Almo nature parantaa kissojen elämän laatua  

Liha ja kala ovat kissan ruoan perusta ja niiden korkea laatu on välttämätöntä terveellisen ravinnon kannalta. Almo Nature parantaa kissojen elämänlaatua ja 100% voitoista lahjoitetaan luonnon hyväksi.

Eläinlääkärit, teknikot ja ravitsemusterapeutit työskentelevät päivittäin varmistaakseen, että tuotemerkin elintarvikkeet ovat yhdenmukaisia ilmaistujen arvojen ja laadunvarmistuksen kanssa.

Almo Nature kissanruoissa on 4 tuoteperhettä. Valitsemalla lemmikillesi laadukkaat Almo Nature ruoat valitset samalla ekologisimman vaihtoehdon markkinoilla.

Tasapainoinen ravitsemus - Daily-reseptit on valmistettu luonnollisista ainesosista, ja ne sisältävät kaikki välttämättömät elementit ja ravintoaineet vastaamaan kissasi päivittäisiä ruokavaliotarpeita. Täysravinto, joka huolehtii myös kissasi nesteytyksestä.

Lukuisten premiumlaatuisten aineosien ansiosta (punainen ja valkoinen liha, kala, kananmunat, vihannekset ja riisi) täysravinnot  hivelevät kissasi makuhermoja. Täysin luonnolliset mousset, pateet ja herkulliset palat, joissa ei ole lisättyjä säilöntä- tai väriaineita tai GMO:ta. 

  • Maistuvaa ruokaa edullisempaan hintaan
  • Taloudellinen lähtötaso -> Premiumbrändiin
  • Ei säilöntäaineita, kemikaaleja, viljoja, GMO:ta

Daily-reseptit ovat saatavilla 70g annospusseissa, 85g tölkeissä, 100g alumiinipakkauksissa and 400g tölkeissä.