Odour Buster

previous arrow
next arrow
Slider

ODOUR BUSTER™ ORIGINAL

Odour Buster™ Original on premium-laatuinen paakkuuntuva kissanhiekka, joka on valmistettu ensiluokkaisesta savesta ja kahdeksasta hajuja sekä bakteereja eliminoivista raaka-aineista. Se kehitettiin alunperin poistamaan hajuja vaikeimmista olosuhteista - sikaloista ja kanaloista. Jos Odour Busterin™ resepti poistaa hajut näistä paikoista, kuvittele mitä se voi tehdä kissanhiekkalaatikollesi!

Miksi valita Odour Buster™ Original?

Odour Buster Original on valmistettu Kanadassa laadukkaista raaka-aineista, mikä tekee siitä turvallisen kissallesi, sinulle sekä ympäristölle. Tarkka valmistusprosessi takaa, että hiekka ei pölyä ja kotisi pysyy siistinä.

Koot:

6kg & 14kg säkit, 9,1kg laatikko

99.9% pölyämätön
Ei epämiellyttäviä hajuja
Ei päivittäistä ylläpitoa
Ei hajusteita tai kemikaaleja
100% luonnollinen

ODOUR BUSTER™ MULTI-CAT

Odour Buster™ Multi-Cat on valmistettu korkealaatuisesta bentoniittisavesta. Se on Odour Busterin teknologisesti kehittynein resepti! Multi-Cat -hiekka eliminoi epämiellyttävät hajut ja luo kovia paakkuja, jotka on helppo siivota pois. Täydellinen hiekkalaatikkoihin, joita käyttävät useammat kissat!

Miksi valita Odour Buster™ Multi-Cat?

Odour Buster Multi-Cat on valmistettu Kanadassa laadukkaista raaka-aineista, mikä tekee siitä turvallisen kissallesi, sinulle sekä ympäristölle.

Koot:

12kg säkki

Ei jätä jälkiä
Sopii monikissatalouksiin
Ei pölyä
Erityisen kovat paakut
Ei hajusteita