Applaws

Applaws ei vain maistu paremmalta - se myös näyttää paremmalta

applaws_kissa1Luonnollista hyvää makua ravuista, ankasta, lampaasta ja lohesta sekä mehevyyttä kanan- ja tonnikalanfileestä - Applaws märkäruuat näyttävät yhtä hyviltä kun maistuvat! Luonnollisesti vaadimme vain parasta laatua ja ihmiravinnoksi luokiteltuja raaka-aineita. Niihin ei lisätä mitään keinotekoista; Ei väri- tai makuaineita eikä vitamiineja.

Valitsemme huolella lihaosat jota käytämme tuotteissamme, jotta kissat saisivat ruuastaan mahdollisimman parhaat luonnollisesta lähteestä peräisin olevat välttämättömät aminohapot. Nämä aminohapot ylläpitävät kissan hyvää terveyttä, tauriinia ja arginiinia. Näitä aineksia löytyy suurina määrinä lihan lihaksikkaista osista. Käytämmme kaikissa täydennysrehuissamme kananrintaa- ja tonnikalanfileitä. Valikoimassa on yli 30 eri makua saatavilla, joko herkullisessa liemessä tai luonnollisessa hyytelössä. Jopa kaikista hienostunein kissa löytää suosikkimakunsa.

Applaws on jo kymmenen vuotta valmistanut luonnollisesti ravitsevaa kissanruokaa

applaws_kissa2 Applaws aloitti 2006 ruokien valmistuksen ja valikoima jatkaa kasvuaan. Se sisältää nyt yli 20 reseptiä jotka ovat saatavilla keitinliemessä sekä luonnollisessa hyytelössä. Valikoimaan kuuluu myös ruokia eri elämänvaiheisiin kuten kissanpennuille ja vanhemmille kissoille. Yli kymmenen vuoden ajan Applaws on säilyttänyt korkean laadun. Joka kerta kun avaat Applaws purkin, näet heti mikä erottaa sen muista ruuista ...

 • Luonnollista
 • Ihmisravinnoksi kelpaavat raaka-aineet
 • Vain vähän raaka-aineita
 • Korkea lihapitoisuus
 • Gluteeniton
 • Delfiiniystävällinen kalastusmenetelmä
 • Mitään muuta ei ole lisätty - ei piilotettuja väri- tai makuaineita eikä vitamiineja


Tarkat tuotetiedot löydät Applawsin omilta sivuilta. Applaws-jälleenmyyjät löydät tästä. Valikoima vaihtelee liikkeitäin. Suosittelemme tiedustelemaan etukäteen haluamisia tuotteita.

Applaws - kissan kuivamuonat

Kissat, jotka ovat lihansyöjiä, tarvitsevat ruokavalion joka on proteiinirikas. Kissa tarvitsee proteiinia muodostaakseen energiaa. Sen vuoksi Applaws-kanavariantit ovat tehty vähintään 80% lihasta. Kanan lisäksi niissä on ankkaa, lammasta tai lohta. Monissa kissan kuivamuonissa on viljoja tai jyviä ensisijaisena proteiinin lähteenä. Ruoat, jotka käyttävät suuria määriä viljoja tai jyviä (vehnä, maissi, ohra, riisi tai durra), voivat olla kissoille vaikea sulattaa ja se vaikeuttaa aineenvaihduntaa. Tämä aiheuttaa paineita maksalle ja munuaiselle, ja voi johtaa herkkyyden tai allergioiden kehittymiseen. Viljat ovat myös merkittävä hiilihydraattien lähde. Mitä korkeampi viljapitoisuus, sitä korkeampi hiilihydraattien taso. Korkea hiilihydraatti taso voi tuottaa liian suuren määrän verensokeria - joka näkyy kissan hyperaktiivisuutena ja voi myös johtaa niiden ylipainoon. Tämän vuoksi Applaws on viljaton! Lisäksi ilmiselvistä  hyödyistä lihan syöttämisen puolesta (toisin kuin viljan), huomaat että kissa syö vähemmän määrällisesti Applaws-kuivamuonaa kun muita kuivamuonia. Silti kissa on täynnä ja tyytyväinen. Applaws kuivamuonan hinta per annos tulee kohtuulliseksi ja seantaa kissalle kaiken tarvitseman kaikissa elämänvaiheissa.

Hyödyt parhaiden raaka-aineiden käyttöön kuivamuonissamme

applawsd_kissa3Koska kuivamuona on täysrehu, Applaws sisältää myös valikoiman hedelmiä, vihanneksia ja yrttejä jotta se jäljittelisi kissan luonnollista ruokavaliota mutta kuivaversiona. Jokainen aineosa on tarkkaan harkittuna sisällytetty ainutlaatuiseen reseptiin koska se tarjoaa todellista hyötyä lemmikillesi.
 • Luonnollinen EPA- kissanpennun reseptissä - EPA toimii eritavalla kun DHA ja on välttämätön ravintoaine, jota pidetään yhtenä kaikkein tärkeimpänä ravinteena aivojen ja hermoston ylläpitoon ja kehittymiseen.
 • Luonnollinen DHA- kissanpennun reseptissä - Tärkeä rooli signaalien välittämisessä aivoissa, muodostaen noin 8% aivojen painosta. Nuoremmat eläimet tarvitsevat enemmän DHA:ta, tukee myös silmien ja näön kehittymistä.
 • Rosmariiniöljy - Rosmariini sisältää useita aktiivisia yhdisteitä, jotka auttavat ylläpitämään immuunijärjestelmää suojaamalla kehoa vapailta radikaaleilta (vaurioittaa soluja). Se toimii myös rasvaliukoisena antioksidanttina, joka auttaa pitämään ruoan tuoreempana pidempään.
 • Lohiöljy - On erinomainen Omega 3 ja 6 -rasvahappojen lähde ihon sekä turkin hyvinvointiin.
 • Tauriini - Applawsissa on luonnostaan runsaasti tauriinia. Aminohappo, joka on välttämätön sydämen toimintaan ja silmien terveydelle. Tauriinia löytyy laadukkaista lihaperäisestä proteiinista mutta ei viljan proteiinista. Kissat tarvitsevat erityisen korkeaa tauriinitasoa kehon toimintaan, ja heidän tulee saada se ruuastaan.
 • Vitamiini E - Tärkeä antioksidantti, välttämätön lisääntymiseen, suojaa soluja ja edistää lihasten toimintaa.
 • Aktiivinen probiootti - Vahvistaa hyviä ja suojaavia bakteereita suolistossa.
 • Oluthiiva - Yksi parhaista b-vitamiinien lähteistä, välttämättömiä hiilihydraattien, rasvan ja proteiinien aineenvaihduntaan.
 • Sitrushedelmätiiviste - Applaws käyttää luonnollista ja erittäin kallista sitrushedelmätiivistettä, joka auttaa säilyttämään ruuan tuoreuden. Tämä ainutlaatuinen sekoitus sisältää hedelmäpohjaisia tokoferoleja jotka ovat luonnostaan E-vitamiinirikkaita.
 • Karpalotiiviste - Auttaa torjumaan solujen vanhenemista, ylläpitää tervettä ihoa, edistää kiiltävää turkkia ja tukee immuunijärjestelmää. Karpaloiden on myös osoitettu edistävän virtsateiden terveyttä.
 • MCT - Erityinen ravinnerasva, jotka auttavat vanhempi kissoja vanhenemisprosessissa pitämällä niitä mieleltään aktiivisena pidempään, erityisen tärkeä aineosa Applaws Senior -kuivaruuassa kissoille. Keskipitkäketjuisia triglyseridi(MCT)rasvoja kookosöljystä on myös Applaws Merikala & Lohi -kuivamuonassa, koska se myös tehokkaasti muuntaa energian välittömään käyttöön sen sijaan että se varastoidaan rasvana.
Applaws-kanavariantteja on saatavana 400 g, 2 kg ja 7,5 kg pusseissa - aikuisille Kana, Kana & Lohi, Kana & Ankka, Kana & Lammas sekä Senior ja Kitten. Uusi Applaws Merikala & Lohi -kuivamuona saatavana 350g, 1,8kg ja 6kg pusseissa.

applaws_kaikki_kuivat

applaws_kissa_pussi2Applaws annospussit keitinliemessä

Raaka-aineiden laatu Applaws-tuotteissa on niin suuri, että kehitimme maailman ensimmäisen annospussin, jossa on ikkuna. Tuotteen laadun ja sisällön näkee ikkunasta ennen ostopäätöstä. Annospussi sisältää 75% lihaa herkullisessa keitinliemessä. Tuotetta saa kuudessa erilaisessa maussa; kananrinta & kurpitsa, kananrinta & parsa, tonnikala & ahven, tonnikala & anjovis, kananrinta & villiriisi, tonnikala & katkarapu. Nyt myös lajitelmapakkauksena, joka sisältää kaikkia makuja kaksi pussia, yhteensä siis 12 annospussia.

applaws_kissa_pussi3Applaws annospussit hyytelössä

Jelly-annospusseissa kasvisperäinen hyytelö muodostaa pehmeän tyynyn herkulliselle kananrinnalle tai tonnikalafileelle. Niiden lisäksi annoksessa on ravinteikkaita raaka-aineita kuten lammas, makrilli ja lohi. Saatavana yksittäispakkauksissa tai lajitelmana. Applaws -annospussit hyytelössä ovat saatavilla myös kätevissä lajitelmapakkauksissa, josta on helppo antaa vaihtelevaa ruokaa päivittäin. Jokainen lajitelmapakkaus sisältää 5 x 50g pusseja ja 3 eri varianttia; Kana, kala tai sekapakkaus. Sisältää 55% viipaloitua kanaa tai kalafilettä, lisäksi ravitsevia raakaaineita täytteenä. Lajitelmapakkaukset tarjoavat kissan omistajalle helpon tavan saada vaihtelua ruokavalioon, syötettäväksi kuivaruuan rinnalla.

applaws_kissa_purkki1Applaws purkkiruoat keitinliemessä

Kissat rakastavat uusimpia tuotteitamme, runsaasti lihaa herkullisessa keitinliemessä. Kananrinta & ankka, tonnikalafile & rapu sekä ravitseva makrilli & sardiini (jotka molemmat ovat erinomaisia luonnollisia Omega-rasvahappojen lähteitä). Makrilli on myös välttämättömien amino- ja rasvahappojen lähde, kuten omega-3 ja omega-6. 70 g ja 156 g purkit keitinliemessä saatavina yksittäin. 70 g purkit saatavana myös lajitelmana.

applaws_kissa_purkki2Applaws purkkiruoat hyytelössä

Applaws -lihaa hyytelössä 70g purkit nyt saatavilla! Tuotteet on tehty 60% lihasta, pääraaka-aineena tonnikala, makrilli tai kananfile, lisäksi täytteenä ahven tai merilevä, kaikki yhdessä herkullisessa hyytelössä. Kasvisperäinen hyytelö on peräisin ihmisravinnoksi kelpaavista raaka-aineista. Näin voimme taata tuotteiden korkean laadun ja pienemmän tason hiilihydraatteja, joka on kissoille hyväksi. Tonnikala & merilevä, makrilli & ahven, kanafile & makrilli, sardiini & katkarapu. Kaikki Applawsin kalapohjaiset raaka-aineet on pyydystetty delfiiniystävällisellä kalastusmenetelmällä. 70 g hyytelöpurkit ovat saatavilla yksittäin sekä lajitelmassa.

applaws_kissa_kerrosvuokaApplaws kerrosvuoka - Yksi hyvä toisen hyvän päälläapplaws_kissa_kerrosvuoka2

Applaws-kerrosvuoka yhdistää kaksi luonnollista ainesosaa yhdeksi hyvänmakuiseksi annokseksi. Pohjakerroksessa on mehevää kananrintaa tai tonnikalafileitä ja päällä jännittävä lisuke  esimerkiksi katkarapua, lammasta tai anjovista. Kerrokset on päällystetty pehmeällä kasvishyytelöllä, kerrokset näkyvät kauniisti kun ruoka tarjoillaan lautasella. Kasvisperäinen hyytelö on peräisin ihmisravinnoksi kelpaavista raaka-aineista. Näin voimme taata tuotteiden korkean laadun ja pienemmän tason hiilihydraatteja, joka on kissoille hyväksi. Saatavana yksittäispakkauksissa tai uudessa lajitelmapakkauksessa, 6 x 70g.

applaws_kissa_vuoka1Applaws kissan vuoka

100% luonnollinen ja saatavana 6 eri jännittävänä makuna. Vuoassa on pääraaka-aineena mehevää kananrintaa tai maistuvaa tonnikalaa, lisukkeena mm. tonnikalanmätiä, ankkaa ja rapua. Jokainen 60g annosvuoka on helppo käyttää ja sen lisäksi et tarvitse muita astioita, avaat vain kannen ja tarjoilet. Yksittäinpakatuissa tuotteissa on makuina kananrinta & ankka, tonnikalafile & katkarapu, tonnikala & rapu, kananrinta & riisi, sardiini & makrilli sekä kananrinta & tonnikalanmäti. Lajitelmissa on myös saatavilla kana- sekä kalavariantteja.

applaws_kissa_pateApplaws kissan pâté

Täyteläinen pâté on tehty luonnollisista raaka-aineista, mukaanlukien munuainen ja maksa. Täysrehuna Applaws-pâtéesta kissa saa kaiken tarvitsemansa. Sitä voidaan syöttää sellaisenaan tai sitten osana tasapainoista ruokavaliota. Applaws pâté kana, lammas ja lohi on saatavana 100g yksittäispakkauksissa tai lajitelmissa. Lajitelmassa 7 x 100g on myös saatavilla makuja kuten, kalkkuna, nauta tai merikala.

applaws_kissa_seniorSeniori

Applaws Senior on valikoima märkäruokia, keitettynä kevyessä luonnollisessa hyytelössä vahvistettuna merilevällä, joka lisää sulavuutta. Terveellisiä reseptejä vanhemmille kissoille, tonnikala & lohi, tonnikala & sardiini ja kananfile. Saatavana yksittäispakkauksissa tai uudessa lajitelmapakkauksessa.

applaws_kissa_kittenPentu

Applaws pennun ruuat sisältävät korkeita määriä aitoa kanaa tai sardiinia & tonnikalaa. Ne keitetään pehmeässä luonnollisessa hyytelössä, jotta jopa kaikkein pienimmän kissan olisi helppo syödä ja sulattaa ruoka. Penturuoka tekee vieroituksen helpoksi ja enemmän nautittavaksi, sinulle ja pennuille. Applaws Kitten -pennunruoka on täydennysrehu ja sen lisäksi tulee syöttää täysrehua, kuten Applaws kissanpennun kuivamuonaa, jotta taataan tasapainoinen ravitsemus.

applaws_kissa_fileApplaws tonnikala- ja makrillifile

Applaws kokonaiset tonnikalan ja makrillin fileet ovat maistuva ylellinen herkku yksittäinpakattuna, täynnä väharasvaista proteniiniä. Ei keinotekoisia maku- tai säilöntäaineita.  Käyttämällä 100% luonnollisia aineosia ja hienompia käsin leikattuja fileitä, olemme luoneet terveellisen herkun jota kissat eivät voi vastustaa. Terveellisen herkun voi tarjota kokonaisena tai murrettuna palasiksi. Siinä on luonnollisesta lähteestä runsaasti Omega-3-rasvahappoja joten jokainen 30 g pala on kissallesi kevyt, korkeaproteiininen herkku.

Applaws koiran kuivamuonat

applaws_koira_kuva1Koirat tarvitsevat ruokavalion jossa on runsaasti eläinproteiinia, koska siitä ne saavat polttoainetta tarvitsemaansa energiaan. Sen vuoksi Applaws-kuivamuonissa on vähintään 75% eläinproteiiniä kanasta tai kanasta & lampaasta. Applaws-ruuissa on kaikki mitä koirasi tarvitsee - kätevästi pakattuna yhteen pussiin. Monissa koiran kuivamuonissa on viljoja ensisijaisena proteiinin lähteenä. Ruoat, jotka käyttävät suuria määriä viljoja, voivat olla koirille vaikea sulattaa ja se vaikeuttaa aineenvaihduntaa. Tämä aiheuttaa paineita maksalle ja munuaiselle, ja voi johtaa herkkyyden tai allergioiden kehittymiseen. Tämän vuoksi Applaws on viljaton. Viljat kuten vehnä, ohra, riisi ja maissi ovat myös merkittävä hiilihydraattien lähde. Mitä korkeampi viljapitoisuus, sitä korkeampi hiilihydraattien taso, jolloin koirien on vaikeampi säilyttää tervettä painoa ja kehon rasvatasoa. Eläinproteiini ei sisällä hiilihydraatteja - se edistää lihasmassan kudoksen kehitystä ja tämän vuoksi se on ainoa käytetty proteiinin lähde Applaws-kuivamuonassa. Monet allergiset koirat ovat löytäneet sopivan ruokavalion  viljattomasta Applaws-kuivamuonasta. Applaws sisältää myös luonnon prebioottia ja aktiivista probioottia oluthiivasta, joka tukee hyviä bakteereja suolistossa ja edistää tervettä immuunijärjestelmää. Applaws-täysrehu koirille sisältää myös erilaisia hedelmiä, vihanneksia ja yrttejä. Se on suunniteltu stimuloimaan luonnollista ruokavaliota, mutta kuivassa muodossa. Jokainen ainesosa on sisällytetty Applaws-reseptiin vain koska se tarjoaa todellista hyötyä lemmikillesi.

Hyödyt parhaiden raaka-aineiden käyttöön kuivamuonissamme

 • Aktiivinen probiootti - Vahvistaa hyviä ja suojaavia bakteereita suolistossa.
 • Beta-Glukaani - Puhdistettu Beetaglukaani on kehitetty hiivasta parantamaan immuunijärjestelmää.
 • Oluthiiva - Yksi parhaista b-vitamiinien lähteistä, välttämättömiä hiilihydraattien , rasvan ja proteiinien aineenvaihduntaan.
 • Sitrushedelmätiiviste - Applaws käyttää luonnollista ja erittäin kallista sitrushedelmätiivistettä, joka auttaa säilyttämään ruuan tuoreuden. Tämä ainutlaatuinen sekoitus sisältää  hedelmäpohjaisia tokoferoleja jotka ovat luonnostaan E-vitamiinirikkaita.
 • Karpalotiiviste - Auttaa torjumaan solujen vanhenemista, ylläpitää tervettä ihoa, edistää kiiltävää turkkia ja tukee immuunijärjestelmää. Karpaloiden on myös osoitettu edistävän virtsateiden terveyttä.
 • Glukosamiini & kondroitiini - Auttaa vanhempia koiria aktiivisempaa liikkumiseen.
 • MCT - Erityinen ravinnerasva, jotka auttavat vanhempia koiria vanhenemisprosessissa pitämällä niitä mieleltään aktiivisena pidempään, erityisen tärkeä aineosa Applaws Senior -kuivaruuassa koirille.
 • Luonnollinen EPA pennun reseptissä - EPA toimii eritavalla kun DHA ja on välttämätön ravintoaine, jota pidetään yhtenä kaikkein tärkeimpänä ravinteena aivojen ja hermoston ylläpitoon ja kehittymiseen.
 • Luonnollinen DHA pennun reseptissä - Tärkeä rooli signaalien välittämisessä aivoissa, muodostaen noin 8 % aivojen painosta. Nuoremmat eläimet tarvitsevat enemmän DHA:ta, tukemaan myös silmien ja näön kehittymistä.
 • Rosmariiniöljy - Rosmariini sisältää useita aktiivisia yhdisteitä, jotka auttavat ylläpitämään immuunijärjestelmää suojaamalla kehon vapailta radikaaleilta (vaurioittaa soluja). Se toimii myös rasvaliukoisena antioksidanttina, joka auttaa pitämään ruoan tuoreempana pidempään.
 • Lohiöljy - Erinomainen Omega 3 & 6 -rasvahappojen lähde, tärkeää terveelle iholle ja turkille.
 • Tauriini - Applawsissa on luonnostaan runsaasti tauriinia. Aminohappo, joka on välttämätön sydämen toimintaan ja silmien terveydelle. Tauriinia löytyy laadukkaista lihaperäisestä proteiinista mutta ei viljan proteiinista.
 • Vitamiini E - Tärkeä antioksidantti, välttämätön lisääntymiseen, suojaa soluja ja edistää lihasten toimintaa.

Applaws-kuivaruokia on saatavana seuraavina variantteina:

 • Kana Small & Medium: 2 kg, 7,5 kg ja 15 kg
 • Lammas Small & Medium: 2 kg, 7,5 kg ja 15 kg
 • Kana Large Breed 2 kg, 7,5 kg ja 15 kg
 • Kana Senior 2 kg, 7,5 kg
 • Kana Large Breed Puppy 2 kg, 7,5 kg ja 15 kg
 • Kana Small & Medium Puppy 2 kg ja 7,5 kg
 • Kana Light 2 kg ja 7,5 kg
  applaws_koira_kuiva  

applaws_koira_kuva2applaws_koira_kuva3Luonnollinen valinta iloisille ja terveille koirille

Jos on olemassa yksi asia, josta asiantuntijat ovat samaa mieltä: koirat voivat parhaiten ruokavaliolla, joka on valmistettu laadukkaista luonnollisista aineosista. Joten luonnollisesti, Applaws koiran purkit ja annospussit sisältävät 75 % aitoa lihaa, kananrintaa, kalaa ja uutuutena myös nautaa. Täysravintomme on viljaton ja sisältää 75% eläinperäistä proteiinia kanasta ja/tai lampaasta. Ruuassa ei ole mitään keinotekoisia säilöntä-, lisä-, väri- tai makuaineita - vain yksinkertaisesti luonnolliset aineosat, joiden lähteenä ovat parhaat raaka-aineet. Joten jos etsit koirallesi terveellisempää ja luonnollista vaihtoehtoa ruokintaan, joka sopii kaikkiin elämänvaiheisiin, Applaws on sinulle oikea valinta.

Joka kerta kun avaat Applaws-purkin, näet heti mikä erottaa sen muista ruuista:

 • Luonnollista
 • Ihmisravinnoksi kelpaavat raaka-aineet
 • Vain vähän raaka-aineita
 • Korkea lihapitoisuus
 • Gluteeniton
 • Delfiiniystävällinen kalastusmenetelmä
 • Mitään muuta ei ole lisätty - ei piilotettuja väri- tai makuaineita eikä vitamiineja

applaws_koira_purkki1Applaws purkit keitinliemessä

Applaws-purkki, lihaa keitinliemessä, on kehitetty pääraaka-aineena hienonnettu kana, kala tai uutena makuna naudanliha. Resepti sisältää 75% pääraaka-aineena olevaa lihaa vahvistettuna maukkailla aineksilla kuten tonnikala, naudanmaksa, kinkku, makrilli, sardiini tai lohi. Jokainen 156 g purkki tarjoaa runsaasti laadukkaita ravinteita, omega-3 ja 6 -rasvahappoja, tauriinia ja arginiinia. 156 g purkit keitinliemessä saatavina yksittäin. Kana- ja nautapohjaiset purkit saatavana myös lajitelmana. Vaihtoehtoina:
 • Kananrinta, tonnikala & vihannekset
 • Kananrinta, naudanmaksa & vihennekset
 • Kananrinta, lohi & vihannekset
 • Kananrinta, kinkku & vihannekset
 • Merikala & merilevä
 • Makrilli, merilevä & maissi
 • Naudanliha, naudanliha & peruna
 • Naudanliha & vihannekset

applaws_koira_purkki2Applaws purkit hyytelössä

Applaws-purkki, lihaa hyytelössä, sisältää samat laadukkaat raaka-aineet kun muutkin Applaws-tuotteet mutta keitettynä pehmeässä luonnollisessa hyytelössä joka on tehty karrageenistä (uutetusta merilevästä). Valikoima sisältää kananrintaa ja ankkaa, kananrintaa ja tonnikalaa sekä kananrintaa ja lammasta. 156 g purkit on saatavilla  yksittäin sekä lajitelmana. Kasvisperäinen hyytelö on peräisin ihmisravinnoksi kelpaavista raaka-aineista. Näin voimme taata tuotteiden korkean laadun ja pienemmän tason hiilihydraatteja, joka on koirille hyväksi.

applaws_koira_pussi1Applaws annospussit keitinliemessä

Applaws annospussit ovat helpoin tapa tarjota koirallesi laadukasta eläinperäistä proteiinia. Luonnollisessa keitinliemessä deli-vaikutteisia reseptejä, pussi on helppo avata ja säilyttää. Kukin annospussi on täytetty 150 g korkealaatuisilla, 100 % luonnollisilla ainesosilla kuten; kananrinta, nauta ja lohi. Olemme niin ylpeitä tuotteiden laadusta, että kehitimme annospussiin ikkunan, josta tuotteen laadun voi nähdä itse ennen ostopäätöstä.

applaws_koira_pussi2Applaws annospussit hyytelössä

Applaws-annospussit hyytelössä on saatavilla kätevissä lajitelmissa. Jokainen lajitelma sisältää 5 x 100 g annospussia erilaisine vaihtoehtoisine makuineen. Sisältää 55% hienonnettua kananrintaa jossa mukana ravitsevia aineksia, kuten kinkku, tonnikala ja lohi. Jokaisessa lajitelmassa on eri makuja. Tuotetta voi käyttää sellaisenaan tai kuivamuonan kanssa.

applaws_koira_pateApplaws Pâté

Applaws Pâté -ruoat on tehty luonnollisista korkealaatuisista raaka-aineista kuten tuore maksa ja munuainen. Applaws pâté on täysrehu joten sitä voidaan syöttää sellaisenaan tai osana tasapainoista ruokavaliota. Applaws pâté naudalla, kanalla, lampaalla tai lohella on saatavilla 150g yksittäispakkauksissa tai lajitelmana. Lajitelma sisältää 5 x 150g pâtéa makuvaihtoehtoina kalkkuna, nauta ja merikala.

applaws_koira_pentuApplaws Puppy - koiranpennuille

Applaws puppy sisältää suuria määriä aitoa kanaa keitettynä luonnollisessa hyytelössä tehden siitä helpon pienimmillekin pennuille syödä ja sulattaa. Applaws penturuoka tekee  vieroituksen helpoksi ja enemmän nautittavaksi sinulle ja pennuille. Applaws puppy on täydennysrehu ja se on tarkoitettu syötettäväksi täysrehun ohessa, jotta pennuille taataan tasapainoinen ravinto.