Arion

Arion-tuotesarjat:

Image is not available

Health & Care -sarjan ainesosat vahvistavat immuniteettia.

Arion Original
Arion Original Grain Free
Arion Health & Care
Arion Friends
Arion Original Cat

Image is not available

Ei gluteenia
Ei maissia
Ei vehnää

Valitse Arion; älä tyydy super/ultra-premium-laatuun! Korkea lihapitoisuus, ei gluteenia, maissia tai vehnää

Kissojen erityistarpeet huomioiva laadukas täysravinto. Maistuva Kissojen ruoka, joka on suunniteltu ottamaan huomioon erilaiset kissat. Suuhygienia, virtsan pH-tasapaino, korkea lihapitoisuus ja loistava sulavuus kaikki samassa sarjassa

Erityisruokavaliot päivittäiseen ruokintaan.

Täysin viljaton vaihtoehto

Edullinen vaihtoehto

Slider
Image is not available

ARIONin tavoite on että omistaja ja lemmikit nauttisivat
toisistaan. Yksi tapa saavuttaa tämä on tarjota lemmikillesi
parasta saatavilla olevaa ravintoa. Kaikki tuotteemme ovat
suunniteltu tietty tavoite mielessä; ruokkimisen tulisi olla
nautinto.

ARION Original tarjoaa sinulle laajan valikoiman
korkealaatuisia koiran kuivatäysravintoja, jotka kohtaavat
koirasi tarpeet. 25 vuoden kokemuksella ja viimeisimmillä
tieteen tutkimuksilla kehitetty ravinto, laatu sekä maku.

Arion Original on täysin gluteeniton eikä sisällä lainkaan maissia, vehnää tai soijaa. Tuotteissa ei ole myöskään käytetty keinotekoisia väri- tai makuaineita. Tällä tavalla Arion Original auttaa vähentämään ruoka-aineherkkyyksiä.

Miksi valita Arion Original?

Pennun kasvattaminen on kokopäivätyötä! Mutta kasvaminen on rankkaa myös pennulle. Sen aivot muuttuvat ja kehittyvät koko ajan kasvun myötä ja niiden tulee käsitellä paljon tietoa.
Aivot koostuvat suuresta määrästä rasvaa, joista suurin osa on Ω3-rasvahappo DHA:ta. Tämä rasvahappo antaa mahdollisuuden tärkeään viestintään hermosolujen
välillä ja on välttämätön aivojen optimaaliseen kehitykseen.

Puppy

Image is not available

Parempi oppimiskyky

Image is not available

Oppimisen edistämiseksi kaikki ARION Puppy -ruuat on rikastettu DHA:lla. Tämä rasvahappo on peräisin kalaöljystä ja edistää koulutuksen onnistumista.

Puppy

Image is not available

Äidinmaidon kautta saadut vasta-aineet ensimmäisten elinviikkojen ajan suojaa pentua monilta sairauksilta. Kuitenkin, kun pentu vieroitetaan, niiden puolustusjärjestelmä ei ole vielä täysin kehittynyt. Siksi pennut ovat herkemmillään sairauksille 4 - 12 elinviikon iässä.

Antioksidanteilla on tärkeä rooli immuunijärjestelmässä, koska ne suojaavat soluja haitallisilta vapailta radikaaleilta. Sitrushedelmäuutteen tuella antioksidanttien
määrä nuorten koirien verenkierrossa nousee. Tällä tavalla pentu saa mahdollisuuden kasvaa terveenä.

Jotta pennun immuunijärjestelmää
vahvistettaisiin, ARION Original lisää
kaikkiin penturuokiin luonnollista
antioksidanttia, sitrushedelmäuutetta.

Adult

Prebiootit ovat ravintokuituja, jotka stimuloivat suoliston hyödyllisten mikrofloorien kasvua, kuten bifidobakteerit ja maitohappobakteerit. Tutkimukset ihmisillä sekä koirilla on osoittanut, että prebiootit auttavat ehkäisemään sairauksia, parantamaan sulavuutta ja edistämään ravinteiden imeytymistä.

Kaikki ARION Original Adult tuotteet on rikastettu prebiooteilla F.O.S. (fruktooligosakkaridi) ja M.O.S.(manno-oligosakkaridi). Nämä prebiootit pitää koiran
ruoansulatuskanavan terveenä ja parantaa sen puolustusjärjestelmää sairauksia vastaan.

Image is not available

Adult

Kuten muidenkin nisäkkäiden, myös koiran kehon solut ovat alttiita vahingoittumaan vapaiden radikaalien kautta hapettumisprosesseissa. Onneksi koirasi keho sisältää myös antioksidantteja, jotka voivat neutraloida näitä vahingollisia prosesseja. Hyvä tasapaino hapettimien ja antioksidanttien välillä on tärkeää hidastaakseen ikääntymisen prosessia ja pitääkseen koirasi terveenä.

Image is not available

Siksi ARION Original Adult on rikastettu luonnon antioksidantilla, rosmariinillä. Rosmariiniuute suojaa koiran DNA:ta vaurioilta. Näin koira pysyy terveempänä ja nuorempana pidempään.

Adult Small

ARION Original Adult Small on suunniteltu erityisesti pienille suille ja vatsoille, pienikokoisten rotujen edustajille. Ne sisältävät tarkkaan mukautettuja ravinteita, jotka täyttävät korkean energiasaannin vaatimukset. ARION Original Adult Small -tuotteita käyttämällä pienen koiran ravitsemukselliset tarpeet täyttyvät.

On tunnettu fakta että miehillä on suurempi energiantarve kuin naisilla. Myös koirilla energiantarve vaihtelee roduittain. Toisin kun yleensä ajatellaan, pienillä koirilla on nopeampi aineenvaihdunta kuin suurilla koirilla ja ne tarvitsevat suhteellisesti enemmän kaloreita ja proteiineja painokiloa kohden.

Image is not available

Adult Large & Giant

Vältä koiran tulemista ylipainoiseksi! Tämä ylimääräinen paino asettaa paineita nivelille ja voi aiheuttaa nivelkipua. ARION Original Large ja Giant sisältävät vähemmän kaloreita kuin keskikokoisten rotujen reseptit, joten koira pysyy hyvässä kunnossa!

Suuret koirat kuljettavat enemmän painoa ja ovat siksi alttiimpia nivelongelmille kuin pienemmät koirat. Tämä voi aiheuttaa epämielyttäviä kipuja koiralle ja rajoituksia sen aktiivisuuteen.

ARION Original Large ja Giant -tuotteisiin on lisätty glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia pitämään nivelet vahvoina ja joustavina. Niiden avulla koira voi elää aktiivista ja onnellista elämää!

Image is not available

Adult Senior

Tukeakseen aivotoimintaa vanhemmilla koirilla, ARION Original Senior on rikastettu luonnollisella antioksidantilla, kurkumalla. Kurkumauute on voimakkaampi antioksidantti kuin usein käytetty C- ja E- vitamiini ja se vähentää soluvaurioita erityisesti aivoissa.

Kuinka pidän koirani liikkuvana mahdollisimman pitkään?
Iän myötä nivelten rappeutuminen lisääntyy, mikä voi aiheuttaa epämukavuutta koirasi päivittäiseen elämää. Ylipaino tuo ylimääräistä rasitetta nivelille, joten on tärkeää pitää koirasi hyvässä kunnossa! Tee vanhan koiran kanssa useita lyhyitä lenkkejä pitkien lenkkien sijaan, ja nivelet pysyvät paremmassa kunnossa pidempään.

Ikääntyminen on normaali osa jokaisen koiran elämää. Kuten ihmisilläkin, hermosto ja aivot kärsivät ikääntymisen vaikutuksista ja soluja vaurioituu enemmän johtuen vapaista radikaaleista. Tämä voi vähentää koiran henkistä suorituskykyä.

Image is not available

Adult Active

ARION Original Active on täydellinen valinta aktiiviselle koiralle. Tuotteessa on paljon eläinproteiinia ja kaloreita, ja on erityisesti suunniteltu antamaan ylimääräistä
polttoainetta työ- tai harrastekoiralle.

ARION Original Active on rikastettu L-karnitiinilla, joka varmistaa nopean energian vapautumisen menettämättä lihasvoimaa. Ruokkimalla koirasi ARION Original Active -täysravinnolla se pysyy energinsenä ja hyvässä kunnossa!

Image is not available

Adult Light

Image is not available

Onko koirallasi taipumus lihoa helposti, tai pitäisikö painosta pudottaa muutama kilo? ARION Original Light on vähäkalorinen ruokavalio ja erityisesti suunniteltu helpottamaan koirasi ihannepainossa pysymistä. ARION Original Light -täysravintoon on lisätty luonnon kasvikuituja vähentämään ruokahalun tunnetta aterioiden välillä. ARION Original Light pitää koirasi hoikempana pitämättä sitä kuitenkaan nälkäisenä!

previous arrow
next arrow
Miksi valita Arion Original?
Slider
Arion Original tarjoaa koirille laajan valikoiman korkealaatuisia kuivaruokia, jotka täyttävät koirasi kaikki ravitsemukselliset tarpeet. Arion Original -tuotteet eivät sisällä gluteenia, maissia tai vehnää.

Puppy Small Kana & Riisi

AR5501 Koiranpennuille, joiden aikuispaino on < 10 kg. Gluteeniton, ei sisällä vehnää tai maissia. Eläinvalkuaisten osuus kokonaisproteiinipitoisuuksista n. 80%.

Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 1 kg - 7,30 €
 • 3 kg - 17 €
 • 7,5 kg - 33,90 €
 • Gluteeniton
 • Runsaasti lihaa
 • Edistää oppimista
 • Optimaalinen kasvu ja kehitys
 • Tukee immuunijärjestelmää
ARION Original Puppy Small Kana & Riisi on gluteeniton täysravinto pienikokoisten koirien pennuille. Ravinto on erityisesti valmistettu pennun ravitsemuksellisiin tarpeisiin tukemaan ihoa, tervettä luuston muodostusta sekä optimaalista kasvua ja kehitystä.Tuote ei sisällä laisinkaan vehnää, maissia tai soijaa. Tuotteissa ei ole myöskään käytetty keinotekoisia säilöntä, väri- tai makuaineita. Tällä tavalla Arion Original auttaa vähentämään ruoka-aineherkkyyksiä.

Arion Original sisältää myös runsaasti laadukkaita ja maukkaita eläinproteiineja n. 80%, joista suurin osa saadaan suuresta määrästä laadukasta lihaa. Riittävästi aminorasvahappoja Ω3 ja Ω6 terveelle turkille ja iholle.

Oppimisen edistämiseksi kaikki ARION Puppy -ruuat on rikastettu DHA:lla. Tämä rasvahappo on peräisin kalaöljystä ja tukee aivojen kehitystä. Jotta pennun immuunijärjestelmää vahvistettaisiin, ARION Original lisää kaikkiin penturuokiin luonnollista antioksidanttia, sitrushedelmäuutetta.


Koostumus: Kana (kuivattuna 43%), riisi (32%), eläinrasva, hydrolysoitu eläinvalkuainen, herne, oluthiiva, peruna, juurikasmassa, kalaöljy, natriumkloridi, kasvikuitu, kalsiumkarbonaatti, fruktooligosakkaridi, manno-oligosakkaridi, rypäleensiemenuute, sitrushedelmäuute.
Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 31%, rasva 21%, hehkutusjäännös 6,5%, kuitu 2%, Kalsium 1,4%, fosfori 0,9%, DHA 0,1%
Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg 22.000 Vitamiini A (Ky), 1.900 Vitamiini D3 (Ky), 140 mg Rauta (mg/kg) (Rauta sulfaattimonohydraatti), 18 mg Kupari (mg/kg) (Kuparisulfaattipentahydraattina), 200 mg Sinkki (mg/kg) (Sinkkioksidi), 10 mg Mangaani (mg/kg) (Mangaanioksidi), 4 mg Jodi (mg/kg) (Anhydrous calcium iodiat), 0,3 mg Seleeni (mg/kg) (Natriumseleniitti) . Sisältää EU: n sallimia antioksidantteja (E-vitamiini).
 

Puppy Medium Kana & Riisi

Koiranpennuille, joiden aikuispaino on 10 - 25 kg. Gluteeniton, ei sisällä vehnää tai maissia. Eläinvalkuaisten osuus kokonaisproteiinipitoisuuksista n. 80%.

Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 3 kg - 17 €
 • 12 kg - 50,70 €
 • Gluteeniton
 • Runsaasti lihaa
 • Edistää oppimista
 • Optimaalinen kasvu ja kehitys
 • Tukee immuunijärjestelmää
ARION Original Puppy Medium Kana & Riisi on gluteeniton täysravinto keskikokoisten koirien pennuille. Ravinto on erityisesti valmistettu pennun ravitsemuksellisiin tarpeisiin tukemaan ihoa, tervettä luuston muodostusta sekä optimaalista kasvua ja kehitystä. Tuote ei sisällä laisinkaan vehnää, maissia tai soijaa. Tuotteissa ei ole myöskään käytetty keinotekoisia säilöntä, väri- tai makuaineita. Tällä tavalla Arion Original auttaa vähentämään ruoka-aine herkkyyksiä.

Arion Original sisältää myös laadukkaita ja maukkaita eläinproteiineja n. 80%, joista suurin osa saadaan suuresta määrästä laadukasta lihaa. Riittävästi aminorasvahappoja Ω3 ja Ω6 terveelle turkille ja iholle.

Oppimisen edistämiseksi kaikki ARION Puppy -ruuat on rikastettu DHA:lla. Tämä rasvahappo on peräisin kalaöljystä ja edistää aivojen kehitystä. Jotta pennun immuunijärjestelmää vahvistettaisiin, ARION Original lisää kaikkiin penturuokiin luonnollista antioksidanttia, sitrushedelmäuutetta.

Koostumus: Kana (kuivattuna 52%), riisi (31%), eläinrasva, peruna, herne, hydrolysoitu eläinvalkuainen, juurikasmassa, oluthiiva, kalaöljy, natriumkloridi, fruktooligosakkaridi, manno-oligosakkaridi, rypäleensiemenuute, sitrushedelmäuute.
Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 28%, rasva 18%, hehkutusjäännös 6,5%, kuitu 2%, Kalsium 1,4%, fosfori 0,9%, DHA 0,1%
Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg 22.000 Vitamiini A (Ky), 1.900 Vitamiini D3 (Ky), 140 mg Rauta (mg/kg) (Rauta sulfaattimonohydraatti), 18 mg Kupari (mg/kg) (Kuparisulfaattipentahydraattina), 200 mg Sinkki (mg/kg) (Sinkkioksidi), 10 mg Mangaani (mg/kg) (Mangaanioksidi), 4 mg Jodi (mg/kg) (Anhydrous calcium iodiat), 0,3 mg Seleeni (mg/kg) (Natriumseleniitti) . Sisältää EU: n sallimia antioksidantteja (E-vitamiini).

Puppy Medium Lohi & Riisi

Koiranpennuille, joiden aikuispaino on 10 - 25 kg. Gluteeniton, ei sisällä vehnää tai maissia. Eläinvalkuaisten osuus kokonaisproteiinipitoisuuksista n. 80%.

Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 1 kg - 7,90 €
 • 3 kg - 19 €
 • 12 kg -  52,50 €
 • Gluteeniton
 • Runsaasti lihaa
 • Edistää oppimista
 • Edistää ihon ja turkin terveyttä
 • Sisältää antioksidantteja
ARION Original Puppy Medium Lohi & Riisi on gluteeniton täysravinto keskikokoisten koirien pennuille. Ravinto on erityisesti valmistettu pennun ravitsemuksellisiin tarpeisiin tukemaan ihoa, tervettä luuston muodostusta sekä optimaalista kasvua ja kehitystä. Erityisen sopiva tuote on koirille joilla herkkä ja kuiva iho sekä taipumusta allergisiin reaktioihin. Tuote ei sisällä laisinkaan vehnää, maissia tai soijaa. Tuotteissa ei ole myöskään käytetty keinotekoisia säilöntä, väri- tai makuaineita.

Arion Original sisältää myös laadukkaita ja maukkaita eläinproteiineja n. 80%, joista suurin osa saadaan suuresta määrästä laadukasta lihaa. Riittävästi aminorasvahappoja Ω3 ja Ω6 terveelle turkille ja iholle.

Oppimisen edistämiseksi kaikki ARION Puppy ruuat on rikastettu DHA:lla.Tämä rasvahappo on peräisin kalaöljystä ja edistää aivojen kehitystä. Jotta pennun immuunijärjestelmää vahvistettaisiin, ARION Original lisää kaikkiin penturuokiin luonnollista antioksidanttia, sitrushedelmäuutetta.

Koostumus: Riisi (42%), lohi (kuivattuna 46%), eläinrasva, peruna, herne, hydrolysoitu kananmaksa, juurikasmassa, oluthiiva, kalsiumkarbonaatti, kasvikuitu, kalaöljy, kalsiumvetyfosfaatti, natriumkloridi, vihreä tee, fruktooligosakkaridi, manno-oligosakkaridi, rypäleensiemenuute, sitrushedelmäuute.
Ravintoainekoostumus:
Valkuaisaine 28%, rasva 18%, hehkutusjäännös 7%, kuitu 2%, Kalsium 1,4%, fosfori 0,9%, DHA 0,1%
Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg
22.000 Vitamiini A (Ky), 1.900 Vitamiini D3 (Ky), 140 mg Rauta (mg/kg) (Rauta sulfaattimonohydraatti), 18 mg Kupari (mg/kg) (Kuparisulfaattipentahydraattina), 220 mg Sinkki (mg/kg) (Sinkkioksidi), 10 mg Mangaani (mg/kg) (Mangaanioksidi), 4 mg Jodi (mg/kg) (Anhydrous calcium iodiat), 0,3 mg Seleeni (mg/kg) (Natriumseleniitti) . Sisältää EU: n sallimia antioksidantteja (E-vitamiini).

Puppy Large Kana & Riisi

Koiranpennuille, joiden aikuispaino on 25-45 kg. Gluteiiniton, ei sisällä vehnää tai maissia. Eläinvalkuaisten osuus kokonaisproteiinipitoisuuksista n. 80%.

Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 3 kg - 17 €
 • 12 kg - 50,70 €
 • Gluteeniton
 • Runsaasti lihaa
 • Edistää oppimista
 • Vahvistaa luita
 • Tukee immuunijärjestelmää
ARION Original Puppy Large Kana & Riisi on gluteeniton täysravinto isokokoisten koirien pennuille. Ravinto on erityisesti valmistettu pennun ravitsemuksellisiin tarpeisiin tukemaan tervettä luuston muodostusta sekä optimaalista kasvua ja kehitystä. Tuote ei sisällä laisinkaan vehnää, maissia tai soijaa. Tuotteissa ei ole myöskään käytetty keinotekoisia säilöntä, väri- tai makuaineita. Tällä tavalla Arion Original auttaa vähentämään ruoka-aineherkkyyksiä.

Arion Original sisältää myös laadukkaita ja maukkaita eläinproteiineja n. 80%, joista suurin osa saadaan suuresta määrästä laadukasta lihaa. Riittävästi aminorasvahappoja Ω3 ja Ω6 terveelle turkille ja iholle.

Oppimisen edistämiseksi kaikki ARION Puppy ruuat on rikastettu DHA:lla. Tämä rasvahappo on peräisin kalaöljystä ja edistää aivojen kehitystä. Jotta pennun immuunijärjestelmää vahvistettaisiin, ARION Original lisää kaikkiin penturuokiin luonnollista antioksidanttia, sitrushedelmäuutetta.

Koostumus: Kana (kuivattuna 49%), riisi (35%), eläinrasva, peruna, herne, hydrolysoitu eläinvalkuainen, juurikasmassa, kalaöljy, natriumkloridi, oluthiiva, kasvikuitu, kalsiumkarbonaatti , kaliumkloridi , kondroitiinisulfaatti , glukosamiini, fruktooligosakkaridi, manno-oligosakkaridi, rypäleensiemenuute, sitrushedelmäuute.
Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 26%, rasva 14%, hehkutusjäännös 6,5%, kuitu 2%, Kalsium 1,3%, fosfori 0,9%, DHA 0,1%
Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg 22.000 Vitamiini A (Ky), 1.900 Vitamiini D3 (Ky), 140 mg Rauta (mg/kg) (Rauta sulfaattimonohydraatti), 18 mg Kupari (mg/kg) (Kuparisulfaattipentahydraattina), 200 mg Sinkki (mg/kg) (Sinkkioksidi), 10 mg Mangaani (mg/kg) (Mangaanioksidi), 4 mg Jodi (mg/kg) (Anhydrous calcium iodiat), 0,3 mg Seleeni (mg/kg) (Natriumseleniitti) . Sisältää EU: n sallimia antioksidantteja (E-vitamiini).

Puppy Large Lohi & Riisi

Koiranpennuille, joiden aikuispaino on 25-45 kg. Gluteiiniton, ei sisällä vehnää tai maissia. Eläinvalkuaisten osuus kokonaisproteiinipitoisuuksista n. 80%.

Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 3 kg - 19 €
 • 12 kg - 58,60 €
 • Gluteeniton
 • Runsaasti lihaa
 • Edistää oppimista
 • Vahvistaa luita
 • Edistää ihon ja turkin terveyttä
ARION Original Puppy Large Lohi & Riisi on gluteeniton täysravinto isokokoisten koirien pennuille. Ravinto on erityisesti valmistettu pennun ravitsemuksellisiin tarpeisiin tukemaan ihoa, tervettä luuston muodostusta sekä optimaalista kasvua ja kehitystä. Erityisen sopiva tuote on koirille joilla herkkä ja kuiva iho sekä taipumusta kutinaan. Tuote ei sisällä laisinkaan vehnää, maissia tai soijaa. Tuotteissa ei ole myöskään käytetty keinotekoisia säilöntä, väri- tai makuaineita.

Arion Original sisältää myös laadukkaita ja maukkaita eläinproteiineja n. 80%, joista suurin osa saadaan suuresta määrästä laadukasta lihaa. Riittävästi aminorasvahappoja Ω3 ja Ω6 terveelle turkille ja iholle.

Oppimisen edistämiseksi kaikki ARION Puppy -ruuat on rikastettu DHA:lla. Tämä rasvahappo on peräisin kalaöljystä ja edistää aivojen kehitystä. Jotta pennun immuunijärjestelmää vahvistettaisiin, ARION Original lisää kaikkiin penturuokiin luonnollista antioksidanttia, sitrushedelmäuutetta.

Koostumus: Riisi (35%), lohi (kuivattuna 28%), peruna, eläinrasva, herne, hydrolysoitu eläinvalkuainen, juurikasmassa, oluthiiva, kasvikuitu, natriumkloridi, kalsiumkarbonaatti , kalaöljy, vihreä tee, kaliumkloridi , kondroitiinisulfaatti , glukosamiini, fruktooligosakkaridi, manno-oligosakkaridi, rypäleensiemenuute, sitrushedelmäuute.
Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 26%, rasva 14%, hehkutusjäännös 7%, kuitu 2%, Kalsium 1,3%, fosfori 0,9%, DHA 0,1%
Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg 22.000 Vitamiini A (Ky), 1.900 Vitamiini D3 (Ky), 140 mg Rauta (mg/kg) (Rauta sulfaattimonohydraatti), 18 mg Kupari (mg/kg) (Kuparisulfaattipentahydraattina), 220 mg Sinkki (mg/kg) (Sinkkioksidi), 10 mg Mangaani (mg/kg) (Mangaanioksidi), 4 mg Jodi (mg/kg) (Anhydrous calcium iodiat), 0,3 mg Seleeni (mg/kg) (Natriumseleniitti) . Sisältää EU: n sallimia antioksidantteja (E-vitamiini).

Adult Small Kana & Riisi

Aikuisille koirille, joiden paino on < 10 kg. Gluteeniton, ei sisällä vehnää tai maissia. Eläinvalkuaisten osuus kokonaisproteiinipitoisuuksista n.80%.

Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 1 kg - 7,30 €
 • 3 kg - 17 €
 • 7,5 kg - 33,90 €
 • Gluteeniton
 • Runsaasti lihaa
 • Prebioottinen vaikutus (vahvistaa suoliston hyödyllistä bakteerikantaa)
 • Vahvistaa vastustuskykyä
 • Suuri energiasisältö (mahdollistaa pienten ruoka-annosten tarjoamisen)
ARION Original Adult Small Kana & Riisi on gluteeniton täysravinto aikuisille pienikokoisille koirille. Tuote ei sisällä laisinkaan vehnää, maissia tai soijaa. Tuotteissa ei ole myöskään käytetty keinotekoisia säilöntä, väri- tai makuaineita. Tällä tavalla Arion Original auttaa vähentämään ruoka-aineherkkyyksiä.

Arion Original sisältää myös runsaasti laadukkaita ja maukkaita eläinproteiineja n.80 %, joista suurin osa saadaan suuresta määrästä laadukasta lihaa. Riittävästi aminorasvahappoja Ω3 ja Ω6 terveelle turkille ja iholle.

ARION Original Adult Small on suunniteltu erityisesti pienille suille ja vatsoille, pienikokoisten rotujen edustajille. Ne sisältävät tarkkaan mukautettuja ravinteita, jotka täyttävät korkean energiasaannin vaatimukset.

ARION Original Adult Small tarjoaa optimaalisen ravitsemuksen, jossa otetaan huomioon kaikki tarpeet koiran aineenvaihdunnassa. Ainesosat ovat huolellisesti valittu niiden ravitsemuksellisten ominaisuuksien vuoksi sekä hyvän sulavuuden ja optimaalisen maun takia. Tasapainoinen sekoitus vitamiineja, hivenaineita, kalaöljyä, prebiootteja, sekä luonnollisia antioksidantteja tukevat elintoimintoja ja optimaalista ruoansulatusta, jotka pitävät koirasi elinvoimaisena koko eliniän.

Koostumus: Kana (kuivattuna 50%), riisi (35%), peruna, eläinrasva, hydrolysoitu eläinvalkuainen, herne, juurikasmassa, kasvikuitu, natriumkloridi, oluthiiva, fruktooligosakkaridi, manno-oligosakkaridi, rypäleensiemenuute, rosmariiniuute.
Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 28%, rasva 18%, hehkutusjäännös 7%, kuitu 3%, Kalsium 1,5%, fosfori 1%
Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg 20.000 Vitamiini A (Ky), 1.700 Vitamiini D3 (Ky), 130 mg Rauta (mg/kg) (Rauta sulfaattimonohydraatti), 16 mg Kupari (mg/kg) (Kuparisulfaattipentahydraattina), 180 mg Sinkki (mg/kg) (Sinkkioksidi), 9 mg Mangaani (mg/kg) (Mangaanioksidi), 3,5 mg Jodi (mg/kg) (Anhydrous calcium iodiat), 0,25 mg Seleeni (mg/kg) (Natriumseleniitti) . Sisältää EU: n sallimia antioksidantteja (E-vitamiini).

Adult Small Lammas & Riisi

Aikuisille koirille joiden paino on < 10 kg. Gluteeniton, ei sisällä vehnää tai maissia. Eläinvalkuaisten osuus kokonaisproteiinipitoisuuksista n. 80%.

Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 1 kg - 7 €
 • 3 kg - 17 €
 • 7,5 kg - 33,90 €
 • Gluteeniton
 • Runsaasti lihaa
 • Prebioottinen vaikutus (vahvistaa suoliston hyödyllistä bakteerikantaa)
 • Edistää ruoansulatuskanavan toleranssia
 • Energiatiivis (mahdollistaa pienten ruoka-annosten tarjoamisen)
ARION Original Adult Small Lammas & Riisi on gluteeniton täysravinto aikuisille pienikokoisille koirille joilla on herkkä ruuansulatus. Tuote ei sisällä laisinkaan vehnää, maissia tai soijaa. Tuotteissa ei ole myöskään käytetty keinotekoisia säilöntä, väri- tai makuaineita. Ravinto on erityisesti valmistettu vähentämään ruoka-aine yliherkkyyksiä sekä edistämään suolistoflooran kehittymistä ja nostamaan koiran elämän laatua.

Arion Original sisältää myös runsaasti laadukkaita ja maukkaita eläinproteiineja n. 80%, joista suurin osa saadaan suuresta määrästä laadukasta lihaa. Riittävästi aminorasvahappoja Ω3 ja Ω6 terveelle turkille ja iholle. ARION Original Adult Small on suunniteltu erityisesti pienille suille ja vatsoille, pienikokoisten rotujen edustajille. Ne sisältävät tarkkaan mukautettuja ravinteita, jotka täyttävät korkean energiasaannin vaatimukset.

ARION Original Adult Small tarjoaa optimaalisen ravitsemuksen, jossa otetaan huomioon kaikki tarpeet koiran aineenvaihdunnassa. Ainesosat ovat huolellisesti valittu niiden ravitsemuksellisten ominaisuuksien vuoksi sekä hyvän sulavuuden ja optimaalisen maun takia. Tasapainoinen sekoitus vitamiineja, hivenaineita, kalaöljyä, prebiootteja, sekä luonnollisia antioksidantteja tukevat elintoimintoja ja optimaalista ruoansulatusta, jotka pitävät koirasi elinvoimaisena koko eliniän.

Koostumus: Riisi (40%), lammas (kuivattuna 26%), eläinrasva, oluthiiva, herne, hydrolysoitu eläinvalkuainen, juurikasmassa, peruna, kasvikuitu, fruktooligosakkaridi, mannaanioligosakkaridi, rypälensiemenuute, rosmariiniuute.
Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 28%, rasva 18%, hehkutusjäännös 7%, kuitu 3%, Kalsium 1,7%, fosfori 1%
Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg 20.000 Vitamiini A (Ky), 1.700 Vitamiini D3 (Ky), 130 mg Rauta (mg/kg) (Rauta sulfaattimonohydraatti), 16 mg Kupari (mg/kg) (Kuparisulfaattipentahydraattina), 180 mg Sinkki (mg/kg) (Sinkkioksidi), 9 mg Mangaani (mg/kg) (Mangaanioksidi), 3,5 mg Jodi (mg/kg) (Anhydrous calcium iodiat), 0,25 mg Seleeni (mg/kg) (Natriumseleniitti) . Sisältää EU: n sallimia antioksidantteja (E-vitamiini)

Adult Small Lohi & Riisi

Aikuisille koirille joiden paino on < 10 kg. Gluteeniton, ei sisällä vehnää tai maissia. Eläinvalkuaisten osuus kokonais proteiinipitoisuuksista n. 80%.

Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 3 kg - 19 €
 • 7,5 kg -  36,90 €
 
 • Gluteeniton
 • Runsaasti lihaa
 • Prebioottinen vaikutus (vahvistaa suoliston hyödyllistä bakteerikantaa)
 • Edistää ihon ja turkin terveyttä
 • Vahvistaa vastustuskykyä
  ARION Original Adult Small Lohi & Riisi on gluteeniton täysravinto aikuisille pienikokoisille koirille. Tuote ei sisällä laisinkaan vehnää, maissia tai soijaa. Tuotteissa ei ole myöskään käytetty keinotekoisia säilöntä, väri- tai makuaineita. Tällä tavalla Arion Original auttaa vähentämään ruoka-aineherkkyyksiä. Sopii erityisen hyvin herkille ja kuivaihoisille koirille sekä allergisille.

Arion Original sisältää myös runsaasti laadukkaita ja maukkaita eläinproteiineja n. 80 %, joista suurin osa saadaan suuresta määrästä laadukasta lihaa. Riittävästi aminorasvahappoja Ω3 ja Ω6 terveelle turkille ja iholle. ARION Original Adult Small on suunniteltu erityisesti pienille suille ja vatsoille, pienikokoisten rotujen edustajille. Ne sisältävät tarkkaan mukautettuja ravinteita, jotka täyttävät korkean energiasaannin vaatimukset.

ARION Original Adult Small tarjoaa optimaalisen ravitsemuksen, jossa otetaan huomioon kaikki tarpeet koiran aineenvaihdunnassa. Ainesosat ovat huolellisesti valittu niiden ravitsemuksellisten ominaisuuksien vuoksi sekä hyvän sulavuuden ja optimaalisen maun takia. Tasapainoinen sekoitus vitamiineja, hivenaineita,  kalaöljyä, prebiootteja, sekä luonnollisia antioksidantteja tukevat elintoimintoja ja optimaalista ruoansulatusta, jotka pitävät koirasi elinvoimaisena koko eliniän.


Koostumus: Riisi (39%), lohi (kuivattuna 26%), eläinrasva, oluthiiva, herne, hydrolysoitu eläinvalkuainen, peruna, juurikasmassa, kasvikuitu, kalsiumkarbonaatti, natriumkloridi, kalaöljy, vihreä tee, frukto-oligosakkaridi, manno-oligosakkaridi, rypälesiemenuute, rosmariiniuute.

Koostumus: Koostumus: Riisi (39%), lohi (kuivattuna 26%), eläinrasva, oluthiiva, herne, hydrolysoitu eläinvalkuainen, peruna, juurikasmassa, kasvikuitu, kalsiumkarbonaatti, natriumkloridi, kalaöljy, vihreä tee, frukto-oligosakkaridi, mannaanioligosakkaridi, rypäleen siemenet, rosmariiniuute.
Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 28%, rasva 18%, hehkutusjäännös 7%, kuitu 3%, Kalsium 1,5%, fosfori 0,9%
Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg 20.000 Vitamiini A (Ky), 1.700 Vitamiini D3 (Ky), 130 mg Rauta (mg/kg) (Rauta sulfaattimonohydraatti), 16 mg Kupari (mg/kg) (Kuparisulfaattipentahydraattina), 220 mg Sinkki (mg/kg) (Sinkkioksidi), 9 mg Mangaani (mg/kg) (Mangaanioksidi), 3,5 mg Jodi (mg/kg) (Anhydrous calcium iodiat), 0,25 mg Seleeni (mg/kg) (Natriumseleniitti). Sisältää EU: n sallimia antioksidantteja (E-vitamiini).

Adult Medium Kana & Riisi

Aikuisille koirille joiden paino on 10-25 kg. Gluteeniton, ei sisällä vehnää tai maissia. Eläinvalkuaisten osuus kokonaisproteiinipitoisuuksista n. 80 %.

Pakkauskoko ja suositushinnat:
 • 3 kg - 16 €
 • 12 kg - 48,50 €
 • Gluteeniton
 • Runsaasti lihaa
 • Edistää ihon ja turkin terveyttä
 • Prebioottien vaikutus (vahvistaa suoliston hyödyllistä bakteerikantaa)
 • Vahvistaa vastustuskykyä
ARION Original Adult Medium Kana & Riisi on gluteeniton täysravinto aikuisille keskikokoisille koirille. Tuote ei sisällä laisinkaan vehnää, maissia tai soijaa. Tuotteissa ei ole myöskään käytetty keinotekoisia säilöntä, väri- tai makuaineita. Tällä tavalla Arion Original auttaa vähentämään ruoka-aineherkkyyksiä.

Arion Original sisältää myös runsaasti laadukkaita ja maukkaita eläinproteiineja n.80 %, joista suurin osa saadaan suuresta määrästä laadukasta lihaa. Riittävästi aminorasvahappoja Ω3 ja Ω6 terveelle turkille ja iholle.

ARION Original Adult Medium tarjoaa optimaalisen ravitsemuksen, jossa otetaan huomioon kaikki tarpeet koiran aineenvaihdunnassa. Ainesosat ovat huolellisesti valittu niiden ravitsemuksellisten ominaisuuksien vuoksi sekä hyvän sulavuuden ja optimaalisen maun takia. Tasapainoinen sekoitus vitamiineja, hivenaineita, kalaöljyä, prebiootteja, sekä luonnollisia antioksidantteja tukevat elintoimintoja ja optimaalista ruoansulatusta, jotka pitävät koirasi elinvoimaisena koko eliniän.

Koostumus: Kana (kuivattuna 50%), riisi (35%), peruna, eläinrasva, herne, hydrolysoitu eläinvalkuainen, juurikasmassa, natriumkloridi, oluthiiva, kasvikuitu, kalaöljy, kalsiumkarbonaatti, fruktooligosakkaridi, mannaanioligosakkaridi, rypälesiemenuute, rosmariiniuute.
Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 26%, rasva 16%, hehkutusjäännös 7%, kuitu 2%, Kalsium 1,5%, fosfori 0,9%
Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg 20.000 Vitamiini A (Ky), 1.700 Vitamiini D3 (Ky), 130 mg Rauta (mg/kg) (Rauta sulfaattimonohydraatti), 16 mg Kupari (mg/kg) (Kuparisulfaattipentahydraattina), 180 mg Sinkki (mg/kg) (Sinkkioksidi), 9 mg Mangaani (mg/kg) (Mangaanioksidi), 3,5 mg Jodi (mg/kg) (Anhydrous calcium iodiat), 0,25 mg Seleeni (mg/kg) (Natriumseleniitti) . Sisältää EU: n sallimia antioksidantteja (E-vitamiini).

Adult Medium Lammas & Riisi

Aikuisille koirille joiden paino on 10-25 kg. Gluteeniton, ei sisällä vehnää tai maissia. Eläinvalkuaisten osuus kokonais proteiinipitoisuuksista n. 80%.

Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 3 kg - 16,90 €
 • 12 kg - 49,50 €
 
 • Gluteeniton
 • Runsaasti lihaa
 • Prebioottien vaikutus (vahvistaa suoliston hyödyllistä bakteerikantaa)
 • Vahvistaa vastustuskykyä
 • Edistää ruoansulatuskanavan toleranssia
ARION Original Adult Medium Lammas & Riisi on gluteeniton täysravinto aikuisille keskikokoisille koirille joilla on herkkä ruoansulatus. Tuote ei sisällä laisinkaan vehnää, maissia tai soijaa. Tuotteissa ei ole myöskään käytetty keinotekoisia säilöntä, väri- tai makuaineita. Ravinto on erityisesti valmistettu vähentämään ruoka-aine yliherkkyyksiä sekä edistämään suolistoflooran kehittymistä ja nostamaan koiran elämän laatua. Arion Original sisältää myös runsaasti laadukkaita ja maukkaita eläinproteiineja n. 80%, joista suurin osa saadaan suuresta määrästä laadukasta lihaa. Riittävästi aminorasvahappoja Ω3 ja Ω6 terveelle turkille ja iholle.

ARION Original Adult Medium tarjoaa optimaalisen ravitsemuksen, jossa otetaan huomioon kaikki tarpeet koiran aineenvaihdunnassa. Ainesosat ovat huolellisesti valittu niiden ravitsemuksellisten ominaisuuksien vuoksi sekä hyvän sulavuuden ja optimaalisen maun takia. Tasapainoinen sekoitus vitamiineja, hivenaineita, kalaöljyä, prebiootteja, sekä luonnollisia antioksidantteja tukevat elintoimintoja ja optimaalista ruoansulatusta, jotka pitävät koirasi elinvoimaisena koko eliniän.

Koostumus: Riisi (50%), lammas (kuivattuna 26%), eläinrasva, hydrolysoitu eläinvalkuainen, herne, juurikasmassa, oluthiiva, natriumkloridi, kaliumkloridi, fruktooligosakkaridi, mannaanioligosakkaridi, rypälesiemenuute, rosmariiniuute.
Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 26%, rasva 16%, hehkutusjäännös 7%, kuitu 2%, Kalsium 1,7%, fosfori 1%
Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg 20.000 Vitamiini A (Ky), 1.700 Vitamiini D3 (Ky), 130 mg Rauta (mg/kg) (Rauta sulfaattimonohydraatti), 16 mg Kupari (mg/kg) (Kuparisulfaattipentahydraattina), 180 mg Sinkki (mg/kg) (Sinkkioksidi), 9 mg Mangaani (mg/kg) (Mangaanioksidi), 3,5 mg Jodi (mg/kg) (Anhydrous calcium iodiat), 0,25 mg Seleeni (mg/kg) (Natriumseleniitti) . Sisältää EU: n sallimia antioksidantteja (E-vitamiini).

Adult Medium Lohi & Riisi

Aikuisille koirille joiden paino on 10-25 kg. Gluteiiniton, ei sisällä vehnää tai maissia. Eläinvalkuaisten osuus kokonais proteiinipitoisuuksista n. 80%.

Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 3 kg - 19 €
 • 12 kg - 57,90€
 • Gluteeniton
 • Runsaasti lihaa
 • Prebioottinen vaikutus (vahvistaa suoliston hyödyllistä bakteerikantaa)
 • Edistää ihon ja turkin terveyttä
 • Vahvistaa vastustuskykyä
  ARION Original Adult Medium Lohi & Riisi on gluteeniton täysravinto aikuisille keskikokoisille koirille. Tuote ei sisällä laisinkaan vehnää, maissia tai soijaa. Tuotteissa ei ole myöskään käytetty keinotekoisia säilöntä, väri- tai makuaineita. Tällä tavalla Arion Original auttaa vähentämään ruoka-aineherkkyyksiä. Sopii erityisen hyvin herkille ja kuivaihoisille koirille sekä allergisille. Arion Original sisältää myös runsaasti laadukkaita ja maukkaita eläinproteiineja n. 80 %, joista suurin osa saadaan suuresta määrästä laadukasta lihaa. Riittävästi aminorasvahappoja Ω3 ja Ω6 terveelle turkille ja iholle.

ARION Original Adult Medium tarjoaa optimaalisen ravitsemuksen, jossa otetaan huomioon kaikki tarpeet koiran aineenvaihdunnassa. Ainesosat ovat huolellisesti valittu niiden ravitsemuksellisten ominaisuuksien vuoksi sekä hyvän sulavuuden ja optimaalisen maun takia. Tasapainoinen sekoitus vitamiineja, hivenaineita, kalaöljyä, prebiootteja, sekä luonnollisia antioksidantteja tukevat elintoimintoja ja optimaalista ruoansulatusta, jotka pitävät koirasi elinvoimaisena koko eliniän.

  Koostumus: Riisi (47%), lohi (kuivattuna 29%), eläinrasva, herne, oluthiiva, hydrolysoitu eläinvalkuainen, juurikasmassa, peruna, kalaöljy, natriumkloridi, dikalsiumfosfaatti , kalsiumkarbonaatti, vihreä tee, fruktooligosakkaridi, mannaanioligosakkaridi, rypälesiemenuute, rosmariiniuute.
Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 26%, rasva 16%, hehkutusjäännös 7%, kuitu 2%, Kalsium 1,5%, fosfori 0,9%
Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg: 20.000 Vitamiini A (Ky), 1.700 Vitamiini D3 (Ky), 130 mg Rauta (mg/kg) (Rauta sulfaattimonohydraatti), 16 mg Kupari (mg/kg) (Kuparisulfaattipentahydraattina), 220 mg Sinkki (mg/kg) (Sinkkioksidi), 9 mg Mangaani (mg/kg) (Mangaanioksidi), 3,5 mg Jodi (mg/kg) (Anhydrous calcium iodiat), 0,25 mg Seleeni (mg/kg) (Natriumseleniitti). Sisältää EU: n sallimia antioksidantteja (E-vitamiini)

Adult Large Lammas & Riisi

Arion Original Adult Large, aikuisille isokokoisille koirille joiden paino on 25-45 kg. Gluteeniton, ei sisällä vehnää tai maissia. Eläinvalkuaisten osuus kokonaisproteiinipitoisuuksista noin 80%.

Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 12 kg - 54,90 €
 • Gluteeniton
 • Lisää aktiivisuutta
 • Suojaa niveliä
 • Edistää ihon ja turkin terveyttä
Suuret koirat kuljettavat enemmän painoa ja ovat siksi alttiimpia nivelongelmille kuin pienemmät koirat. Tämä voi aiheuttaa epämielyttäviä kipuja ja rajoituksia koiran aktiivisuuteen. Arion Large -ruokien avulla koira voi elää aktiivista ja onnellista elämää!

ARION Original Adult Large Lammas & Riisi on gluteeniton täysravinto aikuisille suurikokoisille koirille. Ravinto on erityisesti valmistettu suuren koiran ravitsemuksellisiin tarpeisiin. Ravinto tukee nivelten toimintaa, ihon hyvinvointia ja parantaa koiran elämänlaatua. Sopii erityisen hyvin herkille, kuivaihoisille sekä allergisille koirille.

Koostumus: Riisi 37%, lammas (kuivattuna 26%), riisiproteiini, peruna, eläinrasva, herne, juurikasmassa, natriumkloridi, oluthiiva, kasvikuitu, kaliumkloridi, kalaöljy, kondroitiinisulfaatti, glukosamiini, F.O.S., M.O.S., rypälesiemenuute, rosmariiniuute.
Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 25%, rasva 12%, hehkutusjäännös 7%, kuitu 2,5%, Kalsium 1,6%, fosfori 1,0%
Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg 20.000 Vitamiini A (Ky), 1.700 Vitamiini D3 (Ky), 120mg Rauta (Rauta sulfaattimonohydraatti), 13 mg Kupari (mg/kg) (Kuparisulfaattipentahydraattina), 100 mg Sinkki (Sinkkioksidi), 24 mg Mangaani (mg/kg) (Mangaanioksidi), 0,9 mg Jodi (Anhydrous calcium iodiat), 0,1 mg Seleeni (Natriumseleniitti), 140mg Vitamiini E – EU: n sallimia antioksidantteja (E-vitamiini). Tarkempaa tietoa vitamiineista: Vitamiinit: 5mg K3, 10mg B1, 12mg B2, 37mg B5, 6mg B6, 50mg PP(=B3 = nikotiiniamidi), 220mg B12, 410mg H, 5mg foolihappo, 27mg C, 1.650mg koliini
Metabolinen energia (Kcal/kg) 3504

Adult Large Kana & Riisi

Aikuisille isokokoisille koirille joiden paino on 25-45 kg. Gluteeniton, ei sisällä vehnää tai maissia. Eläinvalkuaisten osuus kokonaisproteiinipitoisuuksista n. 80%.

Pakkauskoko ja suositushinnat:
 • 12 kg 49,50€
 • Gluteeniton
 • Runsaasti lihaa
 • Isot nappulat
 • Suojaa niveliä
 • Prebioottinen vaikutus (vahvistaa suoliston hyödyllistä bakteerikantaa)
ARION Original Adult Large Kana & Riisi on gluteeniton täysravinto aikuisille suuri kokoisille koirille. Tuote ei sisällä laisinkaan vehnää, maissia tai soijaa. Tuotteissa ei ole myöskään käytetty keinotekoisia säilöntä, väri- tai makuaineita. Tällä tavalla Arion Original auttaa vähentämään ruoka-aineherkkyyksiä. Arion Original sisältää myös runsaasti laadukkaita ja maukkaita eläinproteiineja n. 80 %, joista suurin osa saadaan suuresta määrästä laadukasta lihaa. Riittävästi aminorasvahappoja Ω3 ja Ω6 terveelle turkille ja iholle.

Suuret koirat kuljettavat enemmän painoa ja ovat siksi alttiimpia nivelongelmille kuin pienemmät koirat. Tämä voi aiheuttaa epämielyttäviä kipuja koiralle ja rajoituksia sen aktiivisuuteen. ARION Original Large -ruokaan on lisätty glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia pitämään nivelet vahvoina ja joustavina. Niiden avulla koirasi voi elää aktiivista ja onnellista elämää!

Koostumus: Kana (kuivattuna 49%), riisi (35%), peruna, eläinrasva, hydrolysoitu eläinvalkuainen, herne, juurikasmassa, kasvikuitu, oluthiiva, natriumkloridi, kalsiumkarbonaatti, kondroitiinisulfaatti, glukosamiini , fruktooligosakkaridi, mannaanioligosakkaridi, rypälesiemenuute, rosmariiniuute.
Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 25%, rasva 12%, hehkutusjäännös 7%, kuitu 2,5%, Kalsium 1,5%, fosfori 0,9%
Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg: 20.000 Vitamiini A (Ky), 1.700 Vitamiini D3 (Ky), 130 mg Rauta (mg/kg) (Rauta sulfaattimonohydraatti), 16 mg Kupari (mg/kg) (Kuparisulfaattipentahydraattina), 180 mg Sinkki (mg/kg) (Sinkkioksidi), 9 mg Mangaani (mg/kg) (Mangaanioksidi), 3,5 mg Jodi (mg/kg) (Anhydrous calcium iodiat), 0,25 mg Seleeni (mg/kg) (Natriumseleniitti) . Sisältää EU: n sallimia antioksidantteja (E-vitamiini).

Adult Large Lohi & Riisi

Aikuisille isokokoisille koirille joiden paino on 25-45 kg. Gluteeniton, ei sisällä vehnää tai maissia. Eläinvalkuaisten osuus kokonaisproteiinipitoisuuksista n. 80%.

Pakkauskoko ja suositushinnat:
 • 12 kg - 57 €
 • Gluteeniton
 • Runsaasti lihaa
 • Lisää aktiivisuutta
 • Suojaa niveliä
 • Edistää ihon ja turkin terveyttä
  ARION Original Adult Large Lohi & Riisi on gluteeniton täysravinto aikuisille suuri kokoisille koirille. Tuote ei sisällä laisinkaan vehnää, maissia tai soijaa. Tuotteissa ei ole myöskään käytetty keinotekoisia säilöntä, väri- tai makuaineita. Tällä tavalla Arion Original auttaa vähentämään ruoka-aineherkkyyksiä. Sopii erityisen hyvin herkille ja kuivaihoisille koirille sekä allergisille. Arion Original sisältää myös runsaasti laadukkaita ja maukkaita eläinproteiineja n. 80 %, joista suurin osa saadaan suuresta määrästä laadukasta lihaa. Riittävästi aminorasvahappoja Ω3 ja Ω6 terveelle turkille ja iholle.

Suuret koirat kuljettavat enemmän painoa ja ovat siksi alttiimpia nivelongelmille kuin pienemmät koirat. Tämä voi aiheuttaa epämiellyttäviä kipuja koiralle ja rajoituksia sen aktiivisuuteen. ARION Original Large -ruokaan on lisätty glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia pitämään nivelet vahvoina ja joustavina. Niiden avulla koirasi voi elää aktiivista ja onnellista elämää!

Koostumus: Riisi (50%), lohi (kuivattuna 29%), eläinrasva, hydrolysoitu eläinvalkuainen, herne, juurikasmassa, kasvikuitu, kalsiumkarbonaatti, oluthiiva, natriumkloridi, kalaöljy, dikalsiumfosfaatti, kaliumkloridi, vihreä tee, kondroitiinisulfaatti, fruktooligosakkaridi, mannaanioligosakkaridi, rypälesiemenuute, rosmariiniuute.
Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 25%, rasva 12%, hehkutusjäännös 7%, kuitu 2,5%, Kalsium 1,5%, fosfori 0,9%
Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg: 20.000 Vitamiini A (Ky), 1.700 Vitamiini D3 (Ky), 130 mg Rauta (mg/kg) (Rauta sulfaattimonohydraatti), 16 mg Kupari (mg/kg) (Kuparisulfaattipentahydraattina), 220 mg Sinkki (mg/kg) (Sinkkioksidi), 9 mg Mangaani (mg/kg) (Mangaanioksidi), 3,5 mg Jodi (mg/kg) (Anhydrous calcium iodiat), 0,25 mg Seleeni (mg/kg) (Natriumseleniitti). Sisältää EU: n sallimia antioksidantteja (E-vitamiini)

Adult Giant Kana & Riisi

Aikuisille jättikokoisille koirille joiden paino on > 45 kg. Gluteeniton, ei sisällä vehnää tai maissia. Eläinvalkuaisten osuus kokonaisproteiinipitoisuuksista n. 80 %. Jopa 2-2,5 kertaa isompi nappula kuin Large-resepteissä.

Pakkauskoko ja suositushinnat:
 • 12kg 51,20€
 
 • Gluteeniton
 • Isot nappulat
 • Lisää aktiivisuutta
 • Suojaa niveliä
 • Prebioottinen vaikutus (vahvistaa suoliston hyödyllistä bakteerikantaa)
  ARION Original Adult Giant Kana & Riisi on gluteeniton täysravinto aikuisille jättikokoisille koirille. Tuote ei sisällä laisinkaan vehnää, maissia tai soijaa. Tuotteissa ei ole myöskään käytetty keinotekoisia säilöntä, väri- tai makuaineita. Tällä tavalla Arion Original auttaa vähentämään ruoka-aineherkkyyksiä. Arion Original sisältää myös runsaasti laadukkaita ja maukkaita eläinproteiineja n. 80 %, joista suurin osa saadaan suuresta määrästä laadukasta lihaa. Riittävästi aminorasvahappoja Ω3 ja Ω6 terveelle turkille ja iholle.

Suuret koirat kuljettavat enemmän painoa ja ovat siksi alttiimpia nivelongelmille kuin pienemmät koirat. Tämä voi aiheuttaa epämielyttäviä kipuja koiralle ja rajoituksia sen aktiivisuuteen. ARION Original Giant -ruokaan on lisätty glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia pitämään nivelet vahvoina ja joustavina. Niiden avulla koirasi voi elää aktiivista ja onnellista elämää!

Koostumus: Kana (kuivattuna 52%), riisi (35%), peruna, eläinrasva, herne, hydrolysoitu eläinvalkuainen, juurikasmassa, natriumkloridi, oluthiiva, kasvikuitu, kondroitiinisulfaatti, glukosamiini, frukto-oligosakkaridi, mannaanioligosakkaridi, rypälesiemenuute, rosmariiniuute.
Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 25%, rasva 13%, hehkutusjäännös 7%, kuitu 2,5%, Kalsium 1,5%, fosfori 0,9%
Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg 20.000 Vitamiini A (Ky), 1.700 Vitamiini D3 (Ky), 130 mg Rauta (mg/kg) (Rauta sulfaattimonohydraatti), 300 mg L-karnitiini (mg/kg), 16 mg Kupari (mg/kg) (Kuparisulfaattipentahydraattina), 180 mg Sinkki (mg/kg) (Sinkkioksidi), 9 mg Mangaani (mg/kg) (Mangaanioksidi), 3,5 mg Jodi (mg/kg) (Anhydrous calcium iodiat), 0,25 mg Seleeni (mg/kg) (Natriumseleniitti) . Sisältää EU: n sallimia antioksidantteja (E-vitamiini).

Adult Aktiivi All Breeds

Aikuisille aktiivisille koirille joiden paino on > 10 kg. Gluteeniton, ei sisällä vehnää tai maissia. Eläinvalkuaisten osuus kokonaisproteiinipitoisuuksista n. 80 %.

Pakkauskoko ja suositushinnat:
 • 12kg 49,50€
 • Gluteeniton
 • Runsaasti lihaa
 • Lihasten suoja
 • Kestävyys (parantaa energiansaantia)
 • Parempi vastustuskyky
  ARION Original Active on täydellinen valinta aktiiviselle koiralle. Tuotteessa on paljon eläinproteiinia ja kaloreita, ja on erityisesti suunniteltu antamaan ylimääräistä polttoainetta mitä aktiivikoira tarvitsee.

ARION Original Active on rikastettu L-karnitiinilla, joka varmistaa nopean energian vapautumisen menettämättä lihasvoimaa. Ruokkimalla koirasi ARION Original Active -täysravinnolla se pysyy energisenä ja hyvässä kunnossa!

ARION Original Adult All Breeds Active on gluteeniton täysravinto aikuisille koirille, joilla on korkeampi energian tarve. Ravinto on erityisesti valmistettu aktiivisen koiran ravitsemuksellisiin tarpeisiin ja tukemaan sekä lihasten että nivelten toimintaa ja nostaa sen kestävyyttä suorituksissa.

Koostumus: Kana (kuivattuna 44%), riisi (33%), eläinrasva, hydrolysoitu eläinvalkuainen, herne, juurikasmassa, oluthiiva, peruna, kasvikuitu, natriumkloridi, frukto-oligosakkaridi, mannaanioligosakkaridi, rypälesiemenuute, rosmariiniuute.
Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 31%, rasva 21%, hehkutusjäännös 7,5%, kuitu 2,5%, Kalsium 1,5%, fosfori 0,9%
Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg: 20.000 Vitamiini A (Ky), 1.700 Vitamiini D3 (Ky), 160 mg Rauta (mg/kg) (Rauta sulfaattimonohydraatti), 300 mg L-karnitiini (mg/kg), 19 mg Kupari (mg/kg) (Kuparisulfaattipentahydraattina), 220 mg Sinkki (mg/kg) (Sinkkioksidi), 10 mg Mangaani (mg/kg) (Mangaanioksidi), 4 mg Jodi (mg/kg) (Anhydrous calcium iodiat), 0,3 mg Seleeni (mg/kg) (Natriumseleniitti) . Sisältää EU: n sallimia antioksidantteja (E-vitamiini)

Adult Small / Medium Light

Aikuisille koirille joiden paino on < 40 kg. Gluteeniton, ei sisällä vehnää tai maissia. Eläinvalkuaisten osuus kokonais proteiinipitoisuuksista n. 80 %.

Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 3 kg - 16 €
 • 12 kg - 45,90 €
 
 • Gluteeniton
 • Runsaasti lihaa
 • Vähentää ruokahalua
 • Optimaalinen paino
 • Täydellinen Omega -3 & Omega -6 rasvahappojen tasapaino
ARION Original Adult Small/Medium Light on gluteeniton täysravinto aikuisille keskikokoisille koirille. Tuote ei sisällä laisinkaan vehnää, maissia tai soijaa. Tuotteissa ei ole myöskään käytetty keinotekoisia säilöntä, väri- tai makuaineita. Tällä tavalla Arion Original auttaa vähentämään ruoka-aineherkkyyksiä. Arion Original sisältää myös runsaasti laadukkaita ja maukkaita eläinproteiineja joista suurin osa saadaan suuresta määrästä laadukasta lihaa. Riittävästi aminorasvahappoja Ω3 ja Ω6 terveelle turkille ja iholle.

ARION Original Light on vähäkalorinen ruokavalio ja erityisesti suunniteltu auttamaan koiraasi saavuttamaan ihannepainonsa. ARION Original Light -täysravintoon on lisätty luonnon kasvikuituja (kaura) vapauttamaan energiaa hitaammin ja näin vähentämään ruokahalua aterioiden välillä. ARION Original Light pitää koirasi hoikempana miellyttävällä tavalla ilman nälän tunnetta!

Koostumus: Riisi (50%), kana (kuivattuna 40%), kaura, eläinrasva, juurikasmassa, hydrolysoitu eläinvalkuainen, kasvikuitu, herne, kaliumkloridi, kalaöljy, kondroitiinisulfaatti, glukosamiini, frukto-oligosakkaridi, mannaanioligosakkaridi, rypälesiemenuute, rosmariiniuute.
Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 25%, rasva 10%, hehkutusjäännös 6,5%, kuitu 4%, Kalsium 1,4%, fosfori 0,9%
Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg: 20.000 Vitamiini A (Ky), 1.700 Vitamiini D3 (Ky), 130 mg Rauta (mg/kg) (Rauta sulfaattimonohydraatti), 300 mg L-karnitiini (mg/kg), 16 mg Kupari (mg/kg) (Kuparisulfaattipentahydraattina), 180 mg Sinkki (mg/kg) (Sinkkioksidi), 9 mg Mangaani (mg/kg) (Mangaanioksidi), 3,5 mg Jodi (mg/kg) (Anhydrous calcium iodiat), 0,25 mg Seleeni (mg/kg) (Natriumseleniitti) . Sisältää EU: n sallimia antioksidantteja (E-vitamiini)

Adult Small Senior Kana & Riisi

Aikuisille koirille joiden paino on < 40 kg. Gluteeniton, ei sisällä vehnää tai maissia. Eläinvalkuaisten osuus kokonaisproteiinipitoisuuksista n. 80 %.

Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 3 kg - 16 €
 • 7,5 kg - 31,90 €
 
 • Gluteeniton
 • Runsaasti lihaa
 • Tukee sydämen toimintaa
 • Edistää painonhallintaa
 • Parantaa liikkuvuutta
  ARION Original Adult Small/Medium Senior on gluteeniton täysravinto aikuisille pienikokoisille koirille. Tuote ei sisällä laisinkaan vehnää, maissia tai soijaa. Tuotteissa ei ole myöskään käytetty keinotekoisia säilöntä, väri- tai makuaineita. Tällä tavalla Arion Original auttaa vähentämään ruoka-aine herkkyyksiä. Arion Original sisältää myös runsaasti laadukkaita ja maukkaita eläinproteiineja joista suurin osa saadaan suuresta määrästä laadukasta lihaa. Riittävästi aminorasvahappoja Ω3 ja Ω6 terveelle turkille ja iholle.

Tukeakseen aivotoimintaa vanhemmilla koirilla, ARION Original Senior on rikastettu luonnollisella antioksidantilla, kurkumalla. Kurkumauute on voimakkaampi antioksidantti kuin usein käytetty C- ja E- vitamiini ja se vähentää soluvaurioita erityisesti aivoissa. Vähäkalorinen, runsaskuituinen resepti on rikastettu L-karnitiinillä, joka edistää aineenvaihduntaa ja painonhallintaan terveellä tavalla. Sisältää glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia suojelemaan nivelrustoa.

Koostumus: Riisi (50%), kana (kuivattuna 40%), kaura, eläinrasva, juurikasmassa, hydrolysoitu eläinvalkuainen, kasvikuitu, herne, kaliumkloridi, kalaöljy, kondroitiinisulfaatti, glukosamiini, frukto-oligosakkaridi, mannaanioligosakkaridi, rypälesiemenuute, kurkumauute.
Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 26%, rasva 11%, hehkutusjäännös 6,5%, kuitu 3,5%, Kalsium 1,4%, fosfori 0,9%
Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg 20.000 Vitamiini A (Ky), 1.700 Vitamiini D3 (Ky), 130 mg Rauta (mg/kg) (Rauta sulfaattimonohydraatti), 1.000 Tauriini (mg/kg), 300 mg L-karnitiini (mg/kg), 16 mg Kupari (mg/kg) (Kuparisulfaattipentahydraattina), 180 mg Sinkki (mg/kg) (Sinkkioksidi), 9 mg Mangaani (mg/kg) (Mangaanioksidi), 3,5 mg Jodi (mg/kg) (Anhydrous calcium iodiat), 0,25 mg Seleeni (mg/kg) (Natriumseleniitti) . Sisältää EU: n sallimia antioksidantteja (E-vitamiini).

Adult Medium Senior Kana & Riisi

Aikuisille koirille joiden paino on 10-25 kg. Gluteeniton, ei sisällä vehnää tai maissia. Eläinvalkuaisten osuus kokonaisproteiinipitoisuuksista n. 80 %.

Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 12 kg - 48,50 €
 • Gluteeniton
 • Runsaasti lihaa
 • Tukee sydämen toimintaa
 • Edistää painonhallintaa
 • Parantaa liikkuvuutta
ARION Original Adult Small/Medium Senior on gluteeniton täysravinto aikuisille keskikokoisille koirille. Tuote ei sisällä laisinkaan vehnää, maissia tai soijaa. Tuotteissa ei ole myöskään käytetty keinotekoisia säilöntä, väri- tai makuaineita. Tällä tavalla Arion Original auttaa vähentämään ruoka-aineherkkyyksiä. Arion Original sisältää myös runsaasti laadukkaita ja maukkaita eläinproteiineja joista suurin osa saadaan suuresta määrästä laadukasta lihaa. Riittävästi aminorasvahappoja Ω3 ja Ω6 terveelle turkille ja iholle.

Tukeakseen aivotoimintaa vanhemmilla koirilla, ARION Original Senior on rikastettu luonnollisella antioksidantilla, kurkumalla. Kurkumauute on voimakkaampi antioksidantti kuin usein käytetty C- ja E- vitamiini ja se vähentää soluvaurioita erityisesti aivoissa. Vähäkalorinen, runsaskuituinen resepti on rikastettu L-karnitiinilla, joka edistää rasva-aineenvaihduntaa ja painonhallintaa terveellä tavalla. Sisältää glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia suojelemaan nivelrustoa.

Koostumus: Riisi (50%), kana (kuivattuna 42%), kaura, herne, eläinrasva, juurikasmassa, hydrolysoitu eläinvalkuainen, kasvikuitu, natriumkloridi, oluthiiva, kaliumkloridi, kondroitiinisulfaatti, glukosamiini , fruktooligosakkaridi, manno-oligosakkaridi, rypälesiemenuute, kurkumauute.
Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 21%, rasva 9%, hehkutusjäännös 6,5%, kuitu 3,5%, Kalsium 1,2%, fosfori 0,8%
Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg: 20.000 Vitamiini A (Ky), 1.700 Vitamiini D3 (Ky), 130 mg Rauta (mg/kg) (Rauta sulfaattimonohydraatti), 1.000 Tauriini (mg/kg), 300 mg L-karnitiini (mg/kg), 16 mg Kupari (mg/kg) (Kuparisulfaattipentahydraattina), 180 mg Sinkki (mg/kg) (Sinkkioksidi), 9 mg Mangaani (mg/kg) (Mangaanioksidi), 3,5 mg Jodi (mg/kg) (Anhydrous calcium iodiat), 0,25 mg Seleeni (mg/kg) (Natriumseleniitti) . Sisältää EU: n sallimia antioksidantteja (E-vitamiini).
arion_original_analyysi1
arion_original_analyysi2
Arion Original Grain-Free täysrehu koirille. Viljaton ja gluteeniton uutuus, Kaksi makuvaihtoehtoa, Kana & Peruna tai Lohi & Peruna, Saatavana 12 kg säkissä. Kuivamuona sopii kaikille aikuisille koirille mutta erityisesti niille, joilla ruoka-aineyliherkkyyksiä, ruuasulatusongelmia tai allergioita.

Arion Original Grain-Free Kana & Peruna

Arion Original Grain-Free Kana & Peruna 12 kg on täysin viljaton täysrehu aikuisille koirille. Ainutlaatuinen sekoitus luonnollisia ja korkealaatuisia raaka-aineita takaavat optimaalisen ruuansulatuksen ja erittäin korkean maittavuuden. Viljaton kana & peruna -täysravinto ei sisällä gluteenia eikä viljoja. Rehu sopii erinomaisesti koirille, joilla ruoka-aineyliherkkyyksiä, ruuasulatusongelmia tai allergioita. Laadukkaat aineiosat, Omega-3-6-rasvahapot, prebiootit ja frukto-oligosakkaridit takaavat parhaan suojan, vahvan immuniteettijärjestelmän, sekä terveen ihon ja turkin.

Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 12 kg - 59,90 €
 • Ei sisällä viljaa
 • Ei sisällä gluteenia
Koostumus: Peruna 46%, kananlihajauho 70%, jalostettu eläinrasva, herne, kuivattu kananmuna, hydralisoitu kananmaksa, kalajauho, panimohiiva, natriumkloridi, lesitiini, F.O.S., kuivattu etelänkrilli.
Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 25%, rasva 15%, hehkutusjäännös 6,5%, kuitu 2%, Kalsium 1,3%, fosfori 0,9%
Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg: Vitamiini A 15.000 Ky, vitamiini D3 1.500 Ky, vitamiini E 120 Ky, rauta 90 mg/kg, kupari 12 mg/kg, sinkki 130 mg/kg, mangaani 4 mg/kg, jodi 2,4 mg/kg, seleeni 0,16 mg/kg. Sisältää EU:n sallimia antioksidantteja ja säilöntäaineita.
Valmistusmaa: Belgia

Arion Original Grain-Free Lohi & Peruna

Arion Original Grain-Free Lohi & Peruna 12 kg on täysin viljaton täysrehu aikuisille koirille. Ainutlaatuinen sekoitus luonnollisia ja korkealaatuisia raaka-aineita takaavat optimaalisen ruuansulatuksen ja erittäin korkean maittavuuden. Viljaton lohi & peruna -täysravinto ei sisällä gluteiinia eikä viljoja. Rehu sopii erinomaisesti koirille, joilla ruoka-aineyliherkkyyksiä, ruuasulatusongelmia tai allergioita. Laadukkaat aineiosat, Omega-3-6-rasvahapot, prebiootit ja frukto-oligosakkaridit takaavat parhaan suojan, vahvan immuniteettijärjestelmän, sekä terveen ihon ja turkin.

Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 12 kg - 66,90 €
 • Ei sisällä viljaa
 • Ei sisällä gluteenia
Koostumus: Peruna, lohijauho, jalostettu eläinrasva, herne, hydralisoitu eläinvalkuainen, juurikasmassa, panimohiiva, natriumkloridi, lesitiini, F.O.S.
Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 25%, rasva 15%, hehkutusjäännös 7,1%, kuitu 2%, Kalsium 1,25%, fosfori 0,9%
Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg: Vitamiini A 15.000 Ky, vitamiini D3 1.500 Ky, vitamiini E 120 Ky, rauta 90 mg/kg, kupari 12 mg/kg, sinkki 130 mg/kg, mangaani 4 mg/kg, jodi 2,4 mg/kg, seleeni 0,16 mg/kg. Sisältää EU:n sallimia antioksidantteja ja säilöntäaineita.
Valmistusmaa: Belgia
Arion Health & Care -sarjan ruoat ovat eläinlääkäreiden kanssa valmistettuja erikoisruokia vastaamaan tiettyihin tarpeisiin. Ainutlaatuisella koostumuksella ja terveysvaikutteisilla lisätyillä aineilla Arion Health&Care -tuotteet tekevät eron. Päivittäisellä ruokinnalla näet tuon eron itse.

Arion Health & Care Sterilized

Kastraatio vähentää useita koiran omistajan huolia: ei enää narttujen juoksuja, vähemmän merkkailua ja "ei-toivottua" käyttäytymistä uroksilla. Siitä on myös selkeitä terveyshyötyjä koirille. Riski sairastua kasvaimiin tai syöpään myöhemmässä elämänvaiheessa vähenee verrattuna ei-kastroituihin koiriin. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että riski liikalihavuudelle kasvaa leikkauksen jälkeen. Tämä tietenkin lisää ylipainoinoon liittyviä riskejä kuten sydänsairauksia ja diabetesta. Optimaalisen painon säilyttäminen onkin erittäin tärkeää koiran terveydelle ja hyvinvoinnille.


Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 3 kg - 21,50 €
 • 12 kg - 57,00 €
 • Sisältää korkeita määriä L-karnitiinia
 • Erittäin sulavaa, korkealaatuiset proteiinit
 • Ylipainon hallinta, ideaalinen määrä luonnollisia kuituja
 • Painon hallinta, optimoitu energiasisältö
Koostumus: Maissi, Kananlihalauho (>18%, luonnollinen glukosamiinin ja kondroitiinisulfaatin lähde), kuitujauho, hydrolisoitu kanaproteiini, juurikasmassa, eläinrasva, lohijauho, kuivattu kokonainen kananmuna, panimohiiva, psylliumkuori
Ravintoainekoostumus: Valkuainen 30%, rasva 9%, hehkutusjäännös 6,1%, kuitu 5,8%, kalsium 1,3%, fosfori 1%.
Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg: Vitamiini A 21,000 Ky/kg, Vitamiini D3 1800 KY/kg, Vitamiini E 200mg/kg, L-karnitiini 500mg/kg, ß-karoteeni 1mg/kg, E1 Rauta 130 mg/kg, E6 Sinkki 125 mg/kg, E5 Mangaani 30 mg /kg, E4 Kupari 15 mg/kg, E2 Jodi 1 mg/kg, E8 Seleeni 0.15mg/kg.
Metabolinen energia 3280 Kcal/kg
Valmistusmaa: Belgia

Arion Health & Care Joint & Mobility

On arvioitu, että yhdellä koiralla viidestä on jonkunasteisia ongelmia nivelten ja liikkuvuuden kanssa. Ongelmat muodostuvat useimmin koiran ikääntyessä. Tämä johtuu yleensä kulumisesta ja vaurioista nivelrustossa. Valitsemalla oikean ruuan koira saa tukea rustolle ja nivelet pysyvät joustavina. Rustolle voi tapahtua korjaamatonta vahinkoa jo ennen kuin omistaja huomaa mitään oireita. Päivittäisenä ruokavaliona ARION Health&Care Joint & Mobility auttaa pitämään koiran huippukunnossa, jotta se voi jatkaa liikkumista ja hyppimistä normaalisti.

Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 3 kg - 21,50 €
 • 12 kg - 57,00 €
 • Rasva-aineenvaihdunnan tuki, sisältää paljon L-karnitiinia
 • Nivelten ja rustojen tuki (glukosamiini jakondroitiinisulfaatti)
 • Korkea biosaatavuus (etelänkrilli omega-3-lähteenä)
 • Painonhallinta, optimoitu energiasisältö
Koostumus: Kananlihajauho (>20 %, luonnollinen glukosamiinin ja kondroitiinisulfaatin lähde), riisi, maissi, perunajauho, kanarasva, maissiproteiini, hydrolisoitu kanaproteiini, juurikasmassa, kuivattu etelänkrilli, käsitelty kalaöljy, kuivattu kokonainen kananmuna, panimohiiva, vihersimpukka (Perna canaliculus – luonnollinen glukosamiinin lähde).
Ravintoainekoostumus: Valkuaista 23%, Rasva 13%, hehkutusjäännös 6%, kuitu 2%, kalsium 1,3%, fosfori 1%, Omega-3 0.7%.
Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg: Vitamiini A 22,000 Ky/kg, Vitamiini D3 1800 KY/kg, Vitamiini E 180mg/kg, L-karnitiini 300mg/kg, ß-karoteeni 1mg/kg, E1 Rauta 150 mg/kg, E6 Sinkki 145 mg/kg, E5 Mangaani 35 mg /kg, E4 Kupari 18 mg/kg, E2 Jodi 1,3 mg/kg, E8 Seleeni 0.15mg/kg.
Metabolinen energia 3760 Kcal/kg
Valmistusmaa: Belgia

Arion Health & Care Hypoallergenic

Iho on kehon suurin elin ja muodostaa fyysisen esteen sisäelinten ja ulkomaailmaan välille. Voit nähdä paljon koiran yleisestä terveydestä ja kunnosta katsomalla sen turkkia ja ihoa. Kiiltävä turkki ja terve iho ovat erinomaisia indikaattoreita koiran hyvästä terveydestä. Valitettavasti turkki ja iho-ongelmat ovat hyvin yleisiä. ARION Health & Care Hypoallergenic on suunniteltu pitämään koira huippukunnossa. Olemme huolellisesti valinneet helposti sulavat ainesosat ja välttäneet niitä, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita. Näin vähennämme riskiä ihon ärsytykselle ja kutinalle.

Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 3 kg - 22,80 €
 • 12 kg - 67,00 €
 • Vain yksi proteiininlähde (lohi)
 • Erittäin sulavaa
 • Ihon hoito (kelatoivia hivenaineita)
 • Korkea biosaatavuus (etelänkrilli omega-3-lähteenä)
Koostumus: Riisi, lohijauho, eläinrasva, hydrolisoitu lohiproteeini, panimohiiva, juurikasmassa, kuivattu etelänkrilli, käsitelty kalaöljy, kalsiumkarbonaatti, natriumkloridi.
Ravintoainekoostumus: Valkuaista 25%, Rasva 15%, hehkutusjäännös 6%, kuitu 2%, kalsium 1,1%, fosfori 0.8%, Omega-3 0.45%
Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg: Vitamiini A 22,000 Ky/kg, Vitamiini D3 1850 KY/kg, Vitamiini E 250mg/kg, ß-karoteeni 1mg/kg, E1 Rauta 100 mg/kg, E6 Sinkki 145 mg/kg, E5 Mangaani 35 mg /kg, E4 Kupari 15 mg/kg, E2 Jodi 1,5mg/kg, E8 Seleeni 0.15mg/kg,
Metabolinen energia 3940 Kcal/kg
Valmistusmaa: Belgia

Arion Health & Care Digestive Sensibility

Ruoansulatuskanava joka toimii oikein, on välttämätön koiran hyvinvoinnille. Joillakin koirilla on huomattavasti herkempi ruoansulatusjärjestelmä ja niillä on usein tai jatkuvasti ruoansulatuskanavan ongelmia. Jos suoliston toiminta ja rakenne on heikentynyt tai viallinen, tällä on negatiivinen vaikutus koiran immuunijärjestelmään ja hyvinvointiin. Suoli on immuunijärjestelmän suurin elin ja sopivan ruoan avulla ruoansulatus voidaan saada toimimaan tehokkaasti uudelleen. Sisältää tasapainoisen määrän ja oikeassa suhteessa erilaisia kuituja (kuten esim. psylliumsiementen kuoria) tasapainoittaakseen suoliston toimintaa.

Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 3 kg - 22,80 €
 • 12 kg - 67,00 €
 • Tukee suoliston terveyttä (ß-glukaani)
 • Erittäin sulavaa
 • Suolistoflooran kehitys (sisältää prebiootteja)
 • Korkea biosaatavuus (etelänkrilli omega-3-lähteenä)
Koostumus: Riisi, peurajauho, eläinrasva, maissiproteiini, kanalihajauho, hydrolysoitu kanaproteiini, juurikasmassa, hydrolisoitu lohiproteiini, kuivattu etelänkrilli, natriumkloridi, panimohiiva, psylliuminkuori
Ravintoainekoostumus: Valkuaista 25%, Rasva 15%, hehkutusjäännös 7,1%, kuitu 2%, kalsium 1,4%, fosfori 0.95%, Omega-3 0.45%
Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg: Vitamiini A 22,000 Ky/kg, Vitamiini D3 1850 KY/kg, Vitamiini E 200mg/kg, ß-karoteeni 1mg/kg, E1 Rauta 1960 mg/kg, E6 Sinkki 180 mg/kg, E5 Mangaani 35 mg /kg, E4 Kupari 18 mg/kg, E2 Jodi 1,5mg/kg, E8 Seleeni 0.15mg/kg.
Metabolinen energia 3830 Kcal/kg
Valmistusmaa: BelgiaArion Friends tarjoaa koirille edullisen, mutta laadukkaan vaihtoehdon. Hintaluokkansa parhaimmistoa!

Arion Friends -tuotteet

Arion Friends Bravo Croc 24/10

ARION Friends Bravo Croc 24/10 on tasapainoinen kanapohjainen täysravinto aikuisille normaaliaktiivisille koirille. Yhdistelmä huolellisesti valittuja raaka-aineita täydellisessä tasapainossa. Tyydyttämättömät rasvahapot tekevät siitä maukkaan ja helposti sulavan.

Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 15 kg - 29,95 €
 • Kana & Riisi
 • Omega-3 ja Omega-6 -öljyt
 • Sulava ja maukas
 • Lihapitoisuus 36 %
 • Vehnätön
Koostumus: Vihannesten sivutuotteita (F.O.S.), lihaa ja lihan sivutuotteita (min 12% kanaa), viljoja: Maissia ja riisiä (min 5% riisiä), öljyt ja rasvat (eläinrasva, puhdistettu kalaöljy), mineraalit, oluthiiva, lesitiini, yucca.
Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 24%, rasva 10%, hehkutusjäännös 7%, kuitu 3%, Kalsium 1,6%, fosfori 1,15%.
Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg: Vitamiini A 17.000 (Ky), vitamiini D3 1.500 (Ky), vitamiini E 120 mg/kg, rauta 100 mg/kg, jodi 1,2 mg/kg, kupari 13 mg/kg, mangaani 30 mg/kg, sinkki 110 mg/kg, seleeni 0,12 mg/kg. Sisältää EU:n sallimia antioksidantteja ja säilöntäaineita.

Arion Frieds Multi-Vital 28/13

ARION Friends Lamb & Rice Multi-Vital 28/13 on tasapainoinen korkeaenerginen lammas-riisipohjainen täysravinto aikuisille aktiivisille koirille. Sisältää korkealaatuisista lähteistä peräisin olevaa proteiinia ja riisiä, joka on gluteenivapaa vilja. Se vähentää allergian riskiä sekä suoliston ongelmia.

Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 15 kg - 34,95 €
 • Lammas & Riisi
 • Frukto-oligosakkaridi (F.O.S.)
 • Ihon ja turkin hyvinvointi
 • Kelatoivia ainesosia (suojaa kehoa)
 • Lihapitoisuus 48 %
Koostumus: Vihannesten sivutuottet (F.O.S.), liha ja lihan sivutuotteet (min 14% lammasta tummanruskeissa nappuloissa, min 10% kanaa vihreissä, keltaisissa ja vaaleissa nappuloissa, viljoja: Maissia, vehnää ja riisiä (min 14% riisiä tummanruskeissa nappuloissa), öljyt ja rasvat (eläinrasva), mineraalit, oluthiiva, muna ja munavalmisteet, kala- ja kalatuotteet, yucca.
Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 28%, rasva 13%, hehkutusjäännös 8%, kuitu 3%, Kalsium 1,6%, fosfori 1,15%.
Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg: Vitamiini A 17.000 (Ky), vitamiini D3 1.500 (Ky), vitamiini E 130 mg/kg, rauta 45 mg/kg, jodi 0,25 mg/kg, kupari 5 mg/kg, mangaani 7 mg/kg, sinkki 30 mg/kg, seleeni 0,02 mg/kg. Sisältää EU:n sallimia antioksidantteja ja säilöntäaineita.

Arion Friends Winner 30/18

ARION Friends Winner 30/18 on täydellinen korkeaenerginen täysrehu koirille jotka tarvitsevat enemmän energiaa. Erityisesti suunniteltu aikuisille työ-, metsästys- ja harrastuskoirille.

Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 15 kg - 38,95 €
Koostumus:

Vihannesten sivutuotteet (F.O.S.), liha ja lihan sivutuotteet (min 14% kanaa), viljat (min 10% riisiä), öljyt ja rasvat (eläinrasvaa), mineraalit, panimohiiva, lesitiini, L-karnitiini, yucca.

Käyttöohje:

ARION Friends Winner 30/18 ei vaadi valmistelua eikä sitä tarvitse sekoittaa muiden ruokien kanssa. Tarjoile kuivana ja varmista, että koiralla on runsaasti tuoretta, puhdasta vettä vapaasti saatavilla. Syötä samaan aikaan joka päivä. Älä pakota koiraa syömään, jos hän ei ole nälkäinen. Jos ruokahaluttomuus jatkuu, ota yhteyttä eläinlääkärisi hoitoon.

Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 30%, rasva 18%, hehkutusjäännös 7,5%, kuitu 3%, Kalsium 1,6%, fosfori 1,1%
Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg: Vitamiini A 25.000 (Ky), vitamiini D3 2.000 (Ky), vitamiini E 500 mg/kg, rauta 160 mg/kg, jodi 2,2 mg/kg, kupari 19 mg/kg, mangaani 55 mg/kg, sinkki 200 mg/kg, seleeni 0,02 mg/kg. Sisältää EU:n sallimia antioksidantteja ja säilöntäaineita.
arion_friends_analyysi1
Arion Original Cat tarjoaa kissoille laajan valikoiman korkealaatuisia kuivaruokia, jotka täyttävät kaikki kissasi ravitsemukselliset tarpeet.

Arion Original Kitten

Kissanpennut kasvavat todella nopeasti. Ensimmäisen elinvuotensa aikana pennut kasvavat nopeasti ja niiden ruumiinpaino kasvaa yli 20-kertaiseksi syntymäpainoon verrattuna. ARION Original Kitten 35/21 on kehitetty vastaamaan nopeasti kasvavien kissanpentujen erityistarpeisiin. Pentujen ensimmäisten elinviikkojen aikana ruoansulatusjärjestelmä kehittyy vähitellen, eikä se pysty sulattamaan suuria määriä tärkkelystä. Ruoan sulavuuden ja siedettävyyden varmistamiseksi ARION Original Kitten 35/21 sisältää laadukkaita eläinperäisiä proteiininlähteitä, vähemmän tärkkelystä, sekä lisättyjä erilaisia prebiootteja ja tarkoin valittuja kuidunlähteitä. Tunnettu tosiasia on, että kissanpennut saavuttavat vieroituksen jälkeen kriittisen vaiheen elämässään niiden immuunijärjestelmän kehittyessä vähitellen. Tälle vaiheelle on ominaista immuniteettivaje. ARION Original Kitten 35/21 -ruokaan on lisätty sekoitus erilaisia luonnollisia antioksidantteja, jotka tukevat kissanpentusi luonnollisen puolustusjärjestelmän kehitystä. Runsas määrä vitamiineja ja kivennäisaineita edistää myös hyvän immuunijärjestelmän sekä vahvojen luiden ja hampaiden kehittymistä.

Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 300 g - 3,95 €
 • 2 kg - 18,95 €
 • 7,5 kg - 49,95 €
 • Hammashuolto
 • Immuunijärjestelmän tuki
 • Helposti sulava
 • 83 % proteiinia eläinperäisistä lähteistä
Koostumus: Kananlihajauho (kuivatettu 49 %), riisi, puhdistettu eläinrasva, herneet, kuivatetut lihaproteiinit, riisiproteiini, hydrolysoitu kananmaksa, juurikasmassa,natriumkloridi, puhdistettu kalaöljy, hiivauutteet, M.O.S., F.O.S., kasviuutteet (Rosmariini, rypäleensiemen, Kurkuma, Sitruuna, Neilikka)
Ravintosisältö: 35 % valkuaisaine (83 % eläinproteiini), 21 % rasva, 7,2 % hehkutusjäännös, 1,8 % kuitu, 1,45 % kalsium, 1,05 % fosfori, 0,08% magnesium.
Lisäaineet/kg/Ravitsemukselliset lisäaineet/kg: 23.000 Ky E672 A-vitamiini, 1.850 Ky. E671 V D3-vitamiini, 150 mg E-vitamiini, 12 mg E4 kupari, 130 mg E6 sinkki, 13,5 mg E5 mangaani, 2,6 mg E2 jodi, 0,22 mg E8 seleeni.   Sisältää EU:n hyväksymiä antioksidantteja ja säilöntäaineita (E-vitamiini).

Arion Original Sterilized Kana

Kissan steriloinnista on monia hyötyjä. Steriloinnilla pääsee eroon häiritsevästä käytöksestä ja ei-toivotuista jälkeläisistä minkä lisäksi se suojaa monilta lisääntymiselinten syöviltä ja infektioilta. Koska sterilointi aiheuttaa hormonaalisia ja fysiologisia muutoksia, jotka vaikuttavat aineenvaihdutaan ja aktiviisuuteen, myös ravintoon kohdistuvat vaatimukset muuttuvat. Sterilointi vähentää kissojen energiantarvetta ja aktiivisuutta, mutta toisaalta se usein lisää ruokahalua ja saa kissan syömään tavallista enemmän. Tutkimukset ovat osoittaneet, että ylipainon riski on huomattavasti suurempi steriloiduillakuin leikkaamattomilla kissoilla. ARION Original Sterilized 33/12 -ruoassa yhdistyvät steriloiduille/kastroiduille kissoille parhaat ominaisuudet: sopiva energiamäärä ja laadukkaat proteiininlähteet sekä tasapainoinen määrä kuituja. ARION Original Sterilized 33/12 sisältää kondroitiinia ja glukosamiinia, jotka auttavat niveliä pysymään vahvoina ja joustavina, sekä vähentävät ylipainon aiheuttamaa mekaanista stressiä.

Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 300 g - 3,65 €
 • 2 kg - 15,95 €
 • 7,5 kg - 39,95 €
 • Hammashuolto
 • Kylläisyyden tunne
 • pH-arvon hallinta
 • 71 % proteiinia eläinperäisistä lähteistä
Koostumus: Kananlihajauho (kuivatettu 41 %), perunajauho, lohijauho, riisi, herneet, puhdistettu kananrasva, riisiproteiini, juurikasmassa, hydrolysoitu kananmaksa, kuivatetut lihaproteiinit, natriumkloridi, hiiva, puhdistettu selluloosa, puhdistettu kalaöljy, hiivauutteet, M.O.S., F.O.S., kasviuutteet (Rosmariini, rypäleensiemen, Kurkuma, Sitruuna, Neilikka).
Ravintosisältö: 33 % valkuaisaine (71 % eläinproteiini), 12,5 % rasva, 7,7 % hehkutusjäännös, 2,5 % kuitu, 1,45 % kalsium, 1,15 % fosfori, 0,08% magnesium.
Lisäaineet/kg/Ravitsemukselliset lisäaineet/kg: 22.500 Ky E672 A-vitamiini, 1.800 Ky. E671 V D3-vitamiini, 250 mg E-vitamiini, 12 mg E4 kupari, 125 mg E1 rauta,  130 mg E6 sinkki, 13,5 mg E5 mangaani, 2,6 mg E2 jodi, 0,28 mg E8 seleeni.   Sisältää EU:n hyväksymiä antioksidantteja ja säilöntäaineita (E-vitamiini).

Arion Original Sterilized Lohi

Kissan steriloinnista on monia hyötyjä. Steriloinnilla pääsee eroon häiritsevästä käytöksestä ja ei-toivotuista jälkeläisistä minkä lisäksi se suojaa monilta lisääntymiselinten syöviltä ja infektioilta. Koska sterilointi aiheuttaa hormonaalisia ja fysiologisia muutoksia, jotka vaikuttavat aineenvaihdutaan ja aktiviisuuteen, myös ravintoon kohdistuvat vaatimukset muuttuvat. Sterilointi vähentää kissojen energiantarvetta ja aktiivisuutta, mutta toisaalta se usein lisää ruokahalua ja saa kissan syömään tavallista enemmän. Tutkimukset ovat osoittaneet, että ylipainon riski on huomattavasti suurempi steriloiduillakuin leikkaamattomilla kissoilla. ARION Original Sterilized 33/12 -ruoassa yhdistyvät steriloiduille/kastroiduille kissoille parhaat ominaisuudet: sopiva energiamäärä ja laadukkaat proteiininlähteet sekä tasapainoinen määrä kuituja. ARION Original Sterilized 33/12 sisältää kondroitiinia ja glukosamiinia, jotka auttavat niveliä pysymään vahvoina ja joustavina, sekä vähentävät ylipainon aiheuttamaa mekaanista stressiä.

Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 300 g - 3,95 €
 • 2 kg - 18,95 €
 • 7,5 kg - 49,95 €
 • Hammashuolto
 • Kylläisyyden tunne
 • pH-arvon hallinta
 • 71 % proteiinia eläinperäisistä lähteistä
Koostumus: Lohijauho (kuivatettu 40 %), riisi, kananlihajauho, perunajauho, herneet, puhdistettu kananrasva, riisiproteiini, juurikasmassa, hydrolysoitu kananmaksa, kuivatetut lihaproteiinit, natriumkloridi, hiiva, puhdistettu selluloosa, puhdistettu kalaöljy, , hiivauutteet, M.O.S., F.O.S., kasviuutteet (Rosmariini, rypäleensiemen, Kurkuma, Sitruuna, Neilikka).
Ravintosisältö: 33 % valkuaisaine (71 % eläinproteiini), 12,5 % rasva, 7,7 % hehkutusjäännös, 2,5 % kuitu, 1,45 % kalsium, 1,15 % fosfori, 0,08% magnesium.
Lisäaineet/kg/Ravitsemukselliset lisäaineet/kg: 22.500 Ky E672 A-vitamiini, 1.800 Ky. E671 V D3-vitamiini, 250 mg E-vitamiini, 12 mg E4 kupari, 125 mg E1 rauta,  130 mg E6 sinkki, 13,5 mg E5 mangaani, 2,6 mg E2 jodi, 0,28 mg E8 seleeni.   Sisältää EU:n hyväksymiä antioksidantteja ja säilöntäaineita (E-vitamiini).

Arion Original Urinary

Virtsatieongelmat ovat yksi yleisimmistä eläinlääkärien hoitamista vaivoista. Niiden taustalla olevat syyt liittyvät yleensä moneen eri tekijään, ja vaivat voivat olla kivuliaita ja hengenvaarallisia. ARION Original Urinary 34/13 on suunniteltu huolella ylläpitämään virtsateiden terveyttä. Ainutlaatuinen koostumus auttaa pitämään virtsan pH-arvon sopivana. Tasapainoinen kivennäisainekoostumus lisää lemmikin vedenjuontia ja laimentaa virtsaa, mikä vähentää virtsakiteiden ja -kivien muodostumisriskiä. Glykosamiiniglykaanilisä vahvistaa virtsatiejärjestelmän luonnollista suojaa entisestään. Koska muidenkin tekijöiden, kuten ylipainon, aktiivisuuden vähentymisen (sisätiloissa oleskelun) ja stressin, tiedetään olevan merkittäviä riskitekijöitä, ARION Original Urinary 34/13 on suunniteltu ottamaan huomioon nämä ravitsemuksellisia tarpeita koskevat erot. Siksi ARION Original Urinary 34/13 on suunniteltu kohtalaista energiankulutustasoa ajatellen.

Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 300 g - 3,95 €
 • 2 kg - 18,95 €
 • 7,5 kg - 49,95 €
 • Hammashuolto
 • Rajoitettu määrä magnesiumia
 • Hyvä sulavuus
 • 80 % proteiinia eläinperäisistä lähteistä
Koostumus: Kananlihajauho (kuivatettu 40%), perunajauho, lohijauho, riisi, herneet, puhdistettu kananrasva, riisiproteiini, juurikasmassa, hydrolysoitu kananmaksa, kuivatetut lihaproteiinit, natriumkloridi, hiiva, puhdistettu selluloosa, puhdistettu kalaöljy, , hiivauutteet, M.O.S., F.O.S., kasviuutteet (Rosmariini, rypäleensiemen, Kurkuma, Sitruuna, Neilikka).
Ravintosisältö: 34 % valkuaisaine (80 % eläinproteiini), 13 % rasva, 7,7 % hehkutusjäännös, 2,5 % kuitu, 1,45 % kalsium, 1,15 % fosfori, 0,08% magnesium.
Lisäaineet/kg/Ravitsemukselliset lisäaineet/kg: 22.500 Ky E672 A-vitamiini, 1.800 Ky. E671 V D3-vitamiini, 250 mg E-vitamiini, 12 mg E4 kupari, 125 mg E1 rauta,  130 mg E6 sinkki, 13,5 mg E5 mangaani, 2,6 mg E2 jodi, 0,28 mg E8 seleeni.   Sisältää EU:n hyväksymiä antioksidantteja ja säilöntäaineita (E-vitamiini).

Arion Original Fit

Elämäntyyli määrittää osaltaan kissojen ravitsemuksellisia tarpeita. ARION Original Fit 32/19 on kehitetty pitämään normaalisti liikuvat ja ulos pääsevät kissat parhaassa mahdollisessa kunnossa. Säännelty energiataso ja ruokaan lisätty sekoitus luonnon antioksidantteja vahvistavat immuunijärjestelmää ja suojaavat kissaa kaikissa päivittäiseen elämään kuuluvissa haasteissa ja kissan touhutessa ulkona. Ruokaan on lisätty erilaisia kuitulähteitä, mikä parantaa suolen terveyttä ja vähentää karvapallojen muodostumista suolistossa: kissan nielemät karvat tarttuvat kuituihin ja poistuvat elimistöstä ulosteiden mukana. ARION Original Fit 32/19 edistää suolen sisällön läpikulkua ja vähentää turkkia sukiessa nieltyjen karvojen kerääntymistä suolistoon. ARION Original Fit 32/19 sisältää runsaasti eläinpohjaisia proteiininlähteitä, jotka ylläpitävät rasvatonta lihasmassaa ja vahvistavat lihasvoimaa – näin ruoka tyydyttää lihansyöjän ravitsemustarpeet. Sekoitus erilaisia ainesosia takaa kissallesi herkullisen elämyksen.

Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 300 g - 3,65 €
 • 2 kg - 15,95 €
 • 7,5 kg - 39,95 €
 • Hammashuolto
 • Immuunijärjestelmän tuki
 • Karvapallojen ehkäisy
 • 80 % proteiinia eläinperäisistä lähteistä
Koostumus: Kananlihajauho (kuivatettu 45%), riisi, puhdistettu eläinrasva, herneet, perunajauho, kuivatetut lihaproteiinit, hydrolysoitu kananmaksa, puhdistettu selluloosi, juurikasmassa, natriumkloridi, hiiva, psylliuminkuori, puhdistettu kalaöljy, hiivauutteet, M.O.S., F.O.S., kasviuutteet (Rosmariini, rypäleensiemen, Kurkuma, Sitruuna, Neilikka).
Ravintosisältö: 32 % valkuaisaine (80 % eläinproteiini), 19 % rasva, 7,4 % hehkutusjäännös, 1,8 % kuitu, 1,45 % kalsium, 1,10 % fosfori, 0,1% magnesium.
Lisäaineet/kg/Ravitsemukselliset lisäaineet/kg: 22.500 Ky E672 A-vitamiini, 1.800 Ky. E671 V D3-vitamiini, 150 mg E-vitamiini, 12 mg E4 kupari, 125 mg E1 rauta,  130 mg E6 sinkki, 13,5 mg E5 mangaani, 2,6 mg E2 jodi, 0,28 mg E8 seleeni.   Sisältää EU:n hyväksymiä antioksidantteja ja säilöntäaineita (E-vitamiini).

Arion Original Large

ARION Original Large 32/19 on kehitetty erityisesti kookkaille kissoille: ruoan maksikokoiset nappulat on mukautettu sopimaan kissan suuriin leukoihin. Tauriini on kissoille välttämätön aminohappo. Sillä on monia eri tehtäviä. Se muun muassa tukee sydän- ja verisuonijärjestelmän ja silmien terveyttä. Siksi riittävä määrä tauriinia ravinnossa on olennaisen tärkeää kissan ravitsemuksellisten tarpeiden tyydyttämiseksi. ARION Original Large 32/19 -ruokaan on lisätty tauriinia, minkä tarkoituksena on vahvistaa sydäntä ja pitää kissasi mahdollisimman hyvässä kunnossa. ARION Original Large 32/19 on kehitetty huolella tukemaan elintärkeitä toimintoja ja vahvistamaan puolustuskykyä, jotta kissa pysyisi optimaalisessa kunnossa. Isojen kissojen nivelet joutuvat kovalle rasitukselle, koska niihin kohdistuu muita suurempi paino. Ruokaan on kuitenkin lisätty sekoitus ruostoa suojaavia ainesosia, mikä ylläpitää kissan liikkuvuutta. Säännelty energiataso ja ruokaan lisätty sekoitus luonnon antioksidantteja vahvistavat immuunijärjestelmää ja suojaavat kissaa kaikissa päivittäiseen elämään kuuluvissa haasteissa ja kissan touhutessa ulkona. Runsas Ω-rasvahappomäärä lisää turkin kiiltoa ja hyvinvointia.

Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 2 g - 16,95 €
 • 7,5 kg - 43,50 €
 • Hammashuolto
 • Suuri Ω-pitoisuus
 • Suurelle kissalle sopivat nappulat
 • 80 % proteiinia eläinperäisistä lähteistä
Koostumus: Kananlihajauho (kuivatettu 45 %), riisi, puhdistettu eläinrasva, herneet, perunajauho, kuivatetut lihaproteiinit, hydrolysoitu kananmaksa, puhdistettu selluloosi, juurikasmassa, natriumkloridi, hiivaa, puhdistettu kalaöljy, hydrolysoitu kollageeni, hiivauutteet, M.O.S., F.O.S., kasviuutteet (Rosmariini, rypäleensiemen, Kurkuma, Sitruuna, Neilikka)
Proteiini 32%, eläinproteiini 80%, rasva 19%, O3-rasvahapot 0,50%, O6-rasvahapot 3,5%, O6/O3-suhde 7%, EPA+DHA 0,05%, kuitu 1,8%, tärkkelys 31,5%, hehkutusjäännös 7,4%, kalsium 1,45%, fosfori 1,10%, magnesium 0,1%.
Lisäaineet/kg/Ravitsemukselliset lisäaineet/kg: 22.500 Ky E672 A-vitamiini, 1.800 Ky. E671 V D3-vitamiini, 250 mg E-vitamiini, 12 mg E4 kupari, 100 mg L-karnitiini, 125 mg E1 rauta,  130 mg E6 sinkki, 13,5 mg E5 mangaani, 2,6 mg E2 jodi, 0,28 mg E8 seleeni.   Sisältää EU:n hyväksymiä antioksidantteja ja säilöntäaineita (E-vitamiini).

Arion Original Derma

Iho on elimistön suurin elin, jolla on lukuisia tehtäviä. Iho ja turkki kertovat kissan yleiskunnosta, ja usein turkin heikkeneminen on merkki ravinnon puutteista. ARION Original Derma 32/19 sisältää tavallista runsaammin Ω-rasvahappoja ja helposti imeytyviä kelatoituneita kivennäisaineita ja vitamiineja, jotka tekevät turkista kiiltävän ja terveen. ARION Original Derma 32/19 -ruokaan on lisätty sekoitus luonnollisia antioksidantteja, jotka tukevat puolustusjärjestelmän terveyttä. ARION Original Derma 32/19 sisältää etelänkrillejä, jotka ovat helposti sulavien Ω-rasvahappojen erinomainen lähde. Kalapohjaisiin Ω-rasvahappoihin verrattuna etelänkrillit sisältävät fosfolipidipohjaisia rasvahappoja, jotka takaavat tehokkaamman imeytymisen. Ruokaan on lisätty erilaisia kuitulähteitä, mikä parantaa suolen terveyttä ja vähentää karvapallojen muodostumista suolistossa: kissan nielemät karvat tarttuvat kuituihin ja poistuvat elimistöstä ulosteiden mukana. ARION Original Derma 32/19 edistää suolen sisällön läpikulkua ja vähentää turkkia sukiessa nieltyjen karvojen kerääntymistä suolistoon.

Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 300 g - 3,95 €
 • 2 kg - 18,95 €
 • 7,5 kg - 49,95 €
 • Hammashuolto
 • Suuri Ω-pitoisuus
 • Karvapallojen ehkäisy
 • 75 % proteiinia eläinperäisistä lähteistä
Koostumus: Lohijauho (kuivatettu 38 %), riisi, kananlihajauho, perunajauho, puhdistettu kananrasva, herneet, hiiva, juurikasmassa, hydrolysoitu kananmaksa, riisiproteiini, etelänkrillijauho, natriumkloridi, hiiva, puhdistettu kalaöljy, hiivauutteet, M.O.S., F.O.S., kasviuutteet (Rosmariini, rypäleensiemen, Kurkuma, Sitruuna, Neilikka).
Ravintosisältö: Proteiini 32%, eläinproteiini 75%, rasva 19%, O3-rasvahapot 0,8%, O6-rasvahapot 4%, O6/O3-suhde 5%, EPA+DHA 0,45%, kuitu 2%, tärkkelys 29%, hehkutusjäännös 8%, kalsium 1,45%, fosfori 1,10%, magnesium 0,09%.
Lisäaineet/kg/Ravitsemukselliset lisäaineet/kg: 22.500 Ky E672 A-vitamiini, 1.800 Ky. E671 V D3-vitamiini, 150 mg E-vitamiini, 12 mg E4 kupari, 125 mg E1 rauta,  130 mg E6 sinkki, 13,5 mg E5 mangaani, 2,6 mg E2 jodi, 0,28 mg E8 seleeni.   Sisältää EU:n hyväksymiä antioksidantteja ja säilöntäaineita (E-vitamiini).

Arion Original Sensible

ARION Original Sensible 32/19 on suunniteltu erityisesti herkkävatsaisille kissoille: se tukee ruoansulatusjärjestelmän terveyttä. ARION Original Sensible 32/19 sisältää erittäin helposti sulavia aineksia, jotka edistävät ruoansulatusta. Ruokaan on lisätty sekoitus luonnollisia, käymiskykyisiä kuituja sekä prebiootteja (mukaan lukien frukto- ja mannaanioligosakkarideja ja beetaglukaaneja). Ne edistävät ravintoaineiden imeytymistä, tasapainottavat suolistoflooraa ja parantavat ulosteen laatua. Huolellisesti valitut ainesosat vähentävät haitallisten ruoka-ainereaktioiden riskiä. Runsas Ω3-rasvahappojen määrä ja bentoniitin sisällyttäminen auttavat ylläpitämään suoliston limakalvojen terveyttä. Erilaisten luonnollisten, suuren ORAC-arvojen omaavien antioksidanttien yhteisvaikutus vähentää oksidatiivista stressiä ja vapaiden radikaalien määrää elimistössä. ORAC-arvo tarkoittaa antioksidanttista tehoa (Oxygen Radical Absorbance Capacity).

Pakkauskoot ja suositushinnat:
 • 300 g - 3,95 €
 • 2 kg - 18,95 €
 • 7,5 kg - 49,95 €
 • Hammashuolto
 • Suuri Ω-pitoisuus
 • Prebiootit
 • 75 % proteiinia eläinperäisistä lähteistä
Koostumus: Kananlihajauho (kuivatettu 38 %), perunajauho, lohijauho, riisi, puhdistettu kananrasva, herneet, hiiva, juurikasmassa, hydrolysoitu kananmaksa, riisiproteiini, puhdistettu selluloosa, etelänkrillijauho, natriumkloridi, hiiva, puhdistettu kalaöljy, hiivauutteet, M.O.S., F.O.S., kasviuutteet (Rosmariini, rypäleensiemen, Kurkuma, Sitruuna, Neilikka).
Ravintosisältö: 32 % valkuaisaine (75 % eläinproteiini), 19 % rasva, 7,4 % hehkutusjäännös, 1,8 % kuitu, 1,45 % kalsium, 1,10 % fosfori, 0,1% magnesium.
Lisäaineet/kg/Ravitsemukselliset lisäaineet/kg: 22.500 Ky E672 A-vitamiini, 1.800 Ky. E671 V D3-vitamiini, 150 mg E-vitamiini, 12 mg E4 kupari, 125 mg E1 rauta,  130 mg E6 sinkki, 13,5 mg E5 mangaani, 2,6 mg E2 jodi, 0,28 mg E8 seleeni.   Sisältää EU:n hyväksymiä antioksidantteja ja säilöntäaineita (E-vitamiini).

Arion Original Mature

Vanhemmiten kissoista tulee vähemmän aktiivisia, ja niiden rasvaton lihasmassa vähenee. Nämä fysiologiset muutokset hidastavat aineenvaihduntaa ja myös energiantarvetta. Siksi ARION Original Mature 29/12 sisältää erittäin helposti sulavia aineosia, tehokkaasti imeytyviä hivenaineita ja tavallista enemmän L-karnitiinia, joka kiihdyttää rasva-aineenvaihduntaa. Vanhat kissat lihovat helposti, ja niillä on suurempi ylipainoon liittyvien sairauksien riski. Tämä tieto on otettu huomioon, ja ARION Original Mature 29/12 onkin suunniteltu vähentämään näitä riskejä. Tutkimukset osoittavat, että myös nivel- ja liikkuvuusongelmat ovat yleisempiä vanhoilla kissoilla kuin muilla. ARION Original Mature 29/12 on kehitetty huolella tukemaan kissojen tervettä ikääntymistä. Laadukkaaseen ruokaan on lisätty erilaisia hyvin tunnettuja rustoa suojaavia ainesosia, joiden pitoisuus on suurempi kuin markkinoiden perinteisissä iäkkäiden kissojen ruoissa Lisäksi ARION Original Mature 29/12 sisältää hydrolysoituja bioaktiivisia kollageenipeptidejä, jotka kertyvät rustokudokseen ja parantavat kissan liikkuvuutta huomattavasti. ARION Original Mature 29/12 -ruokaan on lisätty sekoitus luonnollisia antioksididantteja, jotka tukevat kissan puolustusjärjestelmää ja lievittävät oksidatiivisen stressin ja ikääntymisen vaikutuksia.

 • Hammashuolto
 • Painonhallinta
 • Nivelruston suojaus
 • 70 % proteiinia eläinperäisistä lähteistä
Koostumus: Kananlihajauho (kuivatettu 37 %), perunajauho, lohijauho, riisi, herneet, puhdistettu kananrasva, riisiproteiini, juurikasmassa, hydrolysoitu kananmaksa, kuivatetut lihaproteiinit, natriumkloridi, hiiva, puhdistettu selluloosa, puhdistettu kalaöljy, hiivauutteet, M.O.S., F.O.S., kasviuutteet (Rosmariini, rypäleensiemen, Kurkuma, Sitruuna, Neilikka).
Ravintosisältö: 29 % valkuaisaine (70 % eläinproteiini), 12 % rasva, 7,7 % hehkutusjäännös, 2,2 % kuitu, 1,5 % kalsium, 1,15 % fosfori, 0,09% magnesium.
Lisäaineet/kg/Ravitsemukselliset lisäaineet/kg: 22.500 Ky E672 A-vitamiini, 1.800 Ky. E671 V D3-vitamiini, 300 mg E-vitamiini, 300 mg L-karnitiini, 12 mg E4 kupari, 125 mg E1 rauta,  130 mg E6 sinkki, 13,5 mg E5 mangaani, 2,6 mg E2 jodi, 0,28 mg E8 seleeni.   Sisältää EU:n hyväksymiä antioksidantteja ja säilöntäaineita (E-vitamiini).

Löydä lähin Arion-jälleenmyyjäsi tästä:

Verkkokaupat
www.rahula.fi
www.dreampetstore.com
www.verkkokauppa.com
www.smartpost.fi

NimiPuhelinnumeroOsoitePaikkakunta
Vorssan Lemmikkipuati040 532 5717Kauppakatu 12Forssa
Vauhtihäntä044 5631 581Sänkimäentie 515Haluna
Rahula Haukipudas045 601 4036Revontie 2Haukipudas
Lemmikkikulma09 4289 2503Munkkiniemen Puistotie 3Helsinki
Keskustan eläinkauppa09 602413Kalevankatu 14Helsinki
Hollolan Nahkapaja Ay03 785 9008Tampereentie 1426Hollola
Animatzoo044 373 6300Risto Rytin katu 22Huittinen
Animal House045 854 4223Kasarmikatu 3Hämeenlinna
Ylä-Savon lemmikki017 818492Satamakatu 10-12Iisalmi
Super Pet040 737 9996Tietäjänkatu 2Imatra
Rahula Joensuu010 320 4991Voimatie 2 (Prisma)Joensuu
Sohvin Valinta0400 232500Yrittäjäntie 15Joensuu
Tintin Lemmikki013 12 3611Tulliportinkatu 14Joensuu
Jokelan Lemmikkitarvikkeet09 417 1397Kolsantie 2Jokela
Rahula Jyväskylä014 67 6936Ahjokatu 10Jyväskylä
Faunatar Keljo014 21 1021Kylmälahdentie 6Jyväskylä
Kainuun eläintarvike08 6120230Pohjolankatu 14Kajaani
TopTassut033 397 1532Ellintie 6Kangasala
Kemin lemmikkitukku044 746 7911Keskuspuistokatu 1Kemi
Halikatti09 879 7274 Yrittäjäntie 3Klaukkala
Pet Store Kotka044 971 8835Rautatienkatu 4Kotka
Petzoo044 202 0255Kouvolankatu 15Kouvola
Pieni eläinkauppa044 359 2222Pallokatu 3Kuopio
Kodin Terra Kuopio0800 0 9806Vitostie 1771Kuopio
Talsoon tassuttelijat050 491 4921Keskuspuistikko 1 - 3Kurikka
Kouvolan Lemmikki05 379 3774Valtakatu 40Kuusankoski
Rahula tehtaanmyymälä020 741 4191Tähtitorninkatu 26Lahti
MiniRahula Lahti020 7414 1900Pasaasi 2Lahti
Rahula Lappeenranta05 887 0008Kaakkoiskaari 22Lappeenranta
Zoo Jatar Lieksa040 0965516Pielisentie 44Lieksa
Karvakorvat02 4876707Kärpijoentie 1Lieto
Loimaan Lemmikkipuati045 1197557Kalevalankatu 11Loimaa
Rahula Mikkeli015 21 0039Setrikatu 2Mikkeli
Koijarin Tassutarvike050 362 2995Tyyneläntie 2cMonninkylä
Faunatar Muurame040 553 9907Setäläntie 2Muurame
Nokian Lahja ja Kennel03 342 5689Härkitie 12 ANokia
PetsDeli050 436 0881Hieranummentie 9Nummi
Eläintarvike Huputitihumma & Hundkarusellen040 858 5970Kirkkokatu 25Nurmes
Heiluhäntä050 4382904Pratikankuja 13Nurmijärvi
Hoidogki050 3319817Keskustie 32Orivesi
Tassulan Puoti0400 34 7273Harjapäänkatu 18Oulu
Hundspa050 3210276Sienikuja 9Oulu
HundSpa Oulu Oy050 321 0276Sienikuja 9Oulu
Eläintarvike Muskettikoira045 1315 177Haaransuontie 10Oulu
Eläintarvike sydänystävä045 6628022Kenkätie 4Pirkkala
Porin akvaariokeskus02 633 4219Isolinnankatu 5Pori
Lemmikkitalo Taikatassu02 822 5981Kuninkaankatu 25Rauma
Unelmalemmikit010 396 8700Keskuskatu 18-20Riihimäki
Lemmikin Valinta (ennakkotilauksella)040 831 2500Pohjolankatu 4 - 6Rovaniemi
Voimaeläin044 242 9194Hämeentie 37Salo
Haukkis03 5115161Hopunkatu 8Sastamala
Rakkiriemukas044 045 4594Simasalonkatu 4Savonlinna
Pirkanmaan Lemmikkitalo03 222 4122Pispalan valtatie 47Tampere
Onnen lemmikit044 586 6674Ankkarinraitti 2Tampere
Tassuklaani044 530 0500Yliopistonkatu 28Turku
Turun Lemmikkiasema029 193 4317Markulantie 1Turku
Lemmikkitukku044 733 9000Tuurinportti 1Tuuri
Lemmikkijuttu Tuuri06 5100 7203Onnentie 7Tuuri
U:gin lemmikkipuoti0400 244390Ylinenkatu 26 BUusikaupunki
Vaasan Eläinkeskus06 361 6700Pitkäkatu 28-30Vaasa
Citypet(ennakkotilauksella)09 857 4871Maakotkantie 19 (S-marketin aula)Vantaa
Lemmikkipalatsi040 194 1447Kauppakeskus IsomyyriVantaa
Rahula Varkaus010 320 4992Kauppakatu 62Varkaus
Keijumäen Lemmikkipalvelut045 691 0300Kailantie 4Viitaila
Lemmikin Valinta (ennakkotilauksella)044 236 4620Puusepäntie 1Ylivieska

arion_kasvattaja

Oletko kissojen tai koirien kasvattaja? Työ-, harraste- tai opaskoirien omistaja / haltija / kouluttaja? Kuulutko metsästysseuraan, koiraharrasteseuraan tai muuhun isoon koiranomistajaryhmään? Arion tarjoaa kasvattajille ja muille ryhmille lukuisia etuja. Lisää tietoa tästä linkistä!