Kissojen hammashoito

Monitoiminen lähestymistapa hampaiden terveyteen

Hammassairaudet ovat yksi tavallisimmista terveysongelmista, ja niistä kärsii yli 80 % aikuisista kissoista. Hammassairauksiin kuuluu lukuisia plakin aiheuttamia tulehdustiloja, jotka vaikuttavat parodontiumiin, hampaita ympäröiviin ja tukeviin kudoksiin. Plakin kertyminen ja sen kalkkeutuminen hammaskiveksi aiheuttavat ientulehduksia, hampaan kiinnityskudoksen tuhoutumista ja lopulta hampaiden menetystä.

Hampaan kiinnityskudoksen sairaus on salakavala tila

Monilla eläimillä ei esiinny ulospäin näkyviä kliinisiä oireita. Vasta myöhemmässä vaiheessa alkaa ilmetä terveysongelmia, kuten pahanhajuista hengitystä, ruokahaluttomuutta, punoitusta ja ikenien turvotusta.

ARION Original tarjoaa ainutlaatuisen konseptin hampaiden hyvän terveyden ylläpitämiseksi ja parantamiseksi

Ruoan huolellisesti kehitetty koostumus vaikuttaa lukuisiin prosesseihin, jotka aiheuttavat hampaiden kiinnityskudoksen sairautta. Moneen tekijään perustuvan lähestymistavan ansiosta hampaiden terveysongelmat vähenevät merkittävästi. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että fosforyloitu C-vitamiini vähentää plakin muodostumista sekä hammaskiveä ja parantaa ientulehdusta huomattavasti. Vaikutus on vielä tehokkaampi, kun C vitamiiniin lisätään vihreä teen polyfenoleja ja polyfosfaatteja. Tutustu Arion Orginal kissanruokiin täältä!


Plakin kertyminen, kun lemmikkiä on ruokittu 4 viikkoa kontrolliruoalla.

Plakin kertyminen, kun lemmikkiä on ruokittu 4 viikkoa fosforyloitua C-vitamiinia sisältävällä ravinnolla (Arion Original).Vihreän teen uutteilla EHKÄISEMÄLLÄ KALSIUMIN KERROSTUMISTA PLAKIKSI
(Camellia sinensis) on merkittäviä antibakteerisia ja antioksidanttisia ominaisuuksia, koska ne sisältävät polyfenoleja, kuten katekiineja. On tieteellisesti todistettu, että vihreän teen uutteet vähentävät hampaiden bakteerikuormitusta, plakkia ja pahanhajuista hengitystä.Nappuloiden kuoreen yhdistetyt polyfosfaatit vapautuvat suussa ja sitoutuvat luonnollisesti syljen kalsiumiin ehkäisten sen muuttumista hammaskiveksi. Myöhemmin tämä kalsium vapautuu ruoansulatuskanavassa, missä se imeytyy ja edesauttaa vahvojen luiden kehittymistä.


Arion
Original Sterilized Kana & Lohi


Arion Sterilized kissanruoka


Täydellinen kissanruoka steriloiduille/kastroiduille kissoille.

Arion
Original Fit


Arion Fit kissanruoka


Täysin gluteeniton kissanruoka paljon liikkuville kissoille.

Arion
Original Urinary


Arion Original Urinary ylläpitää virtsateiden terveyttä


Laadukasta kissanruokaa virsatieongelmista kärsiville kissoille.

Arion
Original Cat


Arion Original Cat kissanruoat


Laadukas täysravinto, joka huomioi kissasi kaikki erityistarpeet.

Arion Original tarjoaa myös laajan valikoiman korkealaatuisia koiran täysravintoa. Lue lisää tästä!