiekasta, silikageelistä ja talkista.
 • Tujoma suosittelee
 • Testatusti paras
 • Kauppiaiden itse käyttämä
Vadigran Extreme on poistunut valmistajalta Extreme Strong -hiekan suuren suosion vuoksi. Extreme Strong on laadultaa vielä korkeampi kuin Extreme -kissanhiekka, sillä sen karkeampi rakenne (suurempi raekoko) ja lisätty talkki ehkäisee hiekan siirtymistä tassujen mukana.

Ainutlaatuinen karkea bentoniittirae, silica-rakeet ja talkki yhdessä tekevät Vadigran Extreme Strong -hiekasta markkinoiden vahvimman ja luotettavimman.

Pakkauskoko 15 kg


Vadigraanin OdorLit Mänty ja OdorLit Eukalyptus takaavat miellyttävän tuoksun! Luonnolliset tuoksut vetävät kissoja puoleensa ja houkuttelevat siten käyttämään kissanhiekkalaatikkoa. OdorLit parantaa kissanhiekan kuivumista ja imukykyä, joten voit käyttää kissanhiekkaasi yhä kauemmin.

Vadigran OdorLit Mänty: Tuulahdus luontoa kotonasi männyn tuoksun ansiosta.

Vadigran OdorLit Eukalyptus: Mintunsävytteinen puhtauden tuoksu talossasi.

Pakkauskoko 900 g