nature´s protection - laadukasta kuivaruokaa

Nature’s Protection –tuotteita valmistaa Liettualainen perheyritys, jolle paras laatu on kunnia asia. Nature’s Protection tuoteperheeseen kuuluu kolme erilaista kissan- ja koiranruokaa.

Kaikkiin ruokiin eläinlääkärit ja ravitsemusasiantuntijat ovat valinneet korkealuokkaiset raaka-aineet huolellisesti lemmikkisi todellisten tarpeiden mukaisesti. Ruoissa ei ole vehnää, sianlihaa tai naudanlihaa, joten ne vähentävät allergianriskiä.

Jokaisessa ruossa on MicroZeoGenia, joka on luonnollinen mineraali, dynaamisesti mikronisoitu klinoptiloliitti, jonka tarkoitus on puhdistaa kehoa epäpuhtauksista, edistää suoliston hyvinvointia ja ravintoaineiden imeytymistä.

Nature’s Protection tuoteperheet ovat Nature´s Protection, Superior Care ja Lifestyle.

 

MicroZeoGen

Luonnollinen mineraali, dynaamisesti mikronisoitu klinoptiloliitti, jonka tarkoitus on edistää suoliston hyvinvointia ja ravintoaineiden imeytymistä.

Resepti ei sisällä vehnää

Se voi auttaa vähentämään vehnän gluteeniallergian riskiä

Luonnolliset antioksidantit

E-vitamiini ja rosmariiniuute auttaa suojaamaan soluja vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta täysin luonnollisella tavalla.

Laadukkaat raaka-aineet

Eläinlääkärit ja ravitsemusasiantuntijat ovat valinneet raaka-aineet huolellisesti lemmikkisi todellisten tarpeiden mukaisesti.

Pienentää allergiariskiä

Ei vehnää, ei sianlihaa, ei naudanlihaa.