LifeDog

LifeDog on erityisesti laatuun panostava, italialainen koiranruokasarja. Ensi katsomalta kaikki purkkiruoat näyttävät samalta, mutta tarkempi katsaus paljastaa suuria eroja loppukuluttajan, eli koiran kannalta. LifeCat käyttää vain parhaita ihmisravinnoksi kelpaavia raaka-aineita.

Tuotteissa käytettyä kalaa ei ole kasvatettu, vaan se pyydetään läheltä rannikkoa, jolloin se saadaan heti tuotantoon ilman pakastamista. Kana tulee valikoiduilta tiloilta, joka takaa että hormooneja eikä antibiootteja ole käytetty.

 • Ei lisä-, säilöntä- tai keinotekoisia aineita
 • Ei sokeria tai makeutusaineita
 • Vain lihan oma maku, luontaiset ravintoarvot ja riisi
lp_merkinnat

LifeDog 400 g purkit

 • Parasta lihaa pilkottuna isoiksi paloiksi tai hienonnettuna
 • Täysrehua päivittäiseen käyttöön
 • Ravinteikasta: arvokkaita proteiineja tasapainoitettuna rasvoilla ja hiilihydraateilla
 • Sopii mainiosti keskikokoisille tai suurille koirille
 • Sisältää mineraaleja ja vitamiineja
 • Ei väriaineita tai keinotekoisia lisäaineita

ArrowArrow
LifeDog Lammas ja riisi 400g
LifeDog Kana ja nauta 400g
LifeDog Kana ja kalkkuna 400g
LifeDog Kana ja kani 400g
LifeDog Naudanpaloja kastikkeessa 400g
previous arrow
next arrow
LifeDog Lammas ja riisi 400g - Sisältää: Kana (46%), lammas (14%), riisi (4%), porkkana (2,3%), herne (1,5%), kuivattuja vihanneksia (1%). Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 12%, rasva 6%, raakakuitu 1%, hehkutusjäännös 2,5%, kosteus 77%. Lampaanlihassa on vähän kaloreita ja se on helposti sulavaa. Riisistä ja vihanneksista saadaan hiilihydraatteja, kuituja ja vitamiineja.
Slider

LifeDog 170 g purkit

 • Sisältävät runsaasti lihaa ja vihanneksia
 • Höystetty riisillä, vihanneksilla ja juureksilla
 • Korkealaatuisesta kalasta ja lihasta, pilkottuina pieniksi paloiksi tai fileiksi
 • Säilötty hyytelössä, mikä on valmistettu vain luonnollisista ainesosista
 • Paljon proteiineja, vähän rasvaa ja hiilihydraatteja
 • Syötetään sellaisenaan tai kuivamuonan kanssa
 • Ei väri-, säilöntä- ja keinotekoisia lisäaineita

ArrowArrow
LifeDog Puppy 170g
LifeDog Kana ja vihannes 170g
LifeDog Kanahöyste ja vihannes 170g
LifeDog Kanahöyste ja nauta 170g
LifeDog Kana ja tonnikala 170g
previous arrow
next arrow
LifeDog Puppy 170g - Sisältää: Kana (45%), kananmuna (5%), kananmaksa (2%), riisi (1%), auringonkukkaöljy (1%). Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 10%, rasva 7%, raakakuitu 0,1%, hehkutusjäännös 1,9%, kosteus 80%. 1090 kcal / kg. Kananliha ja kananmuna on parhaat proteiinilähteet pennun kasvulle. Lisäksi niissä on kalsiumia ja mineraaleja luiden kehitykseen.
Slider

LifeDog 90 g purkit

 • Korkealaatuisesta kalasta ja lihasta, pilkottuina pieniksi paloiksi tai fileiksi
 • Viljaton
 • Säilötty maistuvassa kastikkeessa, joka on valmistettu vain luonnollisista ainesosista
 • Paljon proteiineja, vähän rasvaa ja hiilihydraatteja
 • Ei väri-, säilöntä- ja keinotekoisia lisäaineita
 • Parhaimmillaan, kun tarjoillaan kuivamuonan kera
 • Pienille koirille sekä koirille, joilla esiintyy ruokahaluttomuutta

ArrowArrow
LifeDog Kananrintafileet 90g
LifeDog Kananmaksaa kastikkeessa 90g
LifeDog Kananrintafile ja juusto 90g
LifeDog Naudanpaloja ja vihanneksia kastikkeessa 90g
LifeDog Kanan ja naudanfileet kastikkeessa 90g
LifeDog Boniitti-tonnikalanfileet kastikkeessa 90g
LifeDog Puppy kastikkeessa 90g
previous arrow
next arrow
LifeDog Kananrintafileet 90g - Sisältää: Kana (60%) Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 13,4%, rasva 4,7%, raakakuitu 0,1%, hehkutusjäännös 0,8%, kosteus 79%. 1020 kcal/kg. Kananlihassa on paljon proteiineja, vähän rasvaa ja se on helposti sulavaa. Siinä on tyydyttymättömiä rasvahappoja, vitamiineja ja mineraaleja.
Slider

LifeDog Monoprotein 400 g purkit

 • Vain yksi proteiinin lähde
 • Viljaton ja gluteeniton
 • Ei väri- eikä lisäaineita
Tuote on tarkoitettu käytettäväksi kuivamuonan tai täysrehupurkin ohessa muodostaen noin 75% päivän energiatarpeesta. Suositeltu annos on aikuiselle hyväkuntoiselle koiralle joka harrastaa säännöllistä liikuntaa. Eläinlääkärisi voi suositella juuri sinun koirallesi yksilöllisen annostuksen.

LifeDog Monoprotein Kalkkuna 400 g

Vaikka kana on usein käytetty raaka-aine koiraruuassa, on kalkkuna harvinaisempi koska sen tuotanto ei ole niin suurta. Sen vuoksi se on erinomainen tuote koirien yliherkkyyksiä testattaessa. Kalkkunassa on korkeat ravintoarvot, sillä on korkea proteiiniarvo mutta vähän rasvoja. Kalkkuna on peräisin espanjalaiselta tilalta ja se käytetään tuoreena. Täydennysrehu. Sisältää: Liha ja eläinperäiset tuotteet (käytetty liha 100% kalkkunaa) 60%, keitinliemi 40%. Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 10%, raakakuitu 0,3%, raakarasva 5%, hehkutusjäännös 2,5%, kosteus 81%.

LifeDog Monoprotein Lohi 400 g

Lohi on täynnä korkealaatuisia proteiineja ja rasvahappoja (omega 3:6) joilla korkea ravintoarvo. Se on täydellinen perusta allergisen tai intoleranssista kärsivän koiran ruualle. LifeDog-tuotteissa käytetään ainoastaan korkealaatuista lohta. Täydennysrehu. Sisältää: Lohi (käytetty kala 100% lohta) 60%, keitinliemi 40%. Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 11%, kuitu 0,3%, öljyt ja rasvat 9%, hehkutusjäännös 1%, kosteus 81%.

LifeDog Monoprotein Vasikka 400 g

Vasikan lihassa on matala proteiini ja rasva-arvo. Se on maukas, helppo sulattaa. Vasikka sopii hyvin koirille joilla ruoansulatusjärjestelmän ongelmia. Kaikki vasikanliha tulee Pohjois-Italialaiselta tilalta. Täydennysrehu. Sisältää: Liha ja eläinperäiset tuotteet (käytetty liha 100% vasikkaa), kivennäiset, kasvikuitua. Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 6%, raakakuitu 0,5%, raakarasva 3,5%, hehkutusjäännös 1,5%, kosteus 81%. Teknologiset lisäaineet: Teknologiset ja ravitsemukselliset lisäaineet per kg:Vitamiini A 1570 KY, vitamiini D3 195 KY,vitamiini E 15 mg kuparisulfaattipentahydraatti 7,6 mg (Cu 1,9 mg).

LifeDog Monoprotein Hevonen 400 g

Hevosen lihassa on paljon proteiinia, se on maukasta ja erittäin suvalaa. Sisältää luontaisesti rautaa. Täydennysrehu. Sisältää: Liha ja eläinperäiset tuotteet (käytetty liha 100% hevosta) 60%, keitinliemi 40%. Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 11%, raakakuitu 0,3%, öljyt ja rasvat 4%, hehkutusjäännös 1,5%, kosteus 80%.

LifeDog Monoprotein Lammas 400 g

100% lammasta, lammas on vähäkalorista ja erittäin sulavaa. Koostumus: Liha ja eläinperäiset tuotteet (käytetty liha 100% lammasta) 60%, keitinliemi 40%. Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 9%, raakakuitu 0,3%, öljyt ja rasvat 8%, hehkutusjäännös 1,5%, kosteus 78%.

LifeDog Monoprotein Ankka 400 g

Sisältää 100% ankkaa. Ankan lihalla on korkea biologinen arvo, se on kevyttä ja maukasta. Koostumus: Liha ja eläinperäiset tuotteet (käytetty liha 100% ankkaa), keitinliemi, kasvikuitu. Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 6%, raakakuitu 0,5%, öljyt ja rasvat 5,5%, hehkutusjäännös 2%, kosteus 81%. Ravitsemukselliset lisäaineet per kg: Vitamiini A 1570 KY, vitamiini D3 195 KY,vitamiini E 15 mg kuparisulfaattipentahydraatti 7,6 mg (Cu 1,9 mg). Teknologiset lisäaineet per kg: Kasiakumi 3300mg.

LifeDog DeliSnack 11 g lihatikut

Täydennysrehu koirille, herkutteluun, välipalaksi ja koulutukseen. Pehmeä ja lihaisa (95% lihaa ja lihan sivutuotteita). Viljaton, ei väriaineita.
 • Todella maistuva
 • Pehmeä ja lihaisa
 • Viljaton
 • Ei väriaineita
 • Kaksi eri makua

LifeDog DeliSnack Kana 11 g

Sisältää: Liha ja eläinperäiset tuotteet (kana 6%), kivennäiset.
Ravintoainekoostumus: Valkuainen 33,5%, rasva 20%, raakakuitu 2%, hehkutusjäännös 10%, kosteus 28%.
Teknologiset lisäaineet: Hapettumisen estoaineet ja säilöntäaineet.

LifeDog DeliSnack Nauta 11 g

Sisältää: Liha ja eläinperäiset tuotteet (nauta 6%), kivennäiset.
Ravintoainekoostumus: Valkuainen 33,5%, rasva 20%, raakakuitu 2%, hehkutusjäännös 10%, kosteus 28%.
Teknologiset lisäaineet: Hapettumisen estoaineet ja säilöntäaineet.