Canny Collar

Canny Collar – innovatiivinen vedonestopanta


Canny Collar on yksinkertainen panta, joka on suunniteltu estämään koiraa vetämästä ja täten tekemään yhteisistä kävelyhetkistä entistäkin miellyttävämpiä.

Miellyttävä, mukava, turvallinen ja toimiva

Pannan suunnittelu tekee siitä erityisen helposti sopivan ja käytettävän. Canny Collarin avulla pahimmistakin vetäjistä tulee lenkeillä iloisia ja hyvin käyttäytyviä lemmikkejä. Niskan takaa kiinnitettävä panta ei nouse ylös koiran silmille tai vedä sen päätä toiselle puolelle. Koiralla on hyvin tilaa hengittää vapaasti, avata suunsa ja nauttia yhteisistä kävelyhetkistänne. Jos etsit helppoa ratkaisua koirasi vetämisongelmiin - valitse Canny Collar. Yli puoli miljoonaa koiranomistajaa on todennut Canny Collarin toimivaksi ratkaisuksi.

Miten Canny Collar toimii?

Canny Collar toimii yksinkertaisella "paine ja vapautus" -menetelmällä. Koirasi vetäessä hihnaa, hellä paine kohdistuu koirasi kuonon varteen ja suuhun. Heti kun koira lopettaa vetämisen, paine katoaa, tarjoten positiivisen kannusteen ja palkinnon koiran hyvästä käytöksestä. Se tajuaa nopeasti, että kävelemällä vierelläsi ja lopettamalla vetämisen, te voitte molemmat nauttia kävelystänne ilman että kummankaan tarvitsee kuristua tai huohottaa.

Miten Canny Collar eroaa muista pääpannoista?

Canny Collar vedonestopanta leuan alapuolen sijaan koiran pään takana. Tämän ansiosta panta ei nouse koiran silmille tai vedä sen päätä toiselle puolelle. Canny Collar on koulutusväline, EI rankaisuväline!

1. Elinikäinen takuu


Canny Collar on luotu kestämään - kuinka monelle muulle tuotteelle saat elinikäisen takuun? On epätodennäköistä, että tuote rikkoutuu valmistusvirheen vuoksi, mutta jos näin pääsee käymään, korvaamme tuotteen ostajalle tietysti ilman kuluja.

2. Helppo pukea, helppo käyttää


Canny Collar on yhtä helppo pukea päälle kuin mitkä tahansa koiran valjaat. Ei monimutkaisia ohjeita - pue päälle ja käytä!

3. Kouluttamista - ei rankaisemista


Canny Collarin avulla koulutat koirasi kävelemään ilman vetämistä. Liikuttelemalla koiran kuonolla olevaa hihnaa voit vähitellen opettaa koirasi olemaan vetämättä, vaikka se ei tuntisikaan mitään kuonossaan.

4. Koirasi tottuu nopeammin


Koska koirasi kuonolla on vain yksi hihna, se voi avata suutaan, hengittää ja juoda vapaasti. Tämän ansiosta koira tottuu Canny Collariin nopeasti.

5. Voit jättää pannan koiran päälle


Canny Collaria ei tarvitse ottaa pois kun annat koirasi juosta vapaana!

6. Mukavuutta koirallesi


Canny Collaria on suunnittelunsa ansiosta erittäin mukava käyttää - koiran kuonolla on vain yksi hihna, joka ei rajoita koiran suun liikkumista käytön aikana.

7. Tunnettujen organisaatioiden käyttämä


Canny Collar on useiden koiran kouluttajien ja koulutusorganisaatioiden suosittelema. Se sopii myös opaskoirien kouluttamiseen.

8. Ostoksesi tukee koirien elämää


Canny Collar lahjoittaa vuosittain varoja koiria tukeville organisaatiolle ja yhdistyksille.

9. Puoli miljoonaa koiranomistajaa ei voi olla väärässä


Koiranomistajat, jotka eivät ennen hallinneet koiraansa, voivat nauttia Canny Collarin avulla yhteisistä kävelyistä.

10. Paras vedonestopanta!


Canny Collar äänestettiin parhaaksi uudeksi lemmikkieläintuotteeksi Iso-Britanniassa heti julkaisunsa jälkeen. Se on mukava, turvallinen ja toimiva - kaikkea mitä koiran koulutusvälineen pitää olla!

Aloita mittaamalla koirasi kaula:

Jotta Canny Collar olisi koirallesi sopiva ja turvallinen, mittaa koirasi kaula korvien takaa. Voit valita sopivan koon alla olevan taulukon mukaan. Jos mitta osuu kahden koon väliin, kokemuksemme mukaan on parasta valita pienempi vaihtoehto hyvän istuvuuden takaamiseksi.
23-28 cm Koko 1
28-33 cm Koko 2
33-38 cm Koko 3
38-43 cm Koko 4
43-48 cm Koko 5
48-53 cm Koko 6
53-58 cm Koko 7
58-69 cm Colossus

Sopivat koot yleisimmille koiraroduille:

Akita Koko 5 tai 6
Beagle Koko 3
Partacollie Koko 4
Bordercollie Koko 3 tai 4
Bokseri Koko 4 tai 5
Bullmastiffi Koko 5 tai 6
Cockerspanieli Koko 3
Dalmatialainen Koko 4
Dobermanni Koko 3 tai 4
Saksanpaimenkoira Koko 4 tai 5
Kultainennoutaja Koot 4-6
Tanskandoggi Koko 6 tai 7
Cavalieri Koko 1
Labradorinnoutaja Koot 4-6
Mastiffi (iso) Koko 7
Newfoundlandinkoira Colossus
Rhodesiankoira Koko 4 tai 5
Rottweiler Koko 5 tai 6
Englanninspringerspanieli Koko 3
Staffordshirenbullterrieri Koko 3 tai 4
Bernandilainen Colossus
Terrieri (Jackrussellinterrieri, westie) Koko 1 tai 2

Miksi valita Canny Collar? (eng.)

Miten saat koirasi lopettamaan vetämisen? (eng.)

Canny Collar demonstraatio (eng.)

Canny Collar esittely (eng.)