Tujoma-tuotteet

oljyt

Kotimainen Tujoma-lohiöljy

Ihon ja turkin hyvinvointiin, koirille ja kissoille. Luonnollinen kotimainen kirjolohiöljy sisältää runsaasti omega-3- ja omega–6-rasvahappoja, pakattuna kätevään helppokäyttöiseen pumppupulloon.
Tujoma lohiöljy on 100% luonnontuote ja valmistettu 100% suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Kalat ovat suomalaisia, suomessa syntyneitä viljeltyjä kirjolohia.
Tuotteessa ei ole mitään kemiallisia eikä lisättyjä aineita, se on puhdas kalaöljy. Pakattuna kätevään helppokäyttöiseen pumppupulloon. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu-merkki.

Öljymme on ainoa lemmikeille tarkoitettu ravintoöljy, joka käy läpit samat laatu- ja terveysvaikutukset kuin ihmisille tarkoitetut öljyt. Turun saaristossa viljelty kirjolohiölkjy on laadukasta ja tukee suomalaista kalataloutta. 100 % kalaöljy on tunnetusti paras vaihtoehto lisäravinneöljyistä.

  • Runsaasti Omega 3 ja 6 -rasvahappoja
  • 100 % luonnollinen
  • Hyvä laatu
  • Riittoisa
  • 100 % kotimaiset raaka-aineet
  • Helppo annostella
  • Ei sisällä kasvisöljyjä
  • Korkea DHA-pitoisuus

Saatavana 4 eri koossa,
100ml, 200ml, 500ml ja 1000ml

hakki

Tujoma kevytmetallihäkit

Käteviä ja edullisia Tujoma-häkkejä on saatavilla kuutena eri kokona:

XS 47 x 30 x 37 cm
S 63 x 43 x 49 cm
M 79 x 48 x 53 cm
L 93 x 57 x 62 cm
XL 109 x 70 x 76 cm
XXL 120 x 76 x 82  cm

sekä seuraavissa väreissä: oliivinvihreä, oranssi, taivaansininen, lila, pähkinänruskea, pinkki, musta. Saatavana myös automallina.

peti

Tujoma-pedit

Tujoma-petejä löytyy todella laaja valikoima erilaisia patjoja, reunapetejä, makuualustoja, ympyräpetejä, häkinalusmattoja (koot sopivat suoraan Tujoma-häkkeihin) sekä kantolaukkuja. kankaiden kuosit vaihtelevat yksivärisistä kuviollisiin ja materiaalit puuvillasta keinonahkaan.

Valikoima muuttuu 4 kuukauden kausissa. Päätuotteet pysyvät samana. Kaikkia kuvaston tuotteita ei ole siis välttämättä saatavana. Kysy tarkemmat saatavuustiedot jälleenmyyjältäsi.

teline

Gorgol-harjat

Laadukkaita ja kestäviä Gorgol-harjoja löytyy joka lemmikin tarpeeseen. Valmistettu eri materiaaleista, myös luonnonharjasta ja puusta.