Vadigran - huippulaadukkaat kissanhiekat

Belgiassa, kasvattajien ja tietotaidon kehdossa, sijatseva Vadigran on tuottanut korkealaatuisia kissanhiekkoja jo yli 50 vuotta! 

Vadigran kissanhiekat ovat taloudellisia ja käteviä. Valikoimasta löytyy laadukas kissanhiekka jokaiseen kissatalouteen herkistä kissanpennuista monikissatalouksiin.

Clump Maximum Odour Control -kuivike on valmistettu 100% puhtaasta natriumbentoniittisavesta, johon on lisätty aktiivihiiltä, joka imee hajuja tehokkaasti. Tämä takaa hygieeniset olosuhteet kissoille ja sopii siten monikissatalouksiin. Ei sisällä hajusteita ja sopii myös herkille kissoille. Paakkuuntuvat savirakeet on helppo poistaa kissalaatikosta. Hiekka ei myöskään pölyä eikä tartu kissan tassuihin, mikä takaa puhtaan ja terveellisen ympäristön.

  • Hieno hiekka
  • Paakkuuntuva
  • Bentoniittia aktiivihiilellä
  • Hajusteeton
  • 380% kosteudensidontakyky

TALOUDELLINEN & KÄTEVÄ:
Aktiivihiilihiekan savirakeista muodostuu paakkuja, jotka on helppo poistaa hiekkalaatikosta.

HYGIEENINEN YMPÄRISTÖ:
Aktiivihiili varmistaa maksimaalisen ja nopean hajujen imeytymisen. Ammoniakin haju on neutralisoitu ja epämiellyttävät hajut ovat poissa.

HERKÄLLE KÄYTTÄJÄLLE:
Aktiivihiilihiekka on hajusteeton, joten se sopii hajusteille allergisille kissoille ja omistajille.

YHDELLE TAI USEAMMALLE KISSALLE:
Aktiivihiilihiekka sopii myös monikissatalouksiin.

Käyttöohjeet:
Täytä laatikko uudelleen noin 8 cm kerroksella hiekkaa. Poista päivittäin hiekasta paakut ja ulosteet ja hävitä ne tavallisen talousjätteen mukana. Ei saa huuhdella alas WC:stä. Laatikossa olevat kuivat rakeet ovat puhtaita, eikä niitä tarvitse poistaa. Täytä laatikko uudelleen noin 8 cm kerroksella hiekkaa.