tauro pro line tuotteet jälleenmyyjiltä  

ERIKOISTAVARALIIKKEET  

  

  

  

  

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

ESITTELY

Tervetuloa Tauro Pro Lineen, jossa luonto kohtaa täydellisyyden! Tarjoamme luonnonmukaista lemmikkikosmetiikkaa ja -välineitä, jotka ovat omistautuneet tarjoamaan rakkaille karvaisille ystävillesi heidän ansaitsemaansa hoitoa. Kattavaan tuotevalikoimaamme kuuluu kaikkea ylellisestä kosmetiikasta huippuluokan hoitovälineisiin, jotka on suunniteltu parantamaan lemmikkisi hyvinvointia. 

Me Tauro Pro Linella ymmärrämme, kuinka tärkeää on käyttää luonnollisia ja turvallisia ainesosia lemmikkisi hoitoon. Siksi kosmetiikkamme vaikuttava koostumus koostuu jopa 97 prosenttisesti luonnollisista ainesosista, mikä takaa, että lemmikkisi saavat mahdollisimman hellävaraista hoitoa.

Olemme laatineet koostumuksemme huolellisesti niin, että niissä ei ole käytetty kovia kemikaaleja, kuten SLS:ää, parabeeneja, silikoneja ja mineraaliöljyjä, koska haluamme, että lemmikkisi saa puhtaimman mahdollisen hoitokokemuksen. 

  

TUOTELINJAT

Tuotemerkkimme perustuu kolmeen eri vaiheeseen, joista jokainen on räätälöity vastaamaan erityistarpeita ja -mieltymyksiä. Tauro Pro Line tarjoaa laajan valikoiman kosmetiikkaa ja tarvikkeita, jotka sopivat kaikille lemmikeille ja takaavat, että niiden hoitorutiinit onnistuvat. Meillä on kaikki mitä tarvitset aina elvyttävistä shampoista asiantuntevasti muotoiltuihin harjoihin.

Luonnollisempaa lähestymistapaa etsiville Tauro Pro Line Pure Nature on vastaus. Tässä linjassa keskitytään valjastamaan luontoäidin voima hyödyntämällä eteeristen öljyjen voimaa. 

Niille, jotka arvostavat huolellista hoitoa ja ensiluokkaisia ainesosia, Tauro Pro Line Ultra Natural Care on ehdoton valinta. Tämä linja palvelee lemmikkieläimiä, joilla on herkkä iho, ja tarjoaa erityisesti kehitettyjä tuotteita, jotka tarjoavat rauhoittavaa helpotusta ja ravintoa. Hemmottele lemmikkejäsi syväpuhdistavilla shampoillamme, ravitsevilla naamioillamme ja hoitoaineillamme tietäen, että ne saavat äärimmäistä huolenpitoa ja huomiota. 

TUOTTEET

Turkkiöljyt
Tassuvoiteet
Hampaiden hoito