Nature’s Protection

Slider

 

NATURE’S PROTECTION
– laadukasta kuivaruokaa koirille ja kissoille!

Nature's Protection tarjoaa Super Premium -laatuista kuivaruokaa kissoille ja koirille. Ruoissa käytetään vain laadukkaita raaka-aineita. Raaka-aineet ovat eläinlääkäreiden ja ravitsemustutkijoiden huolellisesti valitsemia erilaisten lemmikkien tarpeiden mukaan.

Ruoat eivät sisällä vehnää, sianlihaa eikä naudanlihaa!

Sarjaan kuuluu useita ruokavaihtoehtoja pennuille, aikuisille ja seniori koirille. Erikokoisille koirille löytyy myös omat ruokavaihtoehdot.

Kissoille löytyy myös moni vaihtoehtoja koon, iän, turkin mukaan.

Nature's Protection tuoteperheeseen kuuluu myös Superior Care -sarja, johon kuuluu ruokia valkoisille, mustille ja punaisille koirille sekä kolme ruokaa allergia ja iho-ongelmiin.

Superior Care -sarjaan kuuluu ainutlaatuinen valkoisille koirille suunnattu tuote. Tuotteen tarkoitus on poistaa kyynelvärjäymiä sekä estää ruskeiden ja punaisten kohtien muodostumista turkkiin.

Ei vehnää, ei sianlihaa, ei naudanlihaa.

Ruokavalio, joka ei sisällä gluteenia, voi auttaa vähentämään ruuansulatushäiriöitä ja allergisia reaktioita.

Alla olevasta kuvasta huomaa miten White Dog ruoka auttaa poistamaan kyynelvärjäymiä.

Lifestyle-sarja on täysin gluteeniton ja viljaton, tällöin tuotteet sopivat myös herkkavatsaisille ja sen raaka-aineet on helposti sulavia. Lifestyle-sarjassa on käytetty runsaasti eläinproteiinia sekä tarvittava määrä vitamiineja ja mineraaleja. Tästä sarjasta löytyy useita vaihtoehtoja kissojen ja koirien kuivaruokaa.

Ruokiin on paljon terveellisiä raaka-aineita, kuten kuituja, prebiootteja, antioksidantteja ja L-karnitiinia. L-karnitiini vaikuttaa rasva-aineenvaihduntaan, joten se auttaa painonhallinnassa.