Savic

 

Savic on belgialainen, alalla yli 40 vuotta toiminut yritys, joka valmistaa laadukkaita muovituotteita lemmikeille. Tuotteita löytyy aina koiraporteista ja kissan hiekkalaatikoista aina lintuhäkkeihin ja jyrsijöiden leluihin.

Tuotteista löydät lisätietoa Savicin omilta sivuilta: www.savic.be
Savicin tuotekuvasto on ladattavissa tästä.

Tässä joitakin Savicin tuotteita:

previous arrownext arrow

Hop-In on moderni hiekkalaatikko jossa kulku sisälle laatikon päältä.

- Kissan hyppää kannelle, jossa reikiä ja hiekka valuu takaisin laatikkoon

- Kissa on piilossa katseilta

- Helppo irrotettava kansi siivousta varten

- Sopii myös kookkaille kissoille

Play

Enigma on interaktiivinen älypeli-kuppi kissoille ja koirille. Enigma stimuloi luonnollista vaistoa työskennellä ruuan eteen. Siitä on eläimelle monia etuja, kuten:
- Stimuloi aivoja
- Edistää liikuntaa
- Hidastaa syömistä (ei hotkimista)
- Vähentää tylsistymistä
- Auttaa painonhallinnassa

Image is not available
Play

Sputnik -riipputalo voidaan laittaa häkin kattoon tai sitten lattialle. Koostuu kahdesta toisiinsa kiinnitettävästä osasta ja tehty korkealaatuisesta muovista, joten helppo puhdistaa. Sopii erityisen hyvin rotille, pienille freteille ja marsuille. Uniikki muotoilu, pieneläimet rakastavat tätä pesää.

Image is not available

Cascade on erittäin hiljainen juomalähde kissoille ja pienille koirille. Kolme eri juomatasoa; ylätaso, lähde sekä alataso. Vaihdettava hiilisuodatin takaa aina raikkaan ja happipitoisen veden. Houkuttelee juomaan. Irroitettavat osat voi pestä asianpesukoneessa.

Image is not available
Play

Spelos XL on moderni elegantisti muotoiltu häkki hiirille ja muille pieneläimille. Pinnaväli 6,5mm. Eri värejä, pinkki ja harmaa. Häkissä mukana putkia, juoksupyörä, ruokakuppi ja juomapullo joille selkeät helposti asennettavat paikat häkissä. Häkin muotoilun ja muovisen yläosan ansiosta purut ja muut kuivikkeet pysyvät häkin sisällä eivätkä likaa häkin ympäristöä.

Image is not available
Image is not available

Primo 60 Knockdown -lintuhäkissä on pystysuoria sekä vaakasuoria pinnoja. Häkissä on puiset orret, vesiastiat, linnunkylpyamme ja ruokintakupit. Ala-osa on helppo poistaa puhdistusta varten.

Image is not available

Savic-koiraportteja on paljon erilaisia malleja, kiinniporattavia tai ruuvikiinnitettäviä, helpolla avaus/lukitus-mekanismilla ja kissaovella. Portit ovat säädettävissä eri leveyksiin, ja niihin voi ostaa lisäosana pidennysosan. Eri korkeuksia.

Image is not available
previous arrow
next arrow
Slider