nature´s protection - laadukasta kuivaruokaa

Nature’s Protection –tuotteita valmistaa Liettualainen perheyritys, jolle paras laatu on kunnia asia. Nature’s Protection tuoteperheeseen kuuluu kolme erilaista kissan- ja koiranruokasarjaa.

Kaikkiin ruokiin eläinlääkärit ja ravitsemusasiantuntijat ovat valinneet korkealuokkaiset raaka-aineet huolellisesti lemmikkisi todellisten tarpeiden mukaisesti. Ruoissa ei ole vehnää, sianlihaa tai naudanlihaa, joten ne pienentävät riskiä allergioihin.

Jokainen resepti on rikastettu ainutlaatuisella ainesosalla, MicroZeoGenillä (dynaamisesti mikronisoitu klinoptiloliitti). Se on luonnollinen mineraali, joka puhdistaa kehoa epäpuhtauksista, edistää suoliston ja nivelten hyvinvointia sekä ravintoaineiden imeytymistä, vahvistaa immuunijärjestelmää, hoitaa ihoa ja turkkia sekä suojaa kehoa ulkopuoliselta säteilyltä.

Nature’s Protection tuoteperheet ovat Super Premium, Superior Care ja Lifestyle.

 

MicroZeoGen

Luonnollinen mineraali, dynaamisesti mikronisoitu klinoptiloliitti, joka edistää suoliston hyvinvointia ja ravintoaineiden imeytymistä.

Resepti ei sisällä vehnää

Se auttaa vähentämään vehnän gluteeniallergian riskiä.

Luonnolliset antioksidantit

E-vitamiini ja rosmariiniuute auttavat suojaamaan soluja vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta täysin luonnollisella tavalla.

Laadukkaat raaka-aineet

Eläinlääkärien ja ravitsemusasiantuntijoiden huolellisesti valitsemat, laadukkaat raaka-aineet lemmikkisi todellisiin tarpeisiin.

Pienentää allergiariskiä

Ei vehnää, ei sianlihaa, ei naudanlihaa.