innovatiiviset intersand kissanhiekat  

Intersand tarjoaa kissan omistajille toisenlaisen kokemuksen kissanhiekoista. Intersandin kaksi tuotesarjaa tarjoavat valikoiman kissanhiekkoja erilaisiin kissan elämäntilanteisiin, eri kokoisille ja ikäisille soveltuvia hiekkoja sekä monikissatalouksiin toimivat ratkaisut.

Taloudellisia ja riittoisia premium-tason kissanhiekkoja, jotka tarjoaa laatua ilman kompromisseja!

 

Extreme Classic hiekkasarjan patentoitu TRIPLE ACTION -kolmitehovaikutus

  • sitoo ja neutralisoi epämiellyttävät hajut
  • paakkuuntuu tehokkaasti muodostaen kovat paakut
  • on 99,9 % pölyämätön

Extreme Classic kissanhiekat ovat laadukasta kanadalaista bentoniittisavea. Se on voimakkaasti paakkuuntuva ja voimakkaan imukyvyn omaava savi, joka sitoo ja neutraloi epämiellyttävät hajut tehokkaasti. Lähes pölyämätön hiekka on turvallinen sekä kissojen että ihmisten hengitysteille. Kevyesti kalkin tuoksuinen hiekka on riittoisa ja taloudellinen.

Baby Powder - mikrohiekka

Luonnollinen Intersand Classic Baby Powder -mikrohiekka on erittäin riittoisa, paakkuuntuva ja hienojakoinen hiekka. Aluksi lähes tuoksuton hiekka levittää ilmaan kevyttä talkin tuoksua jouduttuaan kosketuksiin nesteen kanssa. Hiekka sisältää nyt vähemmän hajunsitojaa, jonka ansiosta vapautuu enemmän talkin tuoksua. Intersand Classic Baby Powder imee 3,2 kertaisen määrän nestettä omaan painoonsa nähden - yksi 10 kg:n säkki vastaa käytössä siis yli 40 kg:a tavanomaista kissanhiekkaa.

Classic Unscented - hajustamaton

Hajustamaton ja luonnollinen Intersand Classic Unscented -kissanhiekka muodostaa supernopeasti kiinteitä paakkuja ja sitoo näin epämiellyttävät hajut ja nesteen sisäänsä välittömästi. Nopea paakkuuntuminen estää myös hiekan tarttumisen kissan tassuihin tai kissanvessan pohjaan.

Riittoisa Intersand Classic Unscented imee 3,2 kertaisen määrän nestettä omaan painoonsa nähden - yksi 15 kg:n säkki vastaa käytössä siis noin 45 kg:a tavanomaista kissanhiekkaa.

Classic Lavender - hajustettu

Intersand Classic Lavender valmistetaan laadukkaasta natriumbetoniitista. Se imee yli kolminkertaisen määrän nestettä omaan painoonsa nähden - yksi 15 kg:n säkki vastaa käytössä siis noin 45 kg:a tavanomaista kissanhiekkaa. Yksi säkki voi kestää yhdellä kissalla jopa 3,5 kuukauden ajan.

Hajujen neutralisointia tehostavat luonnon mineraaleista saadut siniset zeoliittikiteet, jotka imevät tehokkaasti nestettä. Zeoliitin kiderakenteella on myös erinomainen hajuja sitova sekä antiseptinen vaikutus.