Almo nature parantaa kissojen elämän laatua  

Liha ja kala ovat kissan ruoan perusta ja niiden korkea laatu on välttämätöntä terveellisen ravinnon kannalta. Almo Nature parantaa kissojen elämänlaatua ja 100% voitoista lahjoitetaan luonnon hyväksi.

Eläinlääkärit, teknikot ja ravitsemusterapeutit työskentelevät päivittäin varmistaakseen, että tuotemerkin elintarvikkeet ovat yhdenmukaisia ilmaistujen arvojen ja laadunvarmistuksen kanssa.

Almo Nature kissanruoissa on 4 tuoteperhettä. Valitsemalla lemmikillesi laadukkaat Almo Nature ruoat valitset samalla ekologisimman vaihtoehdon markkinoilla.

HFC-tuotteet on valmistettu 100% ensiluokkaisesta lihasta ja kalasta. Alun perin ihmisravinnoksi soveltuvat raaka-aineet varmistavat parhaan mahdollisen laadun.

  • Almo Naturen ylivoimaisen laadun osoitus HFC
  • Valikoima: märkäruoka, kuivaruoka, herkut
  • Luonnollista huippuluokan laatua
  • HFC laatu – ihmisravinnoksi soveltuvat raaka-aineet

HFC-resepteissä käytetään ainoastaan alun perin ihmisravinnoksi soveltuvaa lihaa tai kalaa. Tämä on takuu sekä sinulle että kissallesi: voit olla varma ainesosien laadusta ja alkuperästä.

Kaikki HFC-reseptit on valmistettu vain muutamasta, tarkoin valikoidusta ainesosasta ja kypsytetty sekä säilötty hellävaraisesti omassa keitinliemessään luonnollisuuden takaamiseksi. Reseptit eivät sisällä keinotekoisia lisäaineita kuten maku-, väri- tai säilöntäaineita.

HFC takaa sinulle ainesosien laadun ja selkeän alkuperän, kun taas kissasi saa parhaan luonnollisen eläinproteiinin tasapainoisen ravitsemuksen ja fyysisen hyvinvoinnin kannalta.

Saatavilla 55g  annospusseissa ja 70g tölkeissä.