Savic - laadukkaat muovituotteet lemmikeille

Savic on belgialainen, alalla yli 40 vuotta toiminut yritys, joka valmistaa laadukkaita muovituotteita lemmikeille. Tuotteita löytyy aina koiraporteista ja kissan hiekkalaatikoista aina lintuhäkkeihin ja jyrsijöiden leluihin.

Tuotteista löydät lisätietoa Savicin omilta sivuilta: www.savic.be
Savicin tuotekuvasto on ladattavissa tästä.

Hop-In on moderni hiekkalaatikko jossa kulku sisälle on laatikon päältä.

  • Kissa hyppää kannelle jossa on reikiä ja hiekka valuu takaisin laatikkoon
  • Kissa on piilossa katseilta
  • Helppo, irroitettava kansi siivousta varten
  • Sopii myös kookkaille kissoille

Enigma on interaktiivinen alypeli-kuppi kissoille ja koirille. Enigma stimuloi luonnollista vaistoa työskennellä ruuan eteen.
Siitä on eläimelle monia etuja, kuten:

  • Stimuloi aivoja
  • Edistää liikuntaa
  • Hidastaa syömistä (ei hotkimista)
  • Vähentää tylsistymistä
  • Auttaa painonhallinnassa

 

Sputnik-riipputalo voidaan laittaa häkin kattoon tai sitten lattialle. Koostuu kahdesta toisiinsa kiinnitettävästä osasta ja tehty korkealaatuisesta muovista, joten se on helppo puhdistaa. Sopii erityisen hyvin rotille, pienille freteille ja marsuille. Uniikki muotoilu, pienet eläimet rakastavat tätä pesää.

Cascade on erittäin hiljainen juomalähde kissoille ja pienille koirille. Kolme eri juomatasoa; elätaso, lähde sekä alataso. Vaihdettava hiilisuodatin takaa aina raikkaan ja happipitoisen veden. Houkuttelee juomaan. Irroitettavat osat voi pestä astianpesukoneessa.

Spelos XL on moderni, elegantisti muotoiltu häkki hiirille ja muille pieneläimille. Pinnaväli 6,5mm. Eri värejä, pinkki ja harmaa. Häkissä on mukana putkia, juoksupyörä, ruokakuppi ja juomapullo, joille selkeät, helposti asennettavat paikat häkissä. Häkin muotoilin ja muovisen yläosan ansiosta purut ja muut kuivikkeet pysyvät häkin sisällä eivätkä likää häkin ympäristöä.

 

Primo 60 Knockdown -lintuhäkissä on pystysuoria sekä vaakasuoria pinnoja. Häkissä on puiset orret, vesiastiat, linnunkylpyamme ja ruokintakupit. Alaosa on helppo poistaa puhdistusta varten.

Savic-koiraportteja on paljon erilaisia malleja, kiinniporattavia tai ruuvikiinnitettäviä, helpolla avaus/lukitusmekanismilla ja kissaovella. Portit ovat säädettävissä eri leveyksiin ja niihin voi ostaa lisäosana pidennysosan. Eri korkeuksia on saatavilla.