Canny Collar

Canny Collar on paras vedonestopanta! Canny Collar on innovatiivinen koirien koulutuspanta, joka auttaa vetämisongelmissa. Toisin kuin muut pääpannat Canny Collar on valmistettu tavanomaiseen pantaan lisättynä irtosilmukalla, joka sopii koirasi kuonon ylitse. Canny Collar -hihna kiinnitetään koirasi niskan taakse leuan alle kiinnittämisen sijasta. Huomaa upeat uutuusvärit!

Canny Collar on panta estämään koiraa vetämästä
– mukava, lempeä, turvallinen & tehokas
– helppo laittaa, yksinkertainen käyttää
– ei nouse ylös silmille
– eläinlääkärien, kouluttajien ja
pelastusorganisaatioiden suosittelema

Kuinka se toimii?

Canny Collar toimii yksinkertaisella “paine ja vapautus” -menetelmällä. Koirasi vetäessä hihnaa, hellä paine kohdistuu koirasi kuonon varteen ja suuhun.

Heti kun koira lopettaa vetämisen, paine katoaa, tarjoten positiivisen kannusteen ja palkinnon koiran hyvästä käytöksestä. Se tajuaa nopeasti, että kävelemällä vierelläsi ja lopettamalla vetämisen, te voitte molemmat nauttia kävelystänne ilman että kummankaan tarvitsee kuristua tai huohottaa.

Uniikin suunnittelunsa ansioista niskantakaista kiristystä ei ole, eikä panta pääse liikkumaan kohti silmiä tai rajoita suun liikkumista, mahdollistaen syömisen, juomisen ja huohottamisen vapaasti.

Canny Collarilla on helppo kouluttaa koirasi kävelemään normaalilla pannalla. Koirasi totuttua Canny Collariin, yksinkertaisesti pudota irtosilmukka kuonolta lyhyiksi ajoiksi ja tarkista koirasi edistys.

previous arrow
next arrow
Slider

 

Lisätietoa tuote-esitteestämme: 

sekä osoitteesta www.cannyco.com