Fleaguard - luonnollinen vaihtoehto pitää punkit poissa

VetIQ Flea Guard -tabletit sisältävät täysin luonnollisia ja ainutlaatuisia raaka-aineita, jotka auttavat ulkoloisten häädössä. Luonnollinen häätö täille ja kirpuille.

Tabletit on helppo antaa, eivätkä ne jätä pitkävaikutteisia kemikaaleja lemmikin ihoon ja verenkiertoon.

VetIQ Flea Guard antaa lemmikille miellyttävän tuoksun josta ulkoloiset eivät pidä. Lisäksi epämiellyttävä “koiran tuoksu” vähenee.

Tärkeimmät edut:

Valkosipuliuute – Luonnollinen karkoite hyönteisiä vastaan. Sisältää myös luonnollista antibakteerista ja sienitauteja torjuvaa vaikutusta, joka tukee immuunijärjestelmän vastustuskykyä infektioita vastaan.
Hiivauute – Rikas ja luonnollinen välttämättömien B-vitamiinien lähde, jotka edistävät yleistä terveyttä, mukaanlukien kiiltävän turkin ja vahvan immuunijärjestelmän.

VetIQ Flea Guard -tabletit sisältävät täysin luonnollisia ja ainutlaatuisia raaka-aineita, jotka auttavat ulkoloisten häädössä. Ei enää tippoja niskaan; ei pitkävaikutteisia kemikaaleja lemmikin ihoon ja verenkiertoon!

Ainekset: Tumma panimohiiva, kalsiumfosfaatti, valkosipulijauhe, luontainen aromi, humalajauhe, sinkkisulfaatti, riisijauho, DL-metioniini, kalsiumkarbonaatti, kananmunajauhe, tiamiini, hydrokloridi, nikotiiniamidi, riboflaviini.

Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 37,9%, raakarasva 4,5%, hehkutusjäännös 15,4%, kuitu 0,3%

Ei lisättyjä sokereita, suolaa tai säilytysaineita.